0 af 0 for ""

Greensquare Garden gårdrum

Bæredygtighed

Certificeringer

Bæredygtighedscertificeringer af byområder og bygninger er et vigtigt bidrag til en bæredygtig udvikling af vores byer og samfund. Certificeringer inden for byggeri udmærker sig ved at gøre et byggeprojekts bæredygtige kvaliteter mål- og dokumenterbare. Der er tale om velafprøvede systemer og metoder, som afdækker et byggeprojekts bæredygtige potentialer.

Certificeringerne sætter rammerne for en god dialog med bygherren. De forskellige certificeringsordninger stiller krav til et projekts sociale, miljømæssige, økonomiske, tekniske og procesmæssige kvaliteter – ofte på en måde, så det øger den økonomiske værdi af et byggeri eller område.

Udvalgte projekter

Kunstnerkarréen København
Kunstnerkarreen facade 2
Marina Park København
Marina Park mødelokale
Greensquare Garden København
Greensquare Garden facader

Vores eksperter og auditører har mange certificeringer bag sig

Sweco er den førende rådgiver indenfor DGNB-certificeringer i Danmark (DGNB er en bæredygtig certificering af bygninger). Indenfor byområder og bygninger er vi den rådgiver i landet med flest DGNB-certificeringer bag sig. Vi hjælper også vores kunder med at certificere byggeprojekter i forhold til Svanemærket, LEED, BREEAM og Den Frivillige Bæredygtighedsklasse. Vores certificeringseksperter og auditører har mange certificeringer bag sig. De ved, hvad det kræver, og hvad de sociale, miljømæssige, tekniske, procesmæssige og økonomiske potentialer er.

Som markedsleder er det vores ambition at udnytte vores viden og erfaring til at uddanne og udvikle markedet, hvorfor Sweco er det oplagte valg, når det kommer til bæredygtighedscertificeringer – nu og i fremtiden. Vores solide erfaring med certificeringer gør os fagligt gearet til at arbejde med EU’s taksonomi for grønne investeringer i renoveringer og nybyggeri.

Camilla Dyring

Camilla Dyring

Teamleder, Bæredygtighed og Energi
Sigen Skovmand

Signe Skovmand

DGNB-konsulent / Fagleder indenfor Bæredygtighed
placeholder small

Allan Hesselholt

Senior-specialist, bæredygtigt byggeri
Henriette Falk Olesen

Henriette Falk Olesen

Kompetenceleder indenfor Bæredygtighed / DGNB-auditor