0 af 0 for ""

LER Dataservice

Digitale løsninger

LER Dataservice

Få effektivt overblik over underjordiske ledninger

At fremsende tegninger i forbindelse med LER-forespørgsler kan være besværligt og kræve mange ressourcer. Derfor har vi udviklet LER Dataservice specielt til kommuner, forsyningsselskaber, styrelser og organisationer med nedgravede ledninger.

LER Dataservice håndterer overblikket over 1.4 millioner kilometer ledninger i Danmark

LER Dataservice

Vores service hjælper med at få et digitalt overblik over jeres ledningsdata og besvare henvendelser om graveforespørgsler på en automatiseret og effektiv måde.

Løsningen til ledningsregistrering er relevant for din organisation, hvis I skal i gang med at digitalisere jeres ledningsnetværk. Værktøjet er udviklet specifikt med udgangspunkt i kommuner og virksomheders behov for simpel registrering af de ledninger, som I ikke selv ejer og som ikke vedligeholdes af et forsyningsselskab.

Hvis du allerede har dine ledninger i et GIS-system, kan du nøjes med at vælge LER Dataservice til besvarelse af LER-graveforespørgsler.

Alle ledningsejere i Danmark skal understøtte den digitale udleveringsform i LER2-bekendtgørelse for at sikre, at graveskader og overgravning af ledninger undgås. Med Swecos automatiserede LER2-løsning kan du hurtigt identificere og overlevere et overblik over dine ledninger. Det sparer dig som ledningsejer for tid og besvær ved håndtering af graveforespørgsler fra f.eks. entreprenører.

Derfor skal ud vælge LER Dataservice

– Overskuelig og digital adgang til dine ledningsdata
– Du sparer tid og ressourcer i forbindelse med håndtering af graveforespørgsler
– Du får sikkerhed for at regler for håndtering af graveforespørgsler overholdes
– Du får fuld dokumentation for gennemført arbejde – systemet gemmer en kopi af alle fremsendte mails samt udleverede digitale ledningsdata
– Fleksibel løsning med mulighed for tilpasning og udvidelser uden at miste forbindelsen til LER
– Brugervenlig platform der er enkel at bruge.

Digitale løsninger

For nærmere information om LER Dataservice:

Jesper Larsen

Nordic Sales Director