0 af 0 for ""

Park | Digitale løsninger

Digitale løsninger

Park

Den optimale platform til håndtering af grønne områder og byinventar

Park er en intuitiv, webbaseret platform, der transformerer måden, kommunerne forvalter og driver grønne områder og byinventar på. Denne moderne løsning er bygget på en grundig GIS-registrering af kommunale aktiver – lige fra parker og legepladser til træer og lygtepæle.

Digitale løsninger
Park

Park sikrer et fuldt overblik over alle essentielle oplysninger for hvert aktiv. Budgetter, manualer, fremtidsplaner, tilstandskrav, driftsansvar og kontrakter – alt er samlet ét sted. Dette overblik gør det muligt for dig at træffe informerede beslutninger og sikre optimal udnyttelse af hver eneste ressource.

Park fungerer som den ultimative kommunikationsplatform, der letter samarbejdet mellem kommuner og eksterne driftspartnere. Platformen giver et klart billede af aktiver og tilhørende driftsaftaler, hvilket gør det nemt for alle parter at få adgang til nødvendige oplysninger, uanset om de arbejder hjemmefra, på kontoret eller ude i felten.

Udover at være et stærkt forvaltningsredskab, giver Park også mulighed for at indtaste forventede omkostninger for hvert aktiv, hvilket hjælper dig med at beregne og forvalte dit årlige vedligeholdelsesbudget.

Med Park kan du hertil nemt udtrække specifikke driftskrav for hvert aktiv og samle dem i udbudsmateriale. Dette gør forberedelsen af udbud enkel og hurtig og sparer tid og ressourcer.

Derfor skal du vælge Park

– Enkel og brugervenlig adgang til et samlet overblik over kommunens grønne områder
– Pålidelig og sikker datahåndtering
– Kraftfuldt værktøj til forvaltning af grønne arealer og byinventar
– Integrationsmuligheder med DriftWeb for øget samarbejde og effektivitet
– Centralt samarbejdssted for alle involverede parter
– Let adgang til oversigt over forventede driftsomkostninger.

Digitale løsninger

For nærmere information om Park:

Jesper Larsen

Nordic Sales Director