0 af 0 for ""

Digitale løsninger

Teknologi til smartere byer og samfund

Digitale løsninger

Teknologi til smartere byer og samfund

Som professionel teknologi- og softwareforretning udvikler vi løsninger og leverer rådgivning til kommuner, styrelser, regioner og virksomheder og er en af de mest erfarne og foretrukne samarbejdspartnere på det danske og nordiske marked

Vi arbejder i et komplekst teknisk landskab med en avanceret infrastruktur, som stiller store krav til den daglige drift. Vores kernekompetence er at forstå vores kunder og omsætte behov og ønsker til værdiskabende softwareprodukter og rådgivning inden for intelligent forvaltning, infrastruktur, ressourcehåndtering, vand, miljø og GIS.

Vi er stolte over, at vores løsninger bliver brugt i alle landets 98 kommuner og hver dag bidrager til at gøre drift og arbejdsgange lettere, hurtigere og mere præcise.

Vi udvikler større, specialudviklede systemløsninger til både stat, regioner og private.

98

Vores digitale løsninger bliver brugt i alle landets kommuner

Ea Møller Lunn

Ea Møller Lunn

Direktør / Digital drift & forvaltning

Vil du vide mere om vores digitale løsninger?

Ønsker du at vide mere om – eller indhente et konkret tilbud på – vores rådgivningsydelser inden for IT-udvikling og digital aflevering eller vores standardiserede IT- og softwareløsninger?Udfyld vores kontaktformular, og vi vender tilbage til dig. Vi kan også kontaktes telefonisk på 4348 6197.
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.