Nyheder

Her kan du læse de senest publicerede nyheder fra Sweco Danmark og søge i vores nyhedsarkiv.
/siteassets/nyheder/lindbjergskolen_web1.jpg

Nu kan 1000 elever indtage Lindbjergskolen

07 januar 2020
Mandag d. 6. januar blev Lindbjergskolen i Hammerum indviet af Statsminister Mette Frederiksen. Den nye skole rummer ca. 1000 elever og er én af Danmarks første 24-7 skoler, hvor det lokale sports- og fritidsliv i byen er integreret som en del af skolen.
/siteassets/ui_webnyhed.jpg

Små adfærdsændringer kan have stor indflydelse på energiforbruget

05 december 2019
I en ny rapport samarbejder Swecos eksperter med forskere om at fortælle, hvordan individuelle energiindsatser kan blive til betydelige bidrag på et kollektivt niveau. Sænkes de europæiske husstandstemperaturer med fx 1 ºC spares der nok energi til at levere elektricitet til en by på størrelse med Amsterdam i 29 år.
/contentassets/4a1dba6f21134bbbab83455906d72443/www_hjul.jpg

Nyt partnerskab skal gøre verdensmål til vores mål

30 oktober 2019
Et partnerskab bestående af Deloitte, Geelmuyden Kiese, Sweco, Dansk Energi Management, Kraka, RUC og AAU er blevet valgt til i, samarbejde med Danmarks Statistik, at udvikle et udgangspunkt – en baseline – for verdensmålene i Danmark. Projektet skal samtidig øge kendskabet til verdensmålene og involvere alle interesserede.
/siteassets/nyheder/urban_insight_nyheder_770x380.jpg

Energilagring som en service er nøglen til at reducere kulstofudledninger

29 oktober 2019
Energilagring kan være en måde at afbøde klimaforandringerne på, men brugen heraf skal tredobles frem mod 2050 for at holde de globale temperaturstigninger under 2°C. Derfor er det nødvendigt at se på nye veje til, hvordan vi kan udbrede energilagring. At udbyde energilagring som en service kan være løsningen.
/siteassets/nyheder/willemoes_sweco_news.jpg

Sweco og Årstiderne Arkitekter åbner fælles ingeniør- og arkitektkontor i Aarhus

22 oktober 2019
En af Danmarks største rådgivende ingeniør- og arkitektvirksomheder, Sweco, forfølger sin strategi om at bringe integrerede rådgivningsydelser tæt på kunderne med åbningen af et fælles ingeniør- og arkitektkontor centralt i Aarhus. Et historisk bygningskompleks på Trøjborg, som transformeres af virksomhedens egne arkitekter og ingeniører, skal danne rammen om den nye arbejdsplads, der vil huse mere end 180 medarbejdere.
/siteassets/nyheder/vibehaven_news.jpg

VIBEHAVEN - EN FREMTIDSSIKRET OG BÆREDYGTIG ALMEN BOLIGBEBYGGELSE

21 oktober 2019
Et team bestående af Sweco, Årstiderne Arkitekter og Dansk Boligbyg er udpeget som vindere af konkurrencen om at gennemføre en omfattende renovering af den almene boligbebyggelse Vibehaven i Odense. Med fokus på bl.a. energioptimering, indeklima og social bæredygtighed i form af styrket naboskab skal afdelingens 48 boliger over de næste to år ombygges til en fremtidssikret og mere bæredygtig bebyggelse, der samtidig vil opleves som et elegant arkitektonisk byggeri.
/siteassets/fjordforbindelsen.jpg

FJORDFORBINDELSEN SKABER BEDRE FREMKOMMELIGHED I FREDERIKSSUND

01 oktober 2019
Åbningen af den nye Fjordforbindelse i Frederiksund vil i høj grad aflaste områdets trafikårer og den eksisterende Kronprins Frederiks Bro, som indtil nu har været præget af tung trafik. Dermed vil projektet være med til at skabe øget fremkommelighed for tusindvis af borgere i området hver eneste dag. I weekenden blev afslutningen på fire års arbejde markeret, da den nye strækning officielt blev indviet.
/siteassets/nyheder/osterport_sweco.jpg

TO ÅRS MODERNISERING ER AFSLUTTET – NU STÅR ØSTERPORT STATION KLAR TIL AT MODTAGE OP MOD 45.000 KUNDER OM DAGEN

19 september 2019
Efter en gennemgribende modernisering og istandsættelse står Østerports ikoniske og fredede stationsbygning nu færdig, så den i fremtiden kan håndtere langt flere kunder end hidtil. I dag, torsdag den 19. september, blev to års arbejde afsluttet med den officielle indvielse af stationen – her deltog bl.a. transportminister Benny Engelbrecht, Swecos CEO Dariush Rezai og DSB´s administrerende direktør Flemming Hansen.
/siteassets/nyheder/norrestrand.jpg

Sweco og Årstiderne Arkitekter skal skabe en ny grøn bydel i Horsens – Nørrestrand bliver en landskabsby med 450 boliger

24 juni 2019
Et team bestående af Sweco og Årstiderne Arkitekter skal sammen stå i spidsen for udviklingen af en ny, grøn bydel i Horsens, som i fremtiden vil rumme ca. 450 boliger. Projektet, som er udviklet for Birch Ejendomme, skaber en ny bydel med naturen i centrum med fokus på bl.a. synlig regnvandshåndtering, grønne engarealer og brug af områdets mange hjemmehørende plantearter i landskabsarkitekturen.
/contentassets/b81d8c1359d7406a81215f57e75fa8d5/artikel-side-om-nyheder_skagen-havn.jpg

Skagen Havn udvider og ruster sig til fremtiden – Sweco er med i vinderteamet som rådgiver for Per Aarsleff A/S, der vinder totalentreprisen

14 juni 2019
Et team bestående af bl.a. Aarsleff og Sweco har vundet etape 3 af udvidelsen af Skagen Havn. Den største havneudvidelse i Skagen Havns historie sker som et led i havnens strategi om at blive den førende havn i Nordeuropa inden for fiskeri og derved skabe grundlag for følgeerhverv og tiltrække anden havneindustri og vækste kraftigt frem mod 2030. Udvidelsen forventes at skabe omtrent 100 nye arbejdspladser.