Vi er Europas største ingeniør- og arkitektvirksomhed

Sweco er Europas største virksomhed inden for ingeniør- og arkitektrådgivning. Vi planlægger og designer fremtidens bæredygtige byer og samfund, og løser hvert år opgaver i 70 lande over hele kloden. Vores rådgivningsydelser spænder vidt - fra store vand- og energiprojekter til effektive og miljørigtige transportløsninger samt udvikling af byer og grønne områder. Vi sikrer blandt andet rent drikkevand og sanitet til millioner af indbyggere i Nepal, Bangladesh og Kirgisistan. Som rådgivende ingeniører og arkitekter ved vi, hvad der skal til for at skabe fremtidssikrede løsninger til glæde for det enkelte menneske og samfundet som helhed. Fremtiden er ikke fjern for Sweco, den er derimod hverdag. I øjeblikket arbejder vi med indretningen af et nyt hospital, som vil tage imod patienter om ca. 5 år, vi analyserer en ny undergrundsbane, som åbner for passagerer om 10 år, og vi designer det, der vil blive en livlig, dynamisk bydel om ca. 15 år. Det er Swecos ansvar at være et skridt foran i alt, vi laver, for resultat bliver nemlig til virkelighed for andre engang i fremtiden. Derfor er det vigtigt, at vi hele tiden udvikler os og udfordrer os selv på vores viden og ekspertise. Vi lover vores kunder at være deres mest imødekommende og engagerede partner med anerkendt ekspertise. Det betyder, at vi vil gøre vores yderste for at forstå vores kunders ønsker, behov og udfordringer bedre end nogen anden. Derfor opfordrer vi også til, at vores medarbejdere fra første dag tager ansvar for kunderelationer i projekter. Kernen i Swecos forretning er nemlig imødekommende og engagerede medarbejdere.

Kort fakta om Sweco

Virksomheden
Sweco planlægger og designer fremtidens bæredygtige samfund og byer. Det gør vi ved at tilbyde kvalificerede rådgivningsydelser inden for teknik, miljøteknologi og arkitektur. 

Internationalt nærvær
Sweco har kontorer i Danmark, Norge, Sverige, Finland, Estland, Litauen, Bulgarien, Polen, Tjekkiet, Tyskland, Holland, Belgien og England og løser hvert år opgaver i 70 lande over hele kloden.

Antal medarbejdere
Sweco har 17.500 eksperter i 14 lande i Europa, som leverer det bredeste udbud af ekspertiser inden for vores branche. 

Strategi

VORES STRATEGI
Swecos forretningsmodel er decentraliseret og bygger på, at vi skal være tæt på vores kunder. Kunderne skal kunne mærke, at Swecos rådgivere har en indgående forståelse for deres forretning. Kun på den måde kan vi være de mest engagerede samarbejdspartnere, som er parat til at skabe værdi for kunden inden for alle aspekter af byudvikling.

KVALITET, EFFEKTIVITET OG UDBYTTE TIL KUNDEN
Ved at bruge vores tid og ressourcer på den mest effektive måde kan vi både skabe øget lønsomhed og høj kvalitet for vores kunder. For at sikre at vi lever op til vores kunders forventninger, måler vi jævnligt tilfredsheden og foretager yderligere forbedringer, hvis og når der er brug for det.

TALENT OG ENGAGEMENT
Sweco er summen af vores medarbejderes kompetence, erfaring og engagement, hvor hver enkelt gør en stor forskel for slutresultatet. At tiltrække, udvikle og fastholde de største talenter er afgørende for at kunne opfylde vores kunders krav. Derfor er det helt centralt for os at identificere talenter og give dem mulighed for at få succes. 

Som rådgivere er vi
DYBT ENGAGEREDE SAMARBEJDSPARTNERE
ALTID NEMME AT GØRE FORRETNINGER MED
SAMMEN TILBYDER VI DEN MEST TILGÆNGELIGE OG BREDESTE EKSPERTISE
/globalassets/campaigns/the-incredible-day-to-day-5/fallback-p5.jpg

THE INCREDIBLE DAY-TO-DAY

Big or small, we’ll make your project the best it can be. We match the right expertise to your task, working with you to deliver something extraordinary.

By making each project exceptional, we make the day-to-day incredible.

Read more

Fokus på fremtiden, som vi altid har haft

Vores historie handler grundlæggende om fremtiden. At være forberedte på samfundets fremtidige behov og udfordringer har altid været grundlaget for Swecos forretning. Fra den industrielle revolution til nutidens urbaniseringstrend ved vi, at fremtidens samfund og byer altid vil være forskellige fra fortidens – og at det altid vil være vores opgave at være et skridt foran.

Læs mere
/siteassets/image_sep2020/history_small_2.jpg
/siteassets/image_sep2020/organisation_small_2.jpg

Lokal tilstedeværelse - global ekspertise

For Sweco er den decentraliserede forretningsmodel en vigtig nøgle til succes. Ved hjælp af en enkel og kundefokuseret arbejdsmetode har Sweco udviklet sig til en stor international aktør, samtidig med at vi har bevaret vores lokale forankring og ekspertise.

Sweco driver virksomhed inden for syv forretningsområder: Sweco Sverige, Sweco Norge, Sweco Finland, Sweco Danmark, Sweco Holland, Sweco Vesteuropa og Sweco Centraleuropa. Sweco har også en omfattende eksport af projekter til resten af verden.

Læs mere

Ansvar

Åbenhed og ansvarsfølelse er en forudsætning for fortsat fremgang i en decentraliseret virksomhed, som er vokset hurtigere end de fleste.

Læs mere
/globalassets/images-480x270/480x270_about_us_responsibility.jpg