0 af 0 for ""

Nordfløjen

Byggeri

Bygningsdesign og projektering

Vi er med i alle faser af projektet, og med vores strukturerede arbejdsmetoder styrer vi komplekse projekter i den rigtige retning – uanset om det handler om totalrådgivning eller rådgivning på en eller flere ydelser i et byggeprojekt.

Vi har fokus på helheden og sikrer, at de bærende konstruktioner matcher bygningens design, arkitektoniske kvaliteter og det tænkte indeklima.

Vi arbejder med analyse af eksisterende bygninger samt design af nye bygninger, og vores erfaring spænder bredt over boliger, erhverv, infrastruktur og sportsfaciliteter til hospitaler og industribyggerier.

Udvalgte projekter

Sankt Joseph Plejecenter København
Sankt Joseph facade
Mineralvandsfabrikken København
Mineralvandsfabrikken og Mineralvandshuset
Alsik Hotel & Spa Sønderborg
Hotel Alsik ved vandet

Konstruktioner

Vores bygningskonstruktører skaber holdbare bygninger, der er sikre at bo og arbejde i​. Uanset om vi arbejder med beton, træ, murværk eller avancerede stålkonstruktioner, er vi med i den tidlige designfase, hvor vi udvikler koncepter for statik og intelligente brandstrategier, som vi bærer igennem til detailprojektering og udførelse. Med vores digitale 3D-modeller og 3D-analyser sikrer vi et optimalt og integreret designprojekt, der styrker projektets tekniske, funktionelle og arkitektoniske kvaliteter.

VVS & Ventilation

Vi hjælper med at sikre den ultimative komfort, sundhed og effektivitet hos brugerne. Vi har erfaring med projektering af VVS og ventilation i et bredt spektrum af byggerier fra boligbyggeri og kontorbyggeri til komplekst hospitalsbyggeri, laboratorier, procesventilation og industriinstallationer. Uanset om vi bidrager til renovering, ombygning eller nye bygninger, anvender vi indeklimasimuleringer til at underbygge de rigtige beslutninger for designet, og vi gennemfører tekniske vurderinger og økonomiske beregninger til at skabe et velfunderet beslutningsgrundlag.

Elinstallationer

Velfungerende elinstallationer er altafgørende i ethvert byggeri. Vi rådgiver inden for stærkstrømstekniske discipliner såsom udformning af føringsveje, kraftinstallationer og design af hovedforsyningstavler med erfaring fra både supersygehuse, domicilbyggerier, skoler og universitetsbyggerier samt infrastrukturprojekter. Vi er med fra de første forundersøgelser og hovedprojektering til opfølgning og mangelgennemgang, og vi løser alle opgaver med CAD/BIM-teknologi, helhedsperspektiv og detailviden. Vi leverer også rådgivning inden for mere gængse svagstrømsinstallationer som fibernet og datanet, indendørs radiodækning samt BMS- og IBI-installationer​.

Tele, sikring og sikkerhedssystemer

Vores eksperter besidder en komplet vifte af ekspertise inden for alle bygningsservicesystemer, der vedrører tele, sikring og sikkerhedssystemer. Uanset om det gælder installationer i kulturhistoriske bygninger eller topmoderne domicilfaciliteter og hospitalsinstallationer, hjælper vi med alt lige fra forundersøgelser over projektering og udbud til tilsyn, kontrol og idriftsættelse. Vi er certificerede efter Sikkerhedsbranchens standard for uvildig sikringsrådgivning og er opført på F&P’s liste over godkendte sikringsrådgivere jf. ISO 9001. Herudover er en stor del af vores medarbejdere sikkerhedsgodkendte hos FET.

Energioptimering og indeklima

Indeklima er afgørende for komfort, sundhed og effektivitet. Vi hjælper med at finde de rigtige og mest effektive løsninger til det enkelte projekt, og vi sikrer, at der altid er balance mellem energi, indeklima og tekniske fag gennem en integreret designproces. Vores rådgivere stræber efter at skabe energirigtige løsninger, der beror sig på passivt optimeret design, intelligent styring og bæredygtigt bygningsdesign samt brug af vedvarende energikilder som sol og vind. Vi udfører fulddynamiske analyser af både termisk, atmosfærisk, akustisk og optisk indeklima. Opstår der behov for særligt detaljerede analyser af temperatur- og luftstrømme i et projekt, har vi kompetencerne til at analysere dette vha. CFD.​

Lysdesign

Belysning er afgørende for oplevelsen af rum og vores velbefindende. I Sweco arbejder vi holistisk med lyset – og integrerer dagslys og kunstig belysning som en velafbalanceret og naturlig del af den arkitektoniske helhed med mennesket i centrum. Læs mere om vores rådgivningsydelser indenfor lysdesign her.

Akustik

Lyd er en af de vigtigste faktorer for oplevelsen af rum og bygninger, for arbejdsmiljø, indlæring og trivsel. Et godt akustisk design handler om at forstå kundens ønsker og brugernes behov og omsætte det til funktionelle arkitektoniske løsninger. Læs mere om vores rådgivningsydelser indenfor akustik her.

Christian Corydon

Christian Corydon

Afdelingsdirektør for Byggeri Midtjylland

Fatime Dauti

Afdelingsdirektør for Byggeri København
Lard Bo Jensen

Lars Bo Jensen

Afdelingsdirektør for Byggeri Fyn
placeholder small

Dennis Heiselberg

Afdelingschef / Aalborg
Lars Svenningsen

Lars Svenningsen

Afdelingschef / Aarhus

Frank Yding-Sørensen

Afdelingschef / Horsens
placeholder small

Esben Molsted

Afdelingschef / Kolding og Sønderborg
Carsten Sørensen

Carsten Sørensen

Afdelingschef / Roskilde
placeholder small

Michael Meldgaard Thomsen

Afdelingschef / Vejle og Billund

Interesseret i bygningsdesign og projektering?

Send os dit spørgsmål og vi kontakter dig.
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.