0 af 0 for ""

Spatial Suite | Digitale løsninger

Digitale løsninger

Spatial Suite

Bringer geografiske data i spil

Spatial Suite er den ideelle GIS-løsning til at sikre et samlet overblik over både offentlige og interne geografiske data.

Med direkte adgang til en lang række offentlige data, som vedligeholdes af Sweco, understøtter Spatial Suite forskellige arbejdsgange i din organisation, fx intern sagsbehandling og digitalisering, og gør det nemt og hurtigt at finde relevante information.

Spatial Suites værktøjer og temaer kan tilpasses til lige netop din organisation. Samtidig er det opbygget som en basisløsning, der allerede indeholder en række standardfunktioner som informationsværktøjer og udskrivning.

Eksempler på moduler er datamodulet, som indeholder mere end 1000 færdige temaer og præsentationer med offentlige data fra fx SDFE og GeoDanmark. ESDH-integrationsmodulet, som integrerer Spatial Suite med gængse ESDH-systemer.

Derudover er et af de mest anvendte moduler Høringsliste, som via integration med Cognito og LOIS-databaser, giver brugerne mulighed for at danne adresselister til brevfletning og digital udsendelse i forbindelse med offentlige høringer.

Spatial Suite gør det også muligt at bruge egne data på din organisations hjemmeside som indlejrede kort via MiniMap. Og med muligheden for at digitalisere og redigere i dine data direkte i browseren, kan der arbejdes mere effektivt og produktivt.

Derfor skal du vælge Spatial Suite

– Overblik over offentlige og interne geografiske data samlet ét sted
– Direkte adgang til en lang række offentlige data – vedligeholdt af Sweco
– Skræddersy moduler så de matcher din organisation.
– Brug data fra Spatial Suite på din organisations hjemmeside som indlejrede kort
– Digitalisér og rediger i dine data direkte i browseren
– Understøt data fra en lang række forskellige datakilder – eks. WFS MSSQL og PostGIS

Digitale løsninger

For nærmere information om Spatial Suite:

Jesper Larsen

Nordic Sales Director