0 of 0 for ""

Sweco Architects

Vi forener det mærkbare og det målbare

Sweco Architects

Vi forener det mærkbare og det målbare

Arkitektur med mennesket først

I Sweco Architects er vi forankret i den skandinaviske arkitekturtradition og arbejder med et samspil imellem lys, kontekst, funktionalitet og æstetik. En viden om menneskers ønsker, drømme og behov, som kan omsættes til rammer for liv og fællesskaber

Vi er 280 medarbejdere i Sweco Architects, som arbejder sammen på vores kontorer i København, Aarhus, Silkeborg, Herning og Odense.

Vi er specialiseret inden for boliger, undervisning, fritid, erhverv, retail, spaceplanning, transformation, byplanlægning, landskabsarkitektur og lysdesign.

Vi har kontorer i København, Silkeborg, Aarhus og Herning

280

Medarbejdere i Sweco Architects

Integreret rådgivning

Vi skaber rammer for liv og fællesskaber. Boliger, skoler, daginstitutioner, arbejdspladser, landskab og byrum. Men vi gør det ikke blot ud fra vores arkitektoniske arv. Vi gør det ud fra et integreret samarbejde imellem alle de æstetiske og tekniske discipliner i byggesektoren. Med dén fælles ambition at bygge et mere bæredygtigt samfund. Og det er ikke nær så højpandet, som det lyder. Det er faktisk blot almindelig smuk fornuft.

Strategiske partnerskaber

I Sweco Architects arbejder vi for at skabe produktive og tillidsfulde samarbejder i byggebranchen. Det gør vi bl.a. som medskaber og del af tre strategiske partnerskaber: TRUST i samarbejde med Københavns Kommune, Byggepartnerskabet &os i samarbejde med KAB og Byggepartnerskabet LIVA i samarbejde med CIVICA. Partnerskaber, der har til formål at bryde med den gængse organisering i byggebranchen og skabe tillidsfulde samarbejder mellem alle parter.

Her arbejder arkitekter, ingeniører, landskabsarkitekter, bygningskonstruktører, fagspecialister og entreprenører side om side. Det sikrer en helhedsorienteret, effektiv og konstruktiv tilgang til projekterne med ét fælles mål og værdier.

Un17 Village København
Børnehuset Svanen Gladsaxe Kommune
Børnehuset Svanen

Sammen om en mere bæredygtig fremtid

Som rådgivere er det vores ansvar at bidrage til en positiv, bæredygtig udvikling i byggebranchen. Vi tager derfor aktivt stilling til, hvordan vores byer og bygninger designes, opføres og anvendes. Vi arbejder bl.a. med at fremme principperne for cirkulært byggeri, skabe bæredygtige fællesskaber og med vores mange års erfaring inden for træbyggeri fra hele Norden arbejder vi for at øge viden om både det æstetiske og bæredygtige potentiale ved træ som byggemateriale.

Et nyt ikon i Carlsberg Byen

Den store røde murstensbygning i Carlsberg Byen har længe stået tom og fremstår i dag delvist som en ruin. Nu igangsættes en omfattende transformation af lagerbygningen, som med tilføjelsen af en moderne overbygning i glas omdannes til moderne kontordomicil med ca. 400 arbejdspladser.

Ingen af os er lige så gode som os alle sammen

I Sweco har arkitekter og ingeniører arbejdet tæt sammen siden 1958, og vi står derfor på skuldrene af mange års erfaring, når vi tilbyder vores kunder integreret design.

Sammen med vores 1.500 øvrige arkitektkolleger er Sweco Architects Europas største europæiskbaserede arkitektvirksomhed.

Se flere projekter på tværs af Europa på vores engelske website.

Postgården i Købmagergade

Den ikoniske Postgård på Købmagergade i København er idag revitaliseret som et centralt og levende sted i byen med eftertragtede butikker, erhverv og 800 nye arbejdspladser. Gennem en tre år lang proces har Sweco Architects gennemført en nænsom renovering og revitalisering af det gamle postkontors 16.000 m2.

Rune Bech

Direktør / Arkitektur & Byggeri, Øst
Rikke Hou Vangsåe

Rikke Hou-Vangsaae

Direktør / Sweco Architects Vest
Kontakt Sweco Architects?
Send os dit spørgsmål, og vi vender tilbage til dig.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.