0 af 0 for ""

Karriere hos Sweco

Karriere hos Sweco

Transforming society together

Sweco er Europas førende arkitekt- og ingeniørvirksomhed. Vi planlægger og designer fremtidens bæredygtige byer og samfund. Sammen med vores kunder skaber vores arkitekter, ingeniører og andre eksperter projekter, der adresserer urbanisering og digitalisering og gør vores samfund mere bæredygtigt.

Hos Sweco i Danmark får du 22.000 kolleger fordelt på 19 kontorer i landet. I Europa er vi i alt 22.000 eksperter, der hvert år løser 150.000 projekter i 70 lande i hele verden.

Verdensmål
Sweco HQ atrium 2
Modelbyggeri i Silkeborg

Tager du ansvar, får du ansvar

Vi giver vores medarbejdere mandat til at træffe beslutninger, handle og gøre en forskel. Det gør vi, fordi vi tror på, at beslutningerne skal tages lokalt – så tæt på projekterne som muligt – af dem, der kender kunderne og projekterne bedst.

På den måde sikrer vi den korteste vej fra den gode idé til, at ideen er ført ud i livet. Derfor har vi også en flad organisation, hvor dem, der tager ansvar, får ansvar.

Ledige stillinger

42 vacancies

Arkitektpraktikant i Aarhus eller Silkeborg

Fagområde: Arkitektur, Praktik/Studiejob Lokation: Silkeborg, Aarhus Ansøgningsfrist:

Arkitektpraktikant i København

Fagområde: Arkitektur, Praktik/Studiejob Lokation: Storkøbenhavn Ansøgningsfrist:

Bygningskonstruktørpraktikant i Aarhus, Silkeborg eller Herning

Fagområde: Arkitektur, Praktik/Studiejob Lokation: Silkeborg, Aarhus, Herning Ansøgningsfrist:

Bygningskonstruktørpraktikant i København

Fagområde: Arkitektur, Praktik/Studiejob Lokation: Storkøbenhavn Ansøgningsfrist:

Uopfordret ansøgning til Pharma, Sweco

Fagområde: Pharma Lokation: Hele landet Ansøgningsfrist:
Showing 5 of 42 vacancies
Din vej til Sweco

 

Hvordan søger jeg en stilling hos Sweco?

Du søger en opslået eller uopfordret stilling hos Sweco gennem vores hjemmeside og rekrutteringssystem. Vi modtager ikke ansøgninger via e-mail.

 

Du kan også følge med i vores aktuelle jobmuligheder på LinkedIn og Jobindex.

Hvilket materiale skal jeg sende som en del af min ansøgning?

Vi beder dig altid om at sende dit CV. Hvis vi efterspørger øvrige dokumenter som fx en ansøgning, eksamensbeviser eller din portfolio, vil det fremgå af stillingsopslaget.

 

Du kan enten sende os dit CV på dansk eller på engelsk. Er der konkrete krav til sprog, vil det fremgå i stillingsopslaget.

Hvordan foregår en jobsamtale hos Sweco?

En typisk rekrutteringsproces hos os består af to samtaler.

 

Først møder du den rekrutterende leder til en indledende samtale, som fortæller om stillingens indhold. Du har også mulighed for at fortælle mere om dig selv, dine kompetencer og stille spørgsmål til jobbet, og hvordan det er at arbejde i Sweco.

 

Går du videre efter første samtale, vil du blive indkaldt til en anden samtale. Forud for denne samtale vil du modtage en kognitiv test og en test af personprofil, som du skal besvare. Vi benytter de to besvarelser til at blive klogere på dig, dine styrker og din måde at tilgå dit arbejde.

 

Til anden samtale vil du også møde en af vores rekrutteringspartnere, som faciliterer dialogen om resultaterne af din personprofil. Vi sætter god tid af til dette, da vi sætter en ære i at give dig grundig feedback, som du kan tage med dig videre, uanset om du tilbydes den søgte stilling, eller det ikke bliver et match med Sweco i denne omgang. Til denne samtale deltager også den rekrutterende leders leder.

 

Vi indhenter også gerne referencer i slutningen af et rekrutteringsforløb. Dette sker efter nærmere aftale med dig.

Modtager Sweco uopfordrede ansøgningerne?

Du er velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning. Vi er altid interesseret i at komme i kontakt med nye medarbejdere.

 

Du kan sende en uopfordret ansøgning her

Kan jeg søge flere stillinger?

Ja, du er velkommen til at søge de stillinger, du mener passer bedst til dig og det næste skridt i din karriere.

Får jeg feedback på min ansøgning?

Vi har desværre ikke ressourcer til at give individuel feedback til alle ansøgere, men du kan forvente feedback, hvis du har været til jobsamtale hos os.

Hvornår kan jeg forvente svar på min ansøgning?

Vi indkalder til samtaler løbende, så send hellere din ansøgning i dag end i morgen.

 

Som hovedregel giver vi alle ansøgere skriftligt afslag senest inden for 60 dage efter ansøgningsfristens udløb. I visse tilfælde i forbindelse med ferie- og helligdage kan processen trække ud. Dette vil du blive orienteret om på e-mail.

Hvordan behandler Sweco mine data?

Når du søger en opslået eller uopfordret stilling hos Sweco, får du et log-on til vores rekrutteringssystem. Dine oplysninger slettes automatisk efter seks måneder, men du kan på ethvert tidspunkt forinden slette dine informationer ved at logge ind.

 

Sørg for at dit CV ikke indeholder personfølsomme oplysninger (eks. CPR-nummer, religiøse og politiske tilhørsforhold)

 

I Sweco bestræber vi os på at sikre en god og kvalitetsbevidst rekrutteringsproces, hvor vi har fokus på at de informationer, du deler med os opbevares sikkert. Din data bliver således behandlet i forhold til retningslinjerne i Persondataforordningen.

Vil du vide mere om en karriere hos Sweco?
Udfyld vores kontaktformular og send os dine spørgsmål, så kontakter vi dig.
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.