0 af 0 for ""

Sweco Architects

Vi forener det mærkbare og det målbare.

Sweco Architects

Vi forener det mærkbare og det målbare

Arkitektur med mennesket først
I Sweco Architects er vi forankret i den skandinaviske arkitekturtradition og arbejder med et samspil imellem lys, kontekst, funktionalitet og æstetik. En viden om menneskers ønsker, drømme og behov, som kan omsættes til rammer for liv og fællesskaber

Vi er 320 medarbejdere i Sweco Architects, som arbejder sammen på vores kontorer i København, Silkeborg, Herning, Aarhus og Odense.

Vi er specialiseret inden for boliger, undervisning, fritid, erhverv, retail, spaceplanning, transformation, byplanlægning, landskabsarkitektur, lysdesign og akustik.

Vi har kontorer i København, Silkeborg, Aarhus, Herning og Odense.

300

Medarbejdere i Sweco Architects

Integreret rådgivning
Vi skaber rammer for liv og fællesskaber. Boliger, skoler, daginstitutioner, arbejdspladser, landskab og byrum. Men vi gør det ikke blot ud fra vores arkitektoniske arv. Vi gør det ud fra et integreret samarbejde imellem alle de æstetiske og tekniske discipliner i byggesektoren. Med dén fælles ambition at bygge et mere bæredygtigt samfund. Og det er ikke nær så højpandet, som det lyder. Det er faktisk blot almindelig smuk fornuft.

Strategiske partnerskaber
I Sweco Architects arbejder vi for at skabe produktive og tillidsfulde samarbejder i byggebranchen. Det gør vi bl.a. som medskaber og del af tre strategiske partnerskaber: TRUST i samarbejde med Københavns Kommune, Byggepartnerskabet &os i samarbejde med KAB og Byggepartnerskabet LIVA i samarbejde med CIVICA. Partnerskaber, der har til formål at bryde med den gængse organisering i byggebranchen og skabe tillidsfulde samarbejder mellem alle parter. Her arbejder arkitekter, ingeniører, landskabsarkitekter, bygningskonstruktører, fagspecialister og entreprenører side om side. Det sikrer en helhedsorienteret, effektiv og konstruktiv tilgang til projekterne med ét fælles mål og værdier.

Almanakken
Almanakken overview
Lundehusskolen København
Lundehusskolen aula

Sammen om en mere bæredygtig fremtid
Som rådgivere er det vores ansvar at bidrage til en positiv, bæredygtig udvikling i byggebranchen. Vi tager derfor aktivt stilling til, hvordan vores byer og bygninger designes, opføres og anvendes. Vi arbejder bl.a. med at fremme principperne for cirkulært byggeri, skabe bæredygtige fællesskaber og med vores mange års erfaring inden for træbyggeri fra hele Norden arbejder vi for at øge viden om både det æstetiske og bæredygtige potentiale ved træ som byggemateriale.

Grønttorvet er en mangfoldig og grøn bydel med afsæt i områdets historie. Den 160.000 m2 store grund, der frem til 2016 husede Københavns Grønttorv, omdannes i disse år til en attraktiv, mangfoldig bydel med tydelige rødder i områdets særlige historie. Grønttorvet vil huse en bred pallette af boliger, erhverv og service og vil derfor tiltrække en blandet beboerskare – her vil familier, unge og ældre bo side om side.

Ingen af os er lige så gode som os alle sammen
I Sweco har arkitekter og ingeniører arbejdet tæt sammen siden 1958, og vi står derfor på skuldrene af mange års erfaring, når vi tilbyder vores kunder integreret design.

Sammen med vores 1.100 øvrige arkitektkolleger er Sweco Architects Europas største europæiskbaserede arkitektvirksomhed.

TEC Kgs. Lyngby
TEC exteriør Ørstedet
Schillerkvarteret Nykøbing-Falster
Schillergrunden
Østre-Vestre Søbad Silkeborg
Østre-Vestre Søbad fra luften 2

Den ikoniske Postgård på Købmagergade i København er idag revitaliseret som et centralt og levende sted i byen med eftertragtede butikker, erhverv og 800 nye arbejdspladser. Gennem en tre år lang proces har Sweco Architects gennemført en nænsom renovering og revitalisering af det gamle postkontors 16.000 m2.

Mick Schou Rasmussen

Divisionsdirektør for Sweco Architects

Kontakt Sweco Architects?

Send os dit spørgsmål, og vi vender tilbage til dig.
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Copy link
Powered by Social Snap