0 af 0 for ""

Pharma i Sweco

Vand, Energi og Industri

Pharma

Design af infrastruktur og byggerier til pharmaindustrien

Pharmaindustrien et vækstlokomotiv i Danmark, og industrien investerer i de kommende år i nye og udvidede pharmaceutiske produktionsfaciliteter.

Projekterne er komplekse, og der er mange brugere og grænseflader. Vi løser opgaverne i integreret rådgivning og har samlet alle specialistkompetencer i et stærkt fælles og fagligt miljø.

Vores mangeårige erfaring med specialist- og bygningsinstallationsprojekter til pharmaindustrien og erfaring med komplekse hospitalsbyggerier giver os en viden om tekniske udfordringer og muligheder og sætter os i stand til at finde de bedste løsninger i tæt samarbejde med bygherre og brugere.

Interesseret i et job indenfor pharmaindustrien?

Sådan arbejder vi med pharma

Vi sidder på projektkontor og samarbejder tæt om løsningerne. Det betyder, at vores rådgivning hele tiden løbende bliver internt koordineret mellem vores arkitekt- og ingeniørdiscipliner. Det er bygherres ønsker, krav og behov i kombination med vores faglige viden, der bestemmer retningen og løsningerne – ikke et fags individuelle ambitioner.

Med integreret rådgivning inddrager vi de relevante kompetencer på tidspunkter i processen, der skaber den største værdi for projektet. Formålet er at sikre en smidig arbejdsproces, undgå tilbageløb, omprojektering og sikre projektets bygbarhed.

Kompetencer

Arkitektur / Konstruktioner / VVS & Ventilation / El-installationer / Energioptimering og indeklima / Teknisk Infrastruktur / Validering og kvalificering / Infrastruktur / Brandrådgivning / Lysdesign / Akustik / Tele, sikring og sikkerhedssystemer / Digital & BIM-projektering / Bæredygtighed

Nordfløjen | Rigshospitalet København
Nordfløjen facade
AUH Forum Skejby
AUH Formu
Universitetshospital Køge Køge
Universitetshospital Køge
Novo Nordisk Hillerød
Novo Nordisk i Hillerød
DNV Gødstrup Holstebro
DNV Gødstrup bygges
Jes Hansen

Jes Hansen

Divisionsdirektør / Infrastruktur, Vand & Miljø
Sajet Mahmudovski

Sajet Mahmudovski

Afdelingschef / Pharma

Vil du vide mere om vores ydelser inden for pharma?

Ønsker du at høre mere om – eller indhente et konkret tilbud på – vores rådgivningsydelser inden for pharmaindustrien? Udfyld vores formular, og vi vender tilbage til dig.
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.