0 af 0 for ""

Byggeri

Bæredygtige byer kræver sunde og velfungerende byggerier

Byggeri

I Sweco skaber vi attraktive og velfungerende byggerier, der er sunde og trygge at bo og opholde sig i

Vi har fokus på bygherrens behov i vores rolle som bygherrerådgiver, byggeleder eller arbejdsmiljøkoordinator, og når vi er ingeniørrådgiver på nybyggerier, ombygninger og renoveringer.

Vi sikrer, at byggeriet er gennemtænkt i forhold til indeklima, dagslys, akustik, bæredygtighed, tekniske installationer og brandforhold samt den efterfølgende bygningsdrift. Som førende inden for integreret rådgivning arbejder vi tæt sammen med vores arkitekter på både offentlige og private byggerier.

Vi har bæredygtighedsspecialister, konsulenter og auditors, der arbejder med anerkendte internationale systemer til at kvalificere, måle og certificere bæredygtighed.

Sweco er førende inden for træbyggeri i Europa og har erfaringer med træ som primært byggesystem i projekttyper som etagebyggeri, enfamiliehuse og sportsfaciliteter. Som del af en nordisk koncern nyder vi godt af mange års erfaringer fra Norge, Sverige og Finland, herunder den know-how vi har inden for projektering af konstruktioner og brandrådgivning i høje træbyggerier.

Udvalgte projekter

Alsik Hotel & Spa Sønderborg
Hotel Alsik ved vandet
Nordø København
Dronefoto af NordØ

Vi arbejder med optimering af bæredygtighed som en naturlig del af byggeriets kvalitet og en integreret del af vores rådgivning.

65

uddannede DGNB-konsulenter og auditorer

I Sønderborg Kommune er visionerne for havnefronten skudt i vejret med et 19 etagers hotel, som er et væsentlig skridt på vejen i realiseringen af at gøre havnefronten til en levende og attraktiv bydel med boliger, kontorer og plads til aktiviteter i byrummet.

Østerport Station København
Østerport Station hall
Nørreport Station København
Nørreport Station med trafik
Thomas B. Thriges Gade Odense
Thomas B. Thriges Gade cykelsti med gående par
Sankt Joseph Plejecenter og Seniorboliger København
Sankt Joseph facade
Mineralvandsfabrikken København
Mineralvandsfabrikken og Mineralvandshuset

I september 2019 genåbnede Østerport stationsbygning efter en omfattende modernisering og istandsættelse. Moderniseringen af stationen rummer en kompleksitet som sjældent ses.

Hele restaureringen er præget af et højt ambitionsniveau og en sjældent høj udførelseskvalitet, der vil danne inspiration for lignende projekter fremadrettet, og som vil komme alle kunder og rejsende til gode – både nu og i fremtiden.

Lars Bork

Lars Bork Hansen

Divisionsdirektør / Byggeri

Vil du vide mere om vores ydelser inden for byggeri?

Ønsker du at høre mere – eller indhente et konkret tilbud på – vores rådgivningsydelser inden for bæredygtigt og digitalt byggeri, bygherrerådgivning, bygningsdesign, arbejdsmiljø og byggeledelse, brandrådgivning, driftsrådgivning eller commissioning? Udfyld vores formular, og vi vender tilbage til dig.
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.