0 af 0 for ""

Pharma i Sweco

Vand, Energi og Industri

Pharma

Design af infrastruktur og byggerier til pharmaindustrien

Pharmaindustrien er et vækstlokomotiv i Danmark, og industrien investerer i de kommende år i nye og udvidede pharmaceutiske produktionsfaciliteter.

Projekterne er komplekse, og der er mange brugere og grænseflader. Vi løser opgaverne i integreret rådgivning og har samlet alle specialistkompetencer i ét stærkt fælles og fagligt miljø.

Vores mangeårige erfaring med specialist- og bygningsinstallationsprojekter til pharmaindustrien og vores erfaring med komplekse hospitalsbyggerier giver os en viden om tekniske udfordringer og muligheder og sætter os i stand til at finde de bedste løsninger i tæt samarbejde med bygherrer og brugere.

Interesseret i et job indenfor pharmaindustrien?

Sådan arbejder vi med pharma

Vores eksperter sidder på projektkontor og samarbejder tæt om løsningerne. Det betyder, at vores rådgivning løbende bliver internt koordineret mellem vores arkitekt- og ingeniørdiscipliner. Det er bygherres ønsker, krav og behov i kombination med vores faglige viden, der bestemmer retningen og løsningerne – ikke et fags individuelle ambitioner.

Med integreret rådgivning inddrager vi de relevante kompetencer på tidspunkter i processen, der skaber den største værdi for projektet. Formålet er at sikre en smidig arbejdsproces, undgå tilbageløb, omprojektering og sikre projektets bygbarhed.

Kompetencer

Arkitektur / Konstruktioner / VVS & Ventilation / El-installationer / Energioptimering og indeklima / Teknisk Infrastruktur / Validering og kvalificering / Infrastruktur / Brandrådgivning / Lysdesign / Akustik / Tele, sikring og sikkerhedssystemer / Digital & BIM-projektering / Bæredygtighed

Nordfløjen | Rigshospitalet København
Nordfløjen facade
AUH Forum Skejby
AUH Formu
Universitetshospital Køge Køge
Universitetshospital Køge
Novo Nordisk Hillerød
Novo Nordisk i Hillerød
DNV Gødstrup Holstebro
DNV Gødstrup bygges
Jes Hansen

Jes Hansen

Divisionsdirektør / Infrastruktur, Vand & Miljø
Sajet Mahmudovski

Sajet Mahmudovski

Porteføljedirektør / Pharma & Life Science

Vil du vide mere om vores ydelser inden for pharma?

Ønsker du at høre mere om – eller indhente et konkret tilbud på – vores rådgivningsydelser inden for pharmaindustrien? Udfyld vores formular, og vi vender tilbage til dig.
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.