0 af 0 for ""

Vand, Energi og Industri

Den grønne omstilling og nødvendige klimatilpasning er katalysatorer for vores rådgivning.

Vand, Energi og Industri

Den grønne omstilling og nødvendige klimatilpasning er katalysatorer for vores rådgivning

Den grønne omstilling og den nødvendige klimatilpasning er katalysatorer for vores arbejde og rådgivning inden for vand, energi og miljø i disse år. Omstillingen til et mere bæredygtigt samfund medfører et fleksibelt energisystem med vedvarende energikilder, nye koblinger mellem klassiske sektorer og et fokus på natur- og miljøløsninger, der øger biodiversiteten og på anden vis skaber værdi i bygge- og anlægsprojekter.

Vi har et bredt team af fagspecialister og rådgivere og kan derfor hjælpe med både de tekniske løsninger og den strategiske rådgivning med afsæt i kundens behov. Kunder drager fordel af vores lokale tilstedeværelse over hele Danmark og muligheden for at trække på internationale eksperter fra Europa.

Vi har mange års erfaring med integreret rådgivning og involverer specialister, brugere og beslutningstagere for at skabe projekter af høj kvalitet.

Omstilling fra naturgas til træflis

Skærbækværket i Fredericia er omstillet fra naturgas til træflis og har i den forbindelse opnået en langt højere fleksibilitet i brændselsvalg og effektivitet i driften. Ved at udnytte eksisterende kraftværksfaciliteter og Skærbækværkets fine beliggenhed har Sweco kunnet designe et kraftvarmeværk med en lav anlægssum, som er med til at sikre en lav og stabil varmepris i området.

Udvalgte projekter

Ålebækken Ruinpark Lyngby-Taarbæk
Ålebækken Ruinpark
Modernisering af Værket ved Søndersø Søndersø
Søndersø Vandværk nedrives
Yangon Water Supply Myanmar
Myanmar projekt overview 2

Vi har rådgivet Kolding Kommune om klimatilpasningen af Kolding Bypark.

I Sweco ved vi, at en helhedsorienteret tilgang til opgaverne og brug af de nyeste digitale værktøjer og arbejdsmetoder fører til de mest værdiskabende projekter.

Kolding Bypark Kolding
Kolding Bypark fra luften 2
Skærbækværket Fredericia
Skærbækværket ved vandet
Køge Jorddepot Køge Havn
Køge Jorddepot oppefra 2
Jes Hansen

Jes Hansen

Divisionsdirektør / Infrastruktur, Vand & Miljø

Vil du vide mere om vores ydelser inden for vand, energi og industri?

Ønsker du at høre mere om – eller indhente et konkret tilbud på – vores rådgivningsydelser inden for vand, klima, energi, miljø, natur, industri eller spildevandsbehandling? Udfyld vores kontaktformular, og vi vender tilbage til dig.
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.