0 af 0 for ""

Projektleder til bæredygtige og tværfaglige byggeprojekter

Ansøgningsfrist

2023-01-08

Jobtitel

Projektleder, byg

Lokation

Herning, Silkeborg, Aarhus

Hos Sweco arbejder vi med alle klassiske typer af byggediscipliner, men med metoder og mål, der er lidt ud over det sædvanlige. Lyder det som noget for dig?

“Vi kigger ikke bare på indeklima og god isolering, når det kommer til bæredygtighed. Vi tænker også i fx upcycling og er Nordens mest erfarne rådgiver inden for træbyggeri. Det er muligt, fordi vi arbejder meget tværfagligt, men også fordi vi virkelig dyrker det med at udforske nye muligheder og gode ideer,” fortæller Teamleder for Byggeri i Aarhus, Martin Pedersen.

Nysgerrig? Læs mere om vores tanker inden for træbyggeri, cirkularitet, og meget andet.

Sweco – skaber fremtidens byggerier og fællesskaber

Vi er Europas ledende rådgivende arkitekt- og ingeniørvirksomhed. Vores ekspertise ligger i planlægning og design af bygninger, der støtter op om fremtidens bæredygtige byer og fællesskaber.

Vi dækker alle klassiske discipliner som konstruktioner, el, VVS og ventilation samt byggeledelse og arbejdsmiljøkoordinering. Vi tilbyder derudover avanceret konstruktionsrådgivning inden for bæredygtighed inkl. certificering af byggeri, indeklima, bygningsakustik, bygningsautomatik og brand.

Del kontor, kaffe og hverdagens opgaver med dygtige kolleger

I Byggeridivisionen er vi cirka 320 kolleger fordelt på afdelinger i København, Odense, Kolding, Viborg, Herning, Silkeborg, Aarhus og Aalborg.

Lige nu søger vi flere skarpe projektledere til vores lokationer i Herning, Silkeborg og Århus. Ligegyldigt hvor du vælger at arbejde, er du sikret en hverdag med masser af samarbejde idéudveksling. På alle lokationer har vi nemlig samlet vores arkitekter, ingeniører, konstruktører og mange andre kloge hoveder i tværfaglige teams.

Du styrer dine projekter hele vejen igennem

Som projektleder er du med i alle byggeriets faser, så du kan sikre et snorlige forløb for kunderne. Det betyder, at du:

– tager del i tilbudsgivning, så du er sikker på, at vi kan opfylde de aftaler, vi laver – bare rolig, vores dygtige markedschefer står for salgsarbejdet

– står for planlægning samt kvalitets-, økonomi- og tidsstyring undervejs

– løbende holder kontakten med kunder og samarbejdspartnere

– sparrer undervejs med fx arkitekter, ingeniører og andre specialister inden for de mange involverede discipliner

– sørger for aflevering af det færdige byggeri.

Stort ansvar og tilrettelagt udvikling

Vores arbejdsform i det daglige er ret uformelt, og vi gør meget ud af, at der skal være plads til, at vi hver især kan træffe beslutninger inden for vores ansvarsområder.

Det betyder ikke, at du er alene om din udvikling – tværtimod. Du bliver blandt andet en del af vores projektlederforum, hvor du frit kan vende spørgsmål, udfordringer og interesser med vores mange andre projektledere.

Og så kan du deltage på vores projektlederakademi og modtage 1 års tilrettelagt undervisning med den nyeste viden inden for byggeri og projektledelse fra både interne og eksterne eksperter.

Erfaren projektleder med hjerte for byggeri og tværfagligt samarbejde

Du har skarpe kommunikations- og samarbejdsevner, som du forstår at gøre brug af med både kunder, samarbejdspartnere og kolleger. Og så finder du glæde i at arbejde i et miljø, hvor der er tempo og masser af skiftende arbejdsopgaver – men hvor vi værner om hinanden og om vores velfortjente fritid

Derudover, forestiller vi os at du:

– har solid erfaring med projekt- og projekteringsledelse evt. inden for entreprenør- eller rådgiverbranchen

– har gode eksempler på tidligere ledelse af projektgrupper, hvor du har skabt resultater

– er uddannet ingeniør, bygningskonstruktør eller lignende.

Kan du se dig selv som en del af Sweco?

Så skynd dig at sende os din ansøgning og CV på linket forneden. Vi inviterer til samtaler løbende, så sørg for at ansøge hurtigst muligt og senest d. 8. januar 2023.

Har du spørgsmål til jobbet, så er du meget velkommen til at kontakte teamleder Martin Pedersen på +45 53721247.

Transforming Society Together
Sweco er Europas største arkitekt- og ingeniørvirksomhed. Vi planlægger og designer fremtidens bæredygtige byer og samfund. Sammen med vores kunder skaber vores arkitekter, ingeniører og andre specialister løsninger, der adresserer urbanisering og digitalisering og gør vores samfund mere bæredygtigt.

Vores rådgivning spænder vidt – fra udvikling af byer, bygninger og grønne områder til effektive og miljørigtige transportløsninger samt store vand- og energiprojekter.

Hos Sweco i Danmark får du 1.400 kolleger. I Europa er vi i alt 18.500 eksperter, der hvert år løser opgaver i 70 lande over hele kloden.

Vil du vide mere om en
karriere i Sweco?

Udfyld vores kontaktformular og send os dine spørgsmål, så kontakter vi dig.
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Share via
Copy link
Powered by Social Snap