0 af 0 for ""

Fjordforbindelsen

Transport og Infrastruktur

Broer og tunneller

Vores eksperter inden for broer og tunneller hjælper med design og projektering af nydesign, renovering af broer, 3D-modellering samt rådgiver om brovedligehold.

Vores bro-eksperter arbejder tæt sammen med vores øvrige eksperter i Sweco, og vi kan derfor hjælpe med alle tilknyttede rådgivningsydelser som trafikplanlægning, geotekniske undersøgelser og sikkerheds- og miljøvurderinger i forbindelse med anlæg eller renovering af en bro eller tunnel. Vi udfører eftersyn og skadesvurdering samt bæreevnevurderinger, f.eks. ved hjælp af vores eget broforvaltningssystem, RoSy BRIDGE.

Vores team består af 45 specialiserede rådgivere, der ud fra vores kontorer i København, Aarhus og Odense, rådgiver både private og offentlige kunder.

45

specialiserede rådgivere

Kalundborgmotorvejen Syd om Regstrup
Kalundborgmotorvejen
Randselva Norge
Randselva Bro med lastbil
Fjordforbindelsen Roskilde Fjord
Fjordforbindelsen

Design af vej- og sporbærende broer i beton og stål

Vi er eksperter i design af vej- og sporbærende broer og er særligt specialiserede i design og konstruktion af broer i beton. Og vi er førende, når det kommer til at anvende de digitale muligheder i forbindelse med design af broer.

BIM og 3D modellering

Vi er specialister i BIM og 3D-design af armering af broer og tunneller og anvender BIM-værktøjer til at analysere, simulere og visualisere projekterne for at skabe et mere detaljeret tegningsgrundlag for byggeriets parter. Ved hjælp af de digitale modeller kan vi fx optimere armeringsmængder og nedbringe antal buk af armeringsstænger – og generelt sikre bedre data til at optimere arbejdet på byggepladsen. Det øger bygbarheden, er godt for økonomien og reducerer ressource- og transportforbrug til fordel for projektets miljøpåvirkning.

Brorenovering og reparationer

Vi hjælper med hele processen fra eftersyn og tilstandsvurdering af eksisterende broer og bygværker, til planlægning og detailprojektering af store og små brorenoveringsprojekter. Her er vi specialister i at bistå bygherre med at udarbejde design, udbudsmateriale og kontrahering og kan også varetage byggeledelse og tilsynsopgaven i forbindelse med udførelse.

Vi hjælper jer med:

– Design af vej- og sporbærende broer i beton og stål
– Design af stibroer af træ, beton og stål – ofte i samarbejde med arkitekter
– BIM og 3D-design
– Brorenovering og reparationer
– Eftersyn af eksisterende bygværker
– Tredjepartskontrol og validering af vej- og jernbanebroer
– Byggeledelse og tilsyn

Læs mere om vores tanker for, hvordan broer og tunneller kan være med til at redefinere vores byer i Swecos Urban Insight rapport Redefining bridges and tunnels for the next generation of our cities

Internationale ydelser inden for broer og tunneler

Vi leverer rådgivningsydelser inden for broer og infrastruktur, der kan øge forbindelsen til landdistrikter i Afrika. Vi hjælper vores kunder gennem hele projektforløbet fra design og udarbejdelse af udbudsmateriale til opførelse og tilsyn af broinfrastrukturer.

Søren Grubbe Nielsen

Søren Grubbe Nielsen

Afdelingschef / Broer og Tunneller / Vest
Morten Leger

Morten Leger Larsen

Afdelingschef / Bane / Broer og Tunneller

Vil du vide mere om vores ydelser inden for broer og tunneller?

Send os dit spørgsmål, og vi vender tilbage til dig.
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.