0 af 0 for ""

Studerende?

Karriere i Sweco

Dine muligheder som studerende

Skal vi designe bedre byer og samfund i fremtiden, så kræver det, at vi – unge som erfarne – arbejder sammen på tværs af fagligheder og uddannelsesbaggrund. Derfor er hverken alder eller anciennitet afgørende for dine karrieremuligheder hos os. Det er til gengæld dit engagement og din lyst til at sætte din faglighed i spil, sammen med dine kolleger.

Som ny medarbejder hos os vil du opleve, hvordan vi tager imod dig fra første arbejdsdag med onboarding-kurser, og en leder og kolleger der står klar til at dele erfaringer og sparre med dig om din udvikling og dine arbejdsopgaver. Du får også tilknyttet en ’buddy’ fra dit nye team, der hjælper dig godt i gang og introducerer dig til vores systemer, arbejdsgange og sociale arrangementer i teamet.

Ingeniør
Praktikant
Praktikant og mentor

Praktikant i Sweco – bliv en del af holdet

Vi er altid interesserede i at modtage henvendelser fra studerende, som har lyst til at komme i praktik i Sweco eller Sweco Architects.

Som praktikant i Sweco bliver du en del af hverdagen hos Europas førende arkitekt- og ingeniørvirksomhed. Sammen med vores kunder skaber vores ingeniører, arkitekter og andre eksperter løsninger, der adresserer urbanisering og digitalisering, og gør vores samfund mere bæredygtigt.

Det betyder, at du som praktikant hos os får at afvekslende praktikforløb med mulighed for at prøve kræfter med både klassiske ingeniørdiscipliner samt tværfaglige områder. Vi tilbyder:

Et spændende og lærerigt forløb, hvor du får kendskab til mange af de opgaver, vi løser for vores kunder.

Et godt og solidt springbræt til videre studier eller arbejdsmarkedet.

Engagerede og dygtige kollegaer, som kan lide at lære fra sig.

En mentor du kan sparre med gennem hele dit praktikforløb.

Mulighed for at møde og samarbejde med dine medpraktikanter på tværs af fagligheder og kontorer.

Læs mere om dine muligheder for et praktikforløb i Sweco Architects som arkitekt- eller bygningskonstruktør her:

Interesseret i praktikophold hos Sweco?

Som studerende og nyuddannet kan du lære os bedre at kende gennem en række aktiviteter og events i løbet af året.

Jeg har altid gerne ville have et arbejde, hvor jeg kan gøre en forskel. Det får jeg masser af muligheder for her i Sweco. I mine projekter har vi fokus på at skabe klog klimatilpasning, der samtidig skaber nye byområder, der inspirerer til fællesskab, leg og læring. Det, synes jeg, er ekstremt spændende, fordi man er med til at løfte en samfundskritisk opgave OG er med til at pushe i en mere bæredygtig retning.

Signe Boelsmand / Geograf og ingeniør

Signe Boelsmand

Vil du vide mere om en karriere hos Sweco?

Udfyld vores kontaktformular og send os dine spørgsmål, så kontakter vi dig.
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.