0 af 0 for ""

Karriere

Karriere hos Sweco

Transforming society together

Sweco er Europas førende arkitekt- og ingeniørvirksomhed. Vi planlægger og designer fremtidens bæredygtige byer og samfund. Sammen med vores kunder skaber vores arkitekter, ingeniører og andre specialister projekter, der adresserer urbanisering og digitalisering og gør vores samfund mere bæredygtigt.

Hos Sweco i Danmark får du 1.400 kolleger. I Europa er vi i alt 18.500 eksperter, der hvert år løser opgaver i 70 lande over hele kloden.

Sweco som arbejdsplads

Vi er ikke ens. Det er det, vi har til fælles.

Vi tror ikke blot, at alle byggefagets faglige ekspertiser skal arbejde sammen. Vi mener, at vi bliver både bedre og klogere af at sidde sammen – og tænke sammen. Med den fælles ambition at bygge et mere bæredygtigt samfund.

Det er det, vi arbejder på. Med alle vores faglige og menneskelige forskelligheder.

Tager du ansvar, får du ansvar.

Vi giver vores medarbejdere mandat til at træffe beslutninger, handle og gøre en forskel. Det gør vi, fordi vi tror på, at beslutningerne skal tages lokalt – så tæt på projekterne som muligt – af dem, der kender kunderne og projekterne bedst.

På den måde sikrer vi den korteste vej fra den gode idé til, at ideen er ført ud i livet. Derfor har vi også en flad organisation, hvor alle, der tager ansvar, får ansvar. Uanset alder og anciennitet.

Arbejdsgruppe i Sweco

Et fællesskab baseret på forskellighed.

Hos Sweco har vi et godt fællesskab.

Som medarbejder har du mulighed for at tage del i vores mange lokale aktiviteter, arrangementer og netværk drevet af vores medarbejderforeninger. Og lige som vi er fagligt forskellige, afspejler de mange initiativer også vores personlige forskelligheder og interesser.

Er du fx under 36 år, kan du deltage i netværket SUM. I SUM har du mulighed for at lære dine kollegaer på tværs af afdelinger og fagområder bedre at kende og styrke samarbejdet på tværs af fagligheder og forretningsområder.

Vi arrangerer desuden løbende alt fra byvandringer, vin eller ølsmagning og windsurfing til skiture på Amager Bakke, og der er flere lokale løbe- og fodboldklubber på vores kontorer landet over.

Og i vores kunstklub mødes vi hvert år og har mulighed for at byde på moderne kunst fra aktuelle danske og internationale kunstnere og gallerier.

Involverende læring

Vi tror på, at den største del af læringen sker på jobbet gennem udfordrende arbejdsopgaver og samarbejde med kolleger og kunder. Derfor opfordrer vi vores medarbejdere til at deltage aktivt i faglige netværk og til at bruge kollegers viden og erfaring i form af sparring, feedback og mentoring.

Som ny medarbejder vil du desuden opleve, hvordan vi tager imod dig fra første arbejdsdag med onboarding-kurser og derefter løbende læringsaktiviteter, workshops og fagdage – uanset om du er nyuddannet eller en erfaren leder.

Læring og udvikling i Sweco

Mere end en arbejdsplads

I Sweco arbejder vi for at løse morgendagens udfordringer og du får som medarbejder mulighed for at arbejde på store projekter, der gør en forskel for udviklingen af vores byer og samfund.

Det betyder også, at opgaverne kan være udfordrende og vores arbejdsdage travle. Det ved vi, og derfor gør vi meget for at skabe gode rammer for din trivsel og give dig de bedste muligheder for at præstere i et arbejdsliv, hvor vi til gengæld kan love, at ikke to arbejdsdage bliver ens.

Vi arbejder i mindre teams, så der er tid og rum for nærværende sparring med din leder og dine kolleger

På vores kontorer sørger vi for en god og sund kantineordning, med fokus på økologi og vegetariske valgmuligheder, og der er altid mulighed for at købe aftensmad med hjem

Vi vægter det faglige og festlige fællesskab højt, og vi er gode til sammen at fejre vores succeser med årlige sommerfester og julefrokoster på vores kontorer landet over og med lokale fredagsbarer, fag- og teamdage.

Du får en sundhedsforsikring og en sundhedsordning via Falck Healthcare med mulighed for behandlinger på et af Falcks mange sundhedscentre i hele landet eller ved at benytte vores in-house klinikker på kontorerne i Aarhus og København.

På vores kontorer i Aarhus, København, Odense, Silkeborg og Herning kan du booke el-cykler og el-biler, som kan bruges til byggepladsbesøg og kundemøder i hverdagen, og bilerne kan lejes til privat brug i weekenden

Sweco HQ atrium 3
Tegnestuen i Silkeborg
Tegnestuen i Willemoesgade

Ledelse hos Sweco

Hos os er hverken alder eller anciennitet afgørende for dine muligheder for at blive leder. Det er til gengæld dit engagement, din vilje til at tage ansvar og din lyst til at gøre en forskel for vores kunder, projekter og dine kollegaer.

Og vi investerer i vores ledere. Alle team- og afdelingsledere skal igennem vores intensive lederuddannelse ”Lederudvikling i Praksis”, også kaldet LUP.

Space planning arkitekter
Sweco HQ atrium 2
Modelbyggeri i Silkeborg

Praktik hos Sweco

Vi er altid interesserede i at modtage henvendelser fra dygtige, unge studerende, som har lyst til at komme i praktik.

Ønsker du at undersøge potentielle muligheder for at komme i praktik hos Sweco, og har du ikke fundet en relevant praktikannonce på vores hjemmeside, er du velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning.

Vil du vide mere om en karriere i Sweco?

Udfyld vores kontaktformular og send os dine spørgsmål, så kontakter vi dig.
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.