0 af 0 for ""

MiljøWeb | Digitale løsninger

Digitale løsninger

MiljøWeb

Optimer din kommunes miljøtilsyn

MiljøWeb tilbyder en skræddersyet IT-platform, der løfter miljøtilsynet og sikrer en markant forøgelse af effektiviteten og brugervenligheden i sagsbehandlingen.

MiljøWeb sikrer alt data om miljøsager lige ved hånden

MiljøWeb understøtter aktivt den kommunale infrastruktur og er forberedt til at imødekomme fremtidige krav til IT-leverandører i forhold til både anvendelse og udveksling af data. Dette sikrer en smidig og fremtidssikret drift til håndtering af miljøtilsynsopgaver.

Med MiljøWeb har landets kommuner altid relevant data og informationer om deres miljøsager lige ved hånden. Vores brugervenlige skærmbilleder er designet til at matche de specifikke opgaver, der arbejdes med i hverdagen. Kombinationen af egne data, eksterne systemdata og GIS-integration sikrer, at kommunerne altid har et komplet overblik over alle relevante aspekter på de enkelte opgaver.

MiljøWeb er udviklet i tæt samarbejde med brugerne

Vi har udviklet MiljøWeb i tæt samarbejde med brugerne, for vi tror på, at involvering fører til de bedste løsninger. Med mulighed for at tilpasse platformen til din organisations unikke behov og en åben dør til udviklingsprocessen. Derved sikrer vi, at vi altid kan tilbyde en løsning, der afspejler konkrete ønsker og krav.

Derfor skal du vælge MiljøWeb

– Intuitivt og moderne brugerinterface, der gør navigation og sagsbehandling let og intuitiv
– Automatisk samkøring af alle relevante data for informerede miljøbeslutninger
– GIS-kortintegration giver et lynhurtigt overblik og letter orienteringen i nærmiljøet
– Fuld integration med kommunens interne systemer, herunder adgangsstyring, økonomisystem og ESDH-system, via den fælleskommunale infrastruktur.

»Der er hele tiden blevet lagt vægt på, at systemet skulle være så brugervenligt og intuitivt at benytte som muligt. Og det er bestemt blevet indfriet. Det er en stor forskel fra vores tidligere fagsystem, hvor vi ofte brugte mange timer på intern support, når ting fejlede eller ikke gav mening. Efter at vi har taget MiljøWeb i brug, og har glæde af de løsninger, der er lavet, er vi ikke et sekund i tvivl om, at vi har truffet den rette beslutning. Dette, sammenholdt med at vi som kommune føler, at vi bliver lyttet til af Sweco, når vi har ideer til forbedringer i forhold til vores brugeroplevelse, er bare en kæmpe bonus.«

Line Ozimek, miljøingeniør, Hjørring Kommune

 

Digitale løsninger

For nærmere information om MiljøWeb:

Jesper Larsen

Nordic Sales Director