0 af 0 for ""

Bygningsaffald | Digitale løsninger

Digitale løsninger

Software by Sweco

Som professionel teknologi- og softwareforretning udvikler vi løsninger til kommuner, styrelser, regioner og virksomheder og er en af de mest erfarne og foretrukne rådgivere på det danske og nordiske marked.

Vores kernekompetence er at forstå vores kunder og omsætte behov og ønsker til værdiskabende softwareprodukter inden for intelligent forvaltning, infrastruktur, ressourcehåndtering, vand, GIS og miljø.

Hver dag bidrager vi gennem vores løsninger til at gøre drift og arbejdsgange lettere, hurtigere og mere præcise. Dette resulterer i besparelser på bl.a. CO2, kørsel, drift, ressourcer og økonomi.

Vi udvikler vores egne løsninger og produkter, og indgår samtidig i strategiske partnerskaber med branchens bedste nichevirksomheder for at opnå resultater for vores kunder. For at sikre en brugervenlig produktudvikling inviterer vi vores brugere med ind i maskinrummet fra ide til færdigt produkt og drift. Sådan sikrer vi, at vores produkter og ydelser konstant er relevante og skaber den ønskede effekt.

Software by Sweco

Vores Kundesucces-team er altid klar til at hjælpe med at maksimere værdien af dine softwareprodukter. Vi tilbyder omfattende støtte og assistance, svarer på dine spørgsmål og adresserer eventuelle udfordringer hurtigt og effektivt.

Har du behov for træning, konfiguration eller ønsker at sikre en dybdegående forståelse af alle produktets egenskaber, står vi klar til at facilitere processer og sikre en problemfri oplevelse.

For nærmere information om Software by Sweco

Lea Taggaard

Lea Taggaard

Afdelingsleder / Software

Jesper Larsen

Nordic Sales Director