0 af 0 for ""

Sweco Architects' tegnestue i Ørestad

Karriere hos Sweco Architects

Vi forener det mærkbare og det målbare

Vi er 320 medarbejdere i Sweco Architects, som arbejder sammen på vores kontorer i København, Aarhus, Silkeborg, Herning og Odense.

I Sweco Architects skaber vi rammer for liv og fællesskaber – og vi bidrager til en positiv, bæredygtig udvikling i det samfund, vi er en del af. Sammen designer og udvikler vi fremtidens boliger, skoler, arbejdspladser, landskab og byrum. Og vi gør det ud fra et integreret samarbejde imellem alle de æstetiske og tekniske discipliner i byggesektoren.

Vi er specialiseret inden for boliger, undervisning, fritid, erhverv, retail, space planning, transformation, byplanlægning, landskabsarkitektur, lysdesign og akustik.

Lær os endnu bedre at kende og følg os på Instagram og LinkedIn.

Karriere i Sweco Architects
Tegnestuen i Silkeborg
Sweco Architects logo

Sweco Architects som arbejdsplads

Vores medarbejdere er vores stærkeste kort

Vores medarbejdere er vores stærkeste kort. Vi sætter hver gang det bedste hold, så vi supplerer og styrker hinanden og bringer den enkeltes kompetencer i spil for at sikre kvalitet og værdi. Og vi sørger for, at du får de bedste muligheder for at udvikle dig fagligt i et godt kollegialt miljø med et højt arkitektfagligt ambitionsniveau.

Vi vægter det sociale fællesskab højt og har en stærk tradition for fælles arrangementer – både fagligt og festligt.

Sweco Architects er en del af Sweco – Europas største rådgivende arkitekt- og ingeniørvirksomhed. Sammen fungerer vi som én integreret rådgivningsvirksomhed indenfor arkitektur- og ingeniørrådgivning, der arbejder sammen ud fra vores kontorer i hele landet. Det betyder at vi i det daglige arbejder tæt sammen med kolleger i Sweco med specialer inden for bl.a. vand, miljø, energi, brand, konstruktioner og drift.

Modelværkstedet i Co.lab
Karriere hos Sweco Architects
Karriere hos Sweco Architects

Praktik hos Sweco Architects

Join us!

Vi søger altid nysgerrige og kreative arkitekt- og bygningskonstruktørpraktikanter til vores tegnestuer. Som praktikant hos os bliver du en central del af vores team, hvor du både kan lære af vores erfarne arkitekter og konstruktører og være med til at forme og udvikle vores projekter.

Læs mere her

Læring og udvikling i Sweco
Sweco Architects logo
Sweco Architects i Ørestad

Henriette Falk Olesen / civilingeniør og DGNB-auditor / Sweco Architects

Hvis man har ideer og visioner, som gavner virksomheden, så er der plads til at udfolde sig. Ansvar og udvikling er et must, og man får muligheder for at prøve sine vinger af, inden man skal finde sin rette vej i karrieresporerne. Hvis du viser du er god til noget, så får du også lov til at få ansvar – det er jeg bl.a. et bevis på.

Plads til at udfolde sig

Henriette Falk Olesen er uddannet civilingeniør med speciale i arkitektur, og har siden 2011 haft sin daglige gang hos Årstiderne Arkitekter – i dag Sweco Architects. Et statsstøttet praktikforløb blev starten på hendes karriere først med en projektansættelse som skitserende arkitekt, dernæst projektleder og nu som én af vores kompetenceledere inden for bæredygtighed og DGNB-auditorer. I år kan Henriette fejre 10-års jubilæum – og det er der en helt særlig grund til.

Henriettes interesse for bæredygtigt byggeri og certificeringer kom i forbindelse med et større projekt, Innovest Skjern, som hun som ung arkitekt fik lov at være en central del af. Så central, at hun var ansvarlig for færdiggørelsen af projektets certificering. I 2018 blev Henriette uddannet DGNB-konsulent indenfor bæredygtighedscertificering af byområder, som led i arkitektdivisionens fokus på helhedsorienteret tilgang til bæredygtigt byggeri.

Henriette kan bl.a. skrive boligprojekter som Kunstnerkarreen og Greensquare Garden i København på CV’et som DGNB-auditor, hvor sidstnævnte i dag er Danmarks største DGNB guld-certificerede boligbyggeri. I samarbejde med sine kolleger indenfor bæredygtighed har Henriette været ansvarlig for at kortlægge Swecos projekter ud fra FN’s 17 Verdensmål, som har resulteret i publikationen “Sammen om en mere bæredygtig fremtid – Sweco og FN’s Verdensmål”.

Vil du vide mere om vores projekter?

Send os dit spørgsmål og vi kontakter dig.
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.