0 af 0 for ""

Sweco Architects

Vi forener det mærkbare og det målbare.

Sweco Architects

Vi forener det mærkbare og det målbare

Arkitektur med mennesket først
Årstiderne Arkitekter og KANT arkitekter er blevet til Sweco Architects med en fælles arv og et fælles udgangspunkt. Et samspil imellem lys, kontekst, funktionalitet og æstetik. En viden om menneskers ønsker, drømme og behov, som kan omsættes til rammer for liv og fællesskaber. Vi er 320 medarbejdere i Sweco Architects, som med en dyb forankring i den skandinaviske arkitekturtradition arbejder sammen på vores kontorer i København, Silkeborg, Herning, Aarhus og Odense.

Integreret design
Vi skaber rammer for liv og fællesskaber. Boliger, skoler, daginstitutioner, arbejdspladser, landskab og byrum. Men vi gør det ikke blot ud fra vores arkitektoniske arv. Vi gør det ud fra et integreret samarbejde imellem alle de æstetiske og tekniske discipliner i byggesektoren. Når vi siger ”Transforming Society together” handler det om samfundets omstilling. Og det er ikke nær så højpandet, som det lyder. Det er faktisk blot almindelig smuk fornuft.

Årstiderne Arkitekter og KANT arkitekter er blevet til Sweco Architects

 

Vi har kontorer i København, Silkeborg, Aarhus, Herning og Odense.

320

Medarbejdere i Sweco Architects

Arkitektur

Læs mere

Bæredygtighed

Læs mere

Akustik

Læs mere

Lysdesign

Læs mere

Strategiske partnerskaber

Læs mere

Integreret rådgivning

Læs mere

Ingen af os er lige så gode som os alle sammen
I Sweco har arkitekter og ingeniører arbejdet tæt sammen siden 1958, og vi står derfor på skuldrene af mange års erfaring, når vi tilbyder vores kunder integreret design.

Sammen med vores 1.100 øvrige arkitektkolleger er Sweco Architects Europas største europæiskbaserede arkitektvirksomhed.

Udvalgte projekter

Almanakken
Almanakken overview
Lindbjergskolen Herning
Lindebjergskolen tagareal

Grønttorvet er en mangfoldig og grøn bydel med afsæt i områdets historie. Den 160.000 m2 store grund, der frem til 2016 husede Københavns Grønttorv, omdannes i disse år til en attraktiv, mangfoldig bydel med tydelige rødder i områdets særlige historie. Grønttorvet vil huse en bred pallette af boliger, erhverv og service og vil derfor tiltrække en blandet beboerskare – her vil familier, unge og ældre bo side om side.

Lundehusskolen København
Lundehusskolen
Schillerkvarteret Nykøbing-Falster
Schillergrunden
Østre-Vestre Søbad Silkeborg
Østre-Vestre Søbad

Den ikoniske Postgård på Købmagergade i København er idag revitaliseret som et centralt og levende sted i byen med eftertragtede butikker, erhverv og 800 nye arbejdspladser. Gennem en tre år lang proces har Sweco Architects gennemført en nænsom renovering og revitalisering af det gamle postkontors 16.000 m2.

Torben Klausen

Torben Klausen

Divisionsdirektør, Sweco Architects

Kontakt Sweco Architects?

Send os dit spørgsmål, og vi vender tilbage til dig.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.