0 af 0 for ""

Byggeri

Vi er med gennem alle faser og styrer ethvert projekt i den rigtige retning

Byggeri

Vi er med gennem alle faser og styrer ethvert projekt i den rigtige retning

Vi er ingeniørrådgiver inden for alle aspekter af byggeriet, uanet om det gælder nybyggerier, ombygninger eller renoveringer. Altid lokalt til stede i nærmiljøet, hvor vi løser projekterne i samarbejde med vores kunder.

Vi arbejder tæt sammen med private og offentlige bygherrer om projekter af alle størrelser – lige fra boligbyggerier, skoler, institutioner, kultur- og sportsfaciliteter til store, komplekse byggerier inden for erhverv, industri, pharma og sundhed.

Vi er med fra start til slut, fra den indledende idéfase til planlægning og projektering, opførelse, ibrugtagning og den efterfølgende bygningsdrift.

Som førende integreret rådgiver arbejder vi tæt sammen med arkitekter og andre specialister og altid med fokus på helheden. Sammen sikrer vi, at de bærende konstruktioner matcher bygningens design, arkitektoniske kvaliteter, og at byggeriet er gennemtænkt i forhold til indeklima, dagslys, akustik, bæredygtighed, miljø, tekniske installationer og brand.

Læs mere om de rådgivningsydelser vi tilbyder inden for de enkelte kompetenceområder nedenfor.

Udvalgte projekter

Aarhus Stadion ‘Skovens Arena’ Aarhus
Aarhus Stadion fra luften
Nordø København
Dronefoto af NordØ
Lanternen Esbjerg
Lanternen

Vi betragter bæredygtighed som en naturlig del af vores rådgivning. Vi råder over en af landets største afdelinger for bæredygtighed og sammen med bygherre sikrer vi, at indsatser bliver planlagt og udført, så det enkelte projekt kan realisere sine bæredygtighedsambitioner.

65

bæredygtighedssspecialister

I Sønderborg Kommune er visionerne for havnefronten skudt i vejret med et 19 etagers hotel, som er et væsentlig skridt på vejen i realiseringen af at gøre havnefronten til en levende og attraktiv bydel med boliger, kontorer og plads til aktiviteter i byrummet.

Østerport Station København
Østerport Station hall
Nørreport Station København
Nørreport Station med trafik
Thomas B. Thriges Gade Odense
Thomas B. Thriges Gade cykelsti med gående par
Skt. Hans Roskilde
Sct. Hans
Nyt domicil til Nic. Christiansen Gruppen Kolding
Nic. Christensen Gruppen domicil

Sweco Byggeri er til stede på kontorer i hele landet; Aalborg, Aarhus, Viborg, Vejle, Billund, Horsens, Esbjerg, Kolding, Silkeborg, Herning, Sønderborg, Odense, Roskilde og København.

14

kontorer

I september 2019 genåbnede Østerport stationsbygning efter en omfattende modernisering og istandsættelse. Moderniseringen af stationen rummer en kompleksitet som sjældent ses.

Hele restaureringen er præget af et højt ambitionsniveau og en sjældent høj udførelseskvalitet, der vil danne inspiration for lignende projekter fremadrettet, og som vil komme alle kunder og rejsende til gode – både nu og i fremtiden.

Rune Bech

Direktør / Arkitektur & Byggeri, Øst
Kenneth Thornsgaard

Kenneth Thonsgaard

Direktør for Byggeri Vest
Henrik Leksø

Henrik Leksø

Direktør / Eksisterende byggeri & Specialer

Vil du vide mere om vores ydelser inden for byggeri?

Ønsker du at høre mere – eller indhente et konkret tilbud på – vores rådgivningsydelser inden for bæredygtigt og digitalt byggeri, bygherrerådgivning, bygningsdesign, arbejdsmiljø og byggeledelse, brandrådgivning, driftsrådgivning eller commissioning?Udfyld vores formular, og vi vender tilbage til dig.
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.