0 af 0 for ""

Drift

Byggeri

Driftsrådgivning

Vores Facilities Management (FM) eksperter tilbyder helhedsorienteret driftsrådgivning. Vi har fokus på optimal drift af ejendomme ved både at optimere økonomi, energi og miljøaspekter.

Vi konkretiserer FN’s verdensmål og viser dig, at gennemtænkt drift er et af de steder, hvor effekten er størst, hvis du ønsker langsigtede driftsbesparelser og et mindre miljø- og klimabelastende aftryk.

Vi hjælper med at gennemføre drifts- og vedligeholdelsesopgaver og optimere byggetekniske anlæg. Vi hjælper også driftsorganisationer med at planlægge drifts- og vedligeholdelsesopgaver, herunder anvendelse af drifts- og vedligeholdelsessoftware.

Vi har en af landets største afdelinger for driftsrådgivning, der tæller 200 eksperter med markedsledende specialistkompetencer fordelt over hele landet. Vores kunder er såvel store som små, private og offentlige ejendomsbesiddere.

Udvalgte projekter

Axel Towers København
Axel Tower under opførelse
Kanalvejshusene Kongens Lyngby
Kanalvejshusene
DNV Gødstrup – Det Nye Hospital i Vest Holstebro
DNV Gødstrup bygges
Ny Nørreport København
Nørreport Station med trafik
Rigshospitalet, Nordfløjen København
Nordfløjen facade
Henrik Leksø

Henrik Leksø

Direktør / Eksisterende byggeri & Specialer

Vil du vide mere om vores ydelser inden for driftsrådgivning?

Ønsker du at høre mere – eller indhente et konkret tilbud på – vores rådgivningsydelser inden for driftsrådgivning, bygningssyn, bygningsinstallationer, bygningsautomatik eller bygningsdrift?Udfyld vores formular, og vi vender tilbage til dig.
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.