0 af 0 for ""

Sweco Architects

Vores arkitektur skaber rammer for liv og fællesskaber

Sweco Architects

Vores arkitektur skaber rammer for liv og fællesskaber

Sammen med vores kunder udvikler vi arkitektur på tværs af alle byggeriets æstetiske og tekniske discipliner. Vi formgiver boliger, skoler, daginstitutioner, arbejdspladser, landskab og byrum med respekt for mennesker og miljø.

Vi forlænger levetiden af eksisterende bygninger og skaber ny arkitektur med bæredygtige materialer og den lange levetid for øje.

Vi skaber rammer for liv og fællesskaber.

Vi har tegnestuer i København, Silkeborg, Aarhus og Herning

280

Medarbejdere i Sweco Architects

Et nyt ikon i Carlsberg Byen

Den store røde murstensbygning i Carlsberg Byen har længe stået tom og fremstår i dag delvist som en ruin. Nu igangsættes en omfattende transformation af lagerbygningen, som med tilføjelsen af en moderne overbygning i glas omdannes til moderne kontordomicil med ca. 400 arbejdspladser.

Vi skaber smuk arkitektur med sund fornuft

Vi renoverer og transformerer altid med udgangspunkt i de eksisterende kvaliteter og med blik for bevaringsværdier. For den mest bæredygtige bygning er den, der bevares. Smukke bygninger bevares. Skal vi bygge nyt, går vi ikke på kompromis med æstetikken, men udvikler den i stramt samspil med funktionalitet og klimahensyn i materialevalg og formgivning. Vi designer med mulighed for genbrug og transformation, også om 100 år.

Vores arkitektur styrker trivsel og sundhed

Arkitektur er afgørende for menneskers trivsel og sundhed. I Sweco Architects er vi forankret i den skandinaviske arkitekturtradition og arbejder med lys, materialer, kontekst, funktionalitet, teknik og æstetik for at omsætte menneskers behov og drømme til rammer for mangfoldighed, liv og fællesskaber. Som integreret arkitekt- og ingeniørrådgiver sikrer vi samspillet mellem æstetik og teknik for at sikre et godt indeklima og sunde rammer. Rettidig involvering af vores mange specialister giver en holistisk tilgang til projektudvikling og rådgivning. Sammen transformerer vi velfærdssamfundets institutioner og boliger og tilpasser dem til familiemønstre, livsformer, byliv og transportformer i konstant forandring.

Vi designer realiserbare projekter

Med tværfaglig screening tilfører vi viden fra vores mange specialister tidligt i projekterne, hvor mulighedsrummet er størst. Vi regner, mens vi tegner, så projekterne er hurtigt realiserbare og bygbare og matcher bygherrens formål og budget både til opførelse, drifts- og livstidsomkostninger. Værdiskabelsen sker fra første møde med kunden til kvaliteten er sikret på pladsen, med fokus på, hvilke problemer vi med arkitekturen løser for slutbrugerne, for kunden, og for samfundet – med fokus på at minimere forbruget af planetens ressourcer.

Un17 Village København
Børnehuset Svanen Gladsaxe Kommune
Børnehuset Svanen
Strategiske partnerskaber

I Sweco Architects arbejder vi for at skabe produktive og tillidsfulde samarbejder i byggebranchen. Det gør vi bl.a. som medskaber og del af tre strategiske partnerskaber: TRUST i samarbejde med Københavns Kommune, Byggepartnerskabet &os i samarbejde med KAB og Byggepartnerskabet LIVA i samarbejde med CIVICA. Partnerskaber, der har til formål at bryde med den gængse organisering i byggebranchen og skabe tillidsfulde samarbejder mellem alle parter.

Her arbejder arkitekter, ingeniører, landskabsarkitekter, bygningskonstruktører, fagspecialister og entreprenører side om side. Det sikrer en helhedsorienteret, effektiv og konstruktiv tilgang til projekterne med ét fælles mål og værdier.

Læs mere om vores arbejde med strategiske partnerskaber 

Postgården i Købmagergade

Den ikoniske Postgård på Købmagergade i København er idag revitaliseret som et centralt og levende sted i byen med eftertragtede butikker, erhverv og 800 nye arbejdspladser. Gennem en tre år lang proces har Sweco Architects gennemført en nænsom renovering og revitalisering af det gamle postkontors 16.000 m2.

Rune Bech

Direktør / Arkitektur & Byggeri, Øst
Rikke Hou Vangsåe

Rikke Hou-Vangsaae

Direktør / Sweco Architects Vest
Kontakt Sweco Architects?
Send os dit spørgsmål, og vi vender tilbage til dig.
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.