0 af 0 for ""

Vores kultur og arbejdsplads

Karriere hos Sweco

En arbejdsplads med højt til loftet

Hos Sweco er du med til at løse morgendagens udfordringer, og du får som medarbejder mulighed for at arbejde på projekter, der gør en forskel for udviklingen af vores byer og samfund.

Det betyder også, at opgaverne kan være udfordrende. Det ved vi, og derfor arbejder vi for at skabe en kultur, hvor der er gode og fleksible rammer for din trivsel. Vi ønsker kort sagt at give dig de bedste muligheder for at præstere i et uformelt arbejdsmiljø og en flad organisationsstruktur, hvor vi til gengæld kan love, at dem, der tager ansvar, får ansvar. Uanset alder og anciennitet.

Se ledige stillinger her

Sparring
Vi arbejder i mindre teams – oftest på max 15 medarbejdere, så der er tid og rum for nærværende sparring med din leder og dine kolleger. Det betyder også, at en teamleder hos os kan være tæt på både kunder, projekter og medarbejdere.

Din arbejdsplads
Vi har åbne multifunktionelle arbejdsmiljøer på vores kontorer, der understøtter det tværfaglige projektsamarbejde, og hvor der er rum til både at arbejde fokuseret, samarbejde med kolleger og til at mødes med kolleger, kunder og samarbejdspartnere.

Fest og fagdage
Vi vægter det faglige og festlige fællesskab højt, og vi er gode til sammen at fejre vores succeser med årlige sommerfester og julefrokoster – og med lokale fredagsbarer, fag- og teamdage.

Lige vilkår
Vi ønsker en arbejdsplads, hvor alle har lige rettigheder. Derfor tilbyder vi fx fædre og medmødre samme barselsvilkår som moderen. Det betyder, at du som medarbejder hos os har mulighed for at afholde op til 24 ugers orlov med løn.

Frokostordning
Vi tilbyder en god og sund kantineordning med fokus på økologi og vegetariske valgmuligheder – og med mulighed for at købe aftensmad med hjem.

Det sociale i hverdagen
I Sweco har vi et godt socialt fællesskab. Som medarbejder har du mulighed for at deltage i de mange aktiviteter drevet af vores aktive lokale medarbejderforeninger, der bl.a arrangerer alt fra fælles onsdagstræning, skiture, vinsmagninger og kunstauktioner.

Fleksibilitet
Vi tror på, at du og din leder bedst ved, hvordan dit arbejdsliv skal indrettes, så du kan gøre en forskel for dine projekter og kunder samtidig med, at du er den bedste udgave af dig selv i dit privatliv. Derfor aftaler du rammerne for hjemmearbejde og fleksibilitet i dit arbejdsliv med din nærmeste leder.

Pension og sundhed
Vi har en konkurrencedygtig pensionsordning og alle medarbejdere får en sundhedsforsikring og en sundhedsordning med mulighed for behandlinger på sundhedscentre i hele landet eller ved at benytte vores in-house klinikker på kontorerne i Aarhus og København.

El-cykler og biler
På vores kontorer i Aarhus, København, Odense, Silkeborg og Herning kan du booke el-cykler og hybridbiler, som kan bruges til byggepladsbesøg og kundemøder i hverdagen – og de kan lejes til privat brug i weekenden.

Jeg får rigtig god støtte og opbakning fra mine ledere til at udvikle min karriere, ansvarsområder og færdigheder. Som ung, udenlandsk og kvindelig professionel har det været fedt at få de muligheder og det ansvar hos Sweco. Det er virkelig værdifuldt.

 

Raquel Alvarez / International / Projektleder

Raquel Alvarez

Et fællesskab baseret på forskellighed

Som medarbejder hos os har du mulighed for at tage del i vores mange lokale aktiviteter, arrangementer og netværk drevet af vores aktive medarbejderforeninger.

Og lige som vi er fagligt forskellige, afspejler de mange initiativer også vores personlige forskelligheder og interesser.

Klubber

I vores netværk for yngre medarbejdere har du mulighed for at lære dine kollegaer bedre at kende på tværs af afdelinger og fagområder. Netværket driver også en række sociale sammenkomster, som vores fredagsbarer og andre lokale initiativer på vores kontorer rundt om i landet.

Vores aktive medarbejderklubber arrangerer løbende alt fra byvandringer, vin eller ølsmagning til windsurfing og skiture på Amager Bakke, og der er flere lokale løbe-, yoga- og fodboldklubber på vores kontorer landet over. Hvert år deltager vi i Vi cykler til arbejde, DHL og andre løbefester. Og i vores kunstklub mødes vi en gang om året og har mulighed for at byde på moderne kunst fra aktuelle danske og internationale kunstnere og gallerier.

Du kan også gøre brug af gode medarbejderrabatter på bl.a. designmøbler, briller og Tivoli-kort.

Medarbejderfond

I Sweco har vi også en medarbejderfond, der understøtter og hjælper med at forbedre vilkårene for medarbejdere og deres familier. Fonden yder støtte til fx medarbejdere og medarbejderes børns uddannelse og udlandsophold, til sociale arrangementer i vores medarbejderforeninger eller i forbindelse med behandling af – eller rekreation efter – en medarbejders eller pårørendes sygdomsforløb.

Vores kultur og arbejdsplads i Sweco
Vores kultur og arbejdsplads i Sweco
Vores kultur og arbejdsplads i Sweco

Jeg er med til at arrangere sociale og faglige arrangementer flere gange om året. I efteråret var vi fx på tværs af divisioner og kontorlokationer afsted på sommerhustur sammen. Det er enormt fedt at have muligheden for, at skabe et socialt netværk med jævnaldrende kolleger på tværs af fagdiscipliner – på den måde er det også nemmere at række ud til kolleger fra andre afdelinger, når man skal løse en faglig opgave sammen.

 

Cecilie Lund / Infrastrukturingeniør / Vejafdeling i Aarhus

Cecilie Lund
Vil du vide mere om en karriere hos Sweco?
Udfyld vores kontaktformular og send os dine spørgsmål, så kontakter vi dig.
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.