0 af 0 for ""

Om os - Sweco Danmark

Om Sweco

Lokal tilstedeværelse – international styrke

Samfundet står over for afgørende forandringer. Digitalisering, urbanisering og grøn omstilling er så overvældende udfordringer, at de ikke kan mødes med traditionelle metoder og fortidens tankegods.

Det handler om at bygge en mere bæredygtig fremtid.

Og det handler om at arbejde sammen. Arkitekter, ingeniører, specialister og bygherrer. For ingen af os er lige så gode som os alle sammen.

Sweco er ikke blot Europas førende arkitekt- og ingeniørvirksomhed. Vi er også den mest specialiserede. Og integrerede. Vi samarbejder om alle byggefagets æstetiske og tekniske discipliner.

Fakta om Sweco

Sweco er Europas førende arkitekt- og ingeniørvirksomhed. Vores rådgivningsydelser spænder vidt – fra store vand- og energiprojekter til effektive og miljørigtige transportløsninger samt udvikling af byer og grønne områder.

Vi har kontorer i Danmark og i 13 andre lande – Norge, Sverige, Finland, Estland, Litauen, Polen, Tjekkiet, Tyskland, Holland, Belgien og England.

Vi er 21.000 eksperter og løser hvert år opgaver i 70 lande over hele kloden.

Legende børn på Grønttorvet
KBH - Ringstedbanen gangbro
Sankt Joseph facade

Vores historie

Integreret rådgivning siden 1958

I Sweco har arkitekter og ingeniører arbejdet tæt sammen siden 1958. Sweco er grundlagt ud fra Gunnar Nordströms vision om et kombineret arkitekt- og ingeniørfirma, der kan arbejde på tværs af fagligheder. Den tværfaglighed er mere relevant end nogensinde for at håndtere klimaforandringer, urbanisering og digitalisering.

»Vi sørger for, at folk har rent vand, ren luft, ren energi og fysiske omgivelser, hvor de kan leve, arbejde og udvikle sig.«

Gunnar Nordström, Swecos grundlægger
Østre-Vestre Søbad
Fjordforbindelsen
Lokal tilstedeværelse – international styrke.