Nyheder

Her kan du læse de senest publicerede nyheder fra Sweco Danmark og søge i vores nyhedsarkiv.
/siteassets/nyheder/arets_skolebyggeri_top.jpg

Lindbjergskolen nomineret til Årets Skolebyggeri 2020

13 maj 2020
Fem danske skoler er med i opløbet om at vinde prisen som årets danske skolebyggeri i 2020. Lindbjergskolen, som Swecos arkitekter og ingeniører står bag, er blandt de nominerede.
/siteassets/nyheder/regnskab.jpg

Sweco Danmark med historisk godt regnskab

06 maj 2020
Sweco Danmark kan i dag præsentere sit bedste regnskab til dato. Alle seks divisioner er gået frem og leverer positivt til resultaterne i 2019-regnskabet, der præsenteres i dag. Med resultatet er Sweco gået ind i krisen med momentum og optimisme. Men vi kommer til at mærke følgerne af corona-krisen, lyder det fra CEO Dariush Rezai.
/siteassets/nyheder/telia.jpg

Intelligente affaldscontainere kan reducere tømninger med op til 50%

21 april 2020
Hver dag kører hundredvis af skraldebiler i Danmark på fastlagte ruter for at hente affald. Og hver dag tømmes affaldscontainere, der kun er halvfyldte eller i nogle tilfælde helt tomme. Det er hverken optimalt for nærmiljøet, klimaet eller økonomien. Et nyt partnerskab mellem Sweco og Telia vil gøre op med de unødvendige kørsler ved at gøre affaldsindsamling intelligent.
/siteassets/nyheder/northvolt_ett_render_2_copyright_northvolt_770x380.jpg

Sweco bidrager til Europas største produktionsanlæg for ”grønne batterier”

15 april 2020
I samarbejde med de industrielle partnere ABB og Fineweld skal Sweco levere produktionsenheder til industribatteri-disruptoren Northvolt.
/siteassets/nyheder/nyhed_carbon_cost.jpg

Ny rapport: Reduktion af CO2-udledning i infrastrukturen kan være nøglen til at løse klimakrisen

31 marts 2020
I dag er infrastruktursektoren i lande som fx England ansvarlig for mere end 50 % af landets CO2-udledning. Europas byer vokser og i 2050 kan dette tal derfor være steget til 90 %, hvis ikke udviklingen vender. Evnen til at begrænse CO2-udledning tidligt i projekterne er afgørende, da det er her den bedste mulighed for CO2-reduktion ligger. Det viser seneste Urban Insight rapport fra Sweco.
/siteassets/nyheder/gauerslund_3_news.jpg

For første gang nogensinde opføres kombineret plejecenter og børnehave på dansk grund

30 marts 2020
For første gang nogensinde skal der på dansk grund opføres et byggeri, som kombinerer plejecenter og børnehave. Swecos arkitekter og ingeniører er sammen udpeget som vindere af konkurrencen om at opføre det visionære projekt i Vejle.
/siteassets/nyheder/godsbanen.jpg

100 nye boliger videreudvikler Godsbanen som Aarhus’ kreative mødested

25 marts 2020
Den spirende og kreative bydel ved Godsbanen i Aarhus videreudvikles nu yderligere med tilføjelsen af flere boligkvadratmeter til området. Årstiderne Arkitekter har vundet konkurrencen om, sammen med KPC, at opføre to nye boligbyggerier på Godsbanen.
/siteassets/nyheder/bellakvarter_websitenews_11032020.jpg

Bellakvarter lægger sig i spidsen for bæredygtig byudvikling med midtvejscertificering til DGNB Guld

13 marts 2020
Som det første byområde i Danmark har københavnerkvarteret, Bellakvarter, modtaget midtvejscertificeringen DGNB Guld efter, at 25% af kvarteret er opført. Sweco er DGNB-auditor på det ambitiøse projekt, som viser vejen for bæredygtig byudvikling i Danmark.
/siteassets/nyheder/dybkarskole_nyhed.jpg

FREMTIDENS SKOLE BYGGES I SILKEBORG - SWECOS ARKITEKTER OG INGENIØRER VINDER SAMMEN KONKURRENCEN OM NY DYBKÆRSKOLE

06 marts 2020
Sweco og Årstiderne Arkitekter har sammen vundet projektkonkurrencen om at opføre Ny Dybkærskole i Gødvad ved Silkeborg. Den helt nye skole skal danne rammen om mere end 800 elever og 90 læreres hverdag og skal tilmed blive et nyt centralt samlingspunkt i lokalsamfundet.
/siteassets/nyheder/web_kant_nyhed_top.jpg

KANT arkitekter bliver en del af Sweco

02 marts 2020
Den anerkendte danske arkitektvirksomhed KANT arkitekter bliver en del af Sweco. Opkøbet gennemføres med en fælles vision om at udbygge Swecos førende position indenfor fuldt integrerede rådgivningsydelser. Med opkøbet styrkes især kompetencerne indenfor offentligt byggeri og strategiske partnerskaber.