Nyheder

Her kan du læse de senest publicerede nyheder fra Sweco Danmark og søge i vores nyhedsarkiv.
/siteassets/nyheder/ui_feb_2021.jpg

Sweco sætter fokus på Urban Health and Wellbeing i hele 2021

24 februar 2021
Hvordan kan vi omdanne vores byrum til det bedre?
/siteassets/nyheder/willemoesgade_02.jpg

Nu rykker Swecos arkitekter og ingeniører sammen i historiske omgivelser i Aarhus

17 februar 2021
Efter en omfattende og nænsom modernisering af den historiske shedtagsbygning på Willemoesgade i Aarhus er Swecos arkitekter og ingeniører flyttet ind under samme tag. Ambitionen er at tilbyde kunderne i Østjylland integreret rådgivning om byggerier og anlæg.
/siteassets/nyheder/danmarks-storste-radgiver...4.jpg

Danmarks største rådgiver inden for bæredygtighed og drift af ejendomme leder efter 15 nye specialister

16 februar 2021
Swecos Facilities Management-afdeling mærker, hvordan den øgede opmærksomhed på grøn omstilling og bæredygtigt byggeri øger efterspørgslen efter rådgivere og teknikere indenfor energirenovering, HVAC, VVS og driftsoptimering. Afdelingen runder inden længe medarbejder nr. 100 og mangler aktuelt 15 nye medarbejdere.
/siteassets/nyheder/jes_hansen_2.jpg

Sweco byder Jes Hansen velkommen som ny direktør for Infrastruktur

05 februar 2021
Med 17 års erfaring fra infrastrukturprojekter over store dele af verden tiltræder Jes Hansen nu som direktør for Infrastruktur i Sweco.
/siteassets/nyheder/liva.jpg

Sweco indgår i nyt stort byggepartnerskab på Fyn

02 februar 2021
Det er holdet LIVA, der består af Sweco, KANT arkitekter, Årstiderne Arkitekter, Enemærke & Petersen, Erik Arkitekter, Oluf Jørgensen og byMUNCH, som i den næste årrække skal udvikle og udføre byggeopgaver for fynske Civica.
/siteassets/nyheder/eu-taxonomi_2.jpg

EU’s taksonomi får store konsekvenser for byggeri og ejendomsinvesteringer

26 januar 2021
Første del af EU's klassifikationssystem for afrapportering af bæredygtige investeringer og aktiviteter har fokus på klima og CO2-reduktion. I første omgang er rapportering frivillig, men fra 1. januar 2022, er det et lovkrav for finansielle markedsaktører og store virksomheder at redegøre for deres investeringers indvirkning på miljøet. Ekspert i EU's taksonomi, Alexander Kaae Petersson, fortæller her om de nye krav til investeringer i nybyggeri og renovering, som EU håber, vil bidrage markant til den grønne omstilling.
/siteassets/nyheder/solrod.jpg

Solrød Kommune hyrer Sweco til at kystsikre og beskytte 1200 ejendomme

12 januar 2021
Køge Bugt er udpeget som nationalt risikoområde for oversvømmelse. Nu har Solrød Kommune valgt at hyre arkitekt- og ingeniørrådgiveren Sweco til at kystsikre område C i kommunen, der strækker over boligområder på tværs af hele kommune. Projektet medfører, at mere end 1200 ejendomme opnår beskyttelse eller anden fordel af kystsikringsinitiativerne.
/siteassets/nyheder/mick_schou_rasmussen.jpg

Swecos arkitektforretning henter erfaren profil fra VELUX

08 januar 2021
Mick Schou Rasmussen er ansat som ny afdelingsdirektør for arkitektforretningen i Øst. Han kommer med 17 års erfaring fra VELUX-koncernen, senest i rollen som Managing Director for Storbritannien og Irland.
/siteassets/nyheder/mikroplast_topbanner.jpg

Nyt stort studie skal finde svar og løsninger på mikroplast i regnvandet

17 december 2020
Sweco skal projektleder et nyt stort studie, der skal klarlægge problemerne med mikroplast i naturen og udvikle teknologier til at rense for mikroplasten, der kan ende i vores fødekæde.
/siteassets/urban-insight/ui_circular_cities.jpg

Tænk cirkulært i byudviklingen og stands klimaforandringerne

15 december 2020
Befolkningen i byområder vil vokse med næsten 2,5 milliarder mennesker i løbet af det næste årti. For at håndtere denne stigning og stadig nå Parisaftalens mål, bliver byggebranchen nødt til at gå fra en lineær til en cirkulær tilgang.