0 af 0 for ""

Læring og udvikling i Sweco

Kursuskatalog

FME

Gør FME til din dataværktøjsknuser

FME (Feature Manipulation Engine) er en enhver data managers drømmeredskab. FME er værktøjet, der understøtter og sikrer den gode datakonvertering, og i det format, som I ønsker. Dataarkitektur og -struktur handler om, hvad og hvordan du vil arbejde med data – og ikke mindst, hvordan du vil foretage koblinger af data.

På kurserne bliver du i stand til at automatisere processer og får kendskab til vigtige komponenter og funktionaliteter i FME.

De praktiske øvelser på kurserne bevirker, at du får en dybere og mere gedigen forståelse af FME og dets mange anvendelsesmuligheder. Kurserne er ydermere opbygget sådan, at du får mulighed for at få stillet din spørgelyst, og dermed bliver klædt fagligt på til at forstå det teoretisk såvel praktiske stof.

Du sikres det faglige kompetenceløft til at kunne løse dine fremtidige arbejdsopgaver. Vi lover, at der er god fremdrift og høj faglighed på samtlige kurser – og det bliver ikke kedeligt.

Tilmeldingsblanketten og praktisk information finder du under hvert kursus. Har du spørgsmål til kurserne, bedes du sende forespørgslen til solutions@sweco.dk