0 af 0 for ""

Transport og Infrastruktur

Mobilitet i fremtidens byer og samfund.

Transport og infrastruktur

Mobilitet i fremtidens byer og samfund

Bæredygtig transport og mobilitet er afgørende for at sikre velfungerende byer både nu og i fremtiden. Vores eksperter planlægger og designer infrastrukturløsninger, der hjælper morgendagens byer med at imødekomme den voksende befolkning og fremtidens mobilitetsbehov i land og by.

Vi arbejder helhedsorienteret og tværfagligt. Det betyder, at vi tænker hele vejen rundt om vores kunders infrastrukturelle problemstillinger og sikrer, at vi skaber multifunktionelle løsninger, der tager højde for det moderne samfunds krav til fremkommelighed, økonomi, fleksibilitet, pris og bæredygtighed.

Vi leverer rådgivning indenfor alle former for infrastrukturprojekter og arbejder med alt fra veje, jernbaner og metro, broer og havne til klima- og kystbeskyttelse og geoteknik. Og vi bruger integrerede digitale værktøjer til at analysere, simulere og visualisere allerede fra første fase af et projekt for at se, hvordan en bygning eller et anlæg vil fungere i virkeligheden.

Vi har over 200 dygtige specialister i infrastruktur og 20 BIM-specialister. I vores afdeling for geoteknik har vi i alt seks borerigge og vores eget laboratorie indenfor jordprøver. Årligt udfører vi cirka 7000 forsøg og bedømmer mere end 50.000 jordprøver.

Fjordforbindelsen er en knap 10 km lang firsporet motortrafikvej syd for Frederikssund, hvoraf de knap 1,4 kilometer udgøres af Kronprinsesse Marys Bro – Danmarks nye højbro, der forbinder Marbæk og Tørslev Hage på tværs af Roskilde Fjord.

Den nye fjordforbindelse vil i høj grad aflaste områdets trafikårer og den eksisterende Kronprins Frederiks Bro, som indtil nu har været præget af tung trafik. Dermed vil projektet være med til at skabe øget fremkommelighed for tusindvis af borgere i området hver eneste dag.

Udvalgte projekter

Den Blå Kant Svendborg Havn
Den Blå Kant vandaktivitet
Randselva Bro Norge
Randselva Bro beregning 4
Thomas B. Thriges Gade Odense
Thomas B. Thriges Gade gågade

Vi vil være tæt på vores kunder og er repræsenteret over hele landet med kontorer i Ørestad, Odense, Kolding, Aarhus, Silkeborg, Viborg, Aalborg og Sønderborg

200

specialister i infrastruktur i København

Frederikshavn Havn Frederikshavn
Frederikshavn Havn oppefra med vindmøller
København-Ringsted Sjælland
Tog på KBH - Ringstedbanen
E20 Amagermotorvejen Storkøbenhavn
Øresundsmotorvejen
Jes Hansen

Jes Hansen

Koncerndirektør

Vil du vide mere om vores ydelser inden for transport og infrastruktur?

Eller ønsker du at indhente et konkret tilbud på en rådgivningsopgave inden for veje, trafikplanlægning, havne og vandbygning, klimatilpasning, anlægskonstruktioner, geoteknik, broer og tunneller eller jernbaner, metro og letbaner?Udfyld vores formular, og vi vender tilbage til dig.
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.