Nyheder

Her kan du læse de senest publicerede nyheder fra Sweco Danmark og søge i vores nyhedsarkiv.
/siteassets/nyheder/solrod.jpg

Solrød Kommune hyrer Sweco til at kystsikre og beskytte 1200 ejendomme

12 januar 2021
Køge Bugt er udpeget som nationalt risikoområde for oversvømmelse. Nu har Solrød Kommune valgt at hyre arkitekt- og ingeniørrådgiveren Sweco til at kystsikre område C i kommunen, der strækker over boligområder på tværs af hele kommune. Projektet medfører, at mere end 1200 ejendomme opnår beskyttelse eller anden fordel af kystsikringsinitiativerne.
/siteassets/nyheder/mick_schou_rasmussen.jpg

Swecos arkitektforretning henter erfaren profil fra VELUX

08 januar 2021
Mick Schou Rasmussen er ansat som ny afdelingsdirektør for arkitektforretningen i Øst. Han kommer med 17 års erfaring fra VELUX-koncernen, senest i rollen som Managing Director for Storbritannien og Irland.
/siteassets/nyheder/mikroplast_topbanner.jpg

Nyt stort studie skal finde svar og løsninger på mikroplast i regnvandet

17 december 2020
Sweco skal projektleder et nyt stort studie, der skal klarlægge problemerne med mikroplast i naturen og udvikle teknologier til at rense for mikroplasten, der kan ende i vores fødekæde.
/siteassets/urban-insight/ui_circular_cities.jpg

Tænk cirkulært i byudviklingen og stands klimaforandringerne

15 december 2020
Befolkningen i byområder vil vokse med næsten 2,5 milliarder mennesker i løbet af det næste årti. For at håndtere denne stigning og stadig nå Parisaftalens mål, bliver byggebranchen nødt til at gå fra en lineær til en cirkulær tilgang.
/siteassets/nyheder/sdg_02_webnyhed_02.jpg

Ny publikation: Sammen om en mere bæredygtig fremtid – Sweco og FN’s 17 Verdensmål

11 december 2020
I Sweco arbejder vi aktivt med verdensmålene og som rådgivende arkitekt- og ingeniørvirksomhed ved vi, hvad der skal til for at skabe bæredygtige og fremtidssikrede løsninger til glæde for det enkelte menneske og samfundet som helhed. En omfattende kortlægning samlet i en publikation beskriver mål for mål, hvordan Sweco bidrager til FN’s Verdensmål.
/siteassets/nyheder/boliggarden.jpg

Sweco vinder stor rammeaftale med Boliggården i Helsingør

10 december 2020
Sweco har med boligorganisationen Boliggården indgået en fireårig rammeaftale om totalrådgivning, som betyder, at Sweco de kommende år skal være med til at vedligeholde, renovere og bygge nye almene boliger i og omkring Helsingør.
/siteassets/nyheder/stark_topbanner_6.jpg

Sweco baner vejen for nyt bæredygtigt byggemarked i Aarhus

25 november 2020
Byggemarkedskæden STARK’s kommende flagskibsforretning bliver et nyt vartegn for den nordlige del af Aarhus, hvor både bygninger og sortiment præges af bæredygtige materialer. Sweco og Årstiderne Arkitekter er udpeget som integreret rådgiver på projektet.
/siteassets/nyheder/generationernes_hus_topbillede.jpg

Generationer flytter sammen: Nytænkende Aarhus-projekt byder nye beboere velkommen

20 november 2020
Generationernes Hus, der er opført på den kunstigt anlagte Aarhus Ø, er et moderne bud på et hus, hvor børn, unge, voksne og ældre lever og bor sammen. De første generationer er flyttet ind og i løbet af vinteren rykker endnu flere beboere sammen side om side. Sweco har været ingeniørrådgiver for alle ingeniørdiscipliner på projektet.
/siteassets/nyheder/bygherre_og_virksomheder_eftersporger_topbillede.jpg

Bygherrer og virksomheder efterspørger mere vild natur

17 november 2020
I mange år skulle arealerne mellem nybyggede boliger helst bare være nemme at pleje. Græsplæner, buske og enkelte træer samt en legeplads – så var bygherre tilfreds. Nu mærker Swecos rådgivere en spirende interesse for at få mere natur og gerne den vilde af slagsen ind i byggeprojekter. Det er godt nyt for biodiversiteten, der er udfordret som aldrig før.
/siteassets/urban-insight/ui5_nyhed.jpg

Størstedelen af Europas byer mangler klimatilpasningsplaner

04 november 2020
Kun en ud af fire europæiske byer har en plan for, hvordan de vil imødekomme fremtidens klimaforandringer. Der er stadig tid til at handle – men vi er nødt til at hæve tempoet drastisk.