0 af 0 for ""

Transformation

Transformation

Transformation

 

Historiske og bevaringsværdige bygninger udgør en stor del af vores historie og arkitektoniske kulturarv. Vi har transformeret og revitalisereret en lang række bygninger og bymiljøer, og vores specialiserede medarbejdere arbejder altid med udgangspunkt i bygningernes iboende kvaliteter – indgreb sker således altid med respekt for bevaringsværdierne.

PFA Flerbrugerhus København
Flerbrugerhuset tager form
Østerport Station København
Østerport Station facade med tårn
Niels Hemmingsens Gade København
Niels Hemmingsens Gade renovering med søjler og trappe

Transformation og renovering

I vores team for Transformation og Renovering har vi forståelse for at renovere og transformere eksisterende bygninger og bymiljøer. Vi er eksperter i bygningsforandringer, og vores specialiserede medarbejdere arbejder med udgangspunkt i bygningernes iboende kvaliteter – indgreb sker således altid med respekt for bevaringsværdierne.

På hver eneste opgave analyserer og kortlægger vi nøje den eksisterende bygningsmasse, så vi kan vurdere, hvilke kvaliteter, potentialer og arkitektoniske træk, som vi skal bevare og bygge videre på. Vi anvender de nyeste metoder til bygningsregistrering, hvor vi med 3D SLAM-scanning får en nøjagtig bygningsmodel af de eksisterende forhold, som gør os i stand til at bygge og ændre på et mere præcist grundlag.

På den måde bevarer vi arkitektur og kulturarv samtidig med, at vi opgraderer fredede og bevaringsværdige bygninger og bymiljøer til en nutidig standard.

Nænsom renovering med respekt for historien

Den ikoniske Postgård på Købmagergade er idag revitaliseret som et centralt og levende sted i byen med eftertragtede butikker, erhverv og 800 nye arbejdspladser.

 

Willemoesgade Aarhus
Grøn facade på Willemoesgade
Marina Park København
Marina Park facade
Rød Lagerbygning København
Rød lagerbygning
Chimney House København
Chimney House facader 2
Irmakarréen København
Irma-karreen om vinteren
Bjørn Mogensen

Bjørn Mogensen

Markedschef / Transformation / Arkitekt
Anders Kærsgaard

Anders Kærsgaard

Afdelingschef Vest / Arkitekt
Ida Brændstrup

Ida Brændstrup

Teamleder / Kreativ leder / Transformation