0 af 0 for ""

Norlys - Sweco Danmark

Erhverv

Gennemtænkt arkitektur der understøtter virksomhedens værdier, kultur og workflow

Vi tegner og transformerer bæredygtige og fremtidssikrede erhvervsbyggerier, som forener æstetik med funktionalitet og virksomhedens DNA.

Samtidig har vi fokus på, at byggerierne skal være sunde og rare at opholde sig i ved at arbejde aktivt med dagslys, indeklima, materialekvalitet og workflow.

Hempel Campus Lyngby
Hempel Campus by night
Willemoesgade Aarhus
Grøn facade på Willemoesgade
PFA Marina Park København
Marina Park facade

Kontor- og erhvervsbyggerier danner rammen om mange menneskers arbejdsliv. Derfor er det afgørende, at vi som arkitekter designer bygninger og rum, som skaber det rigtige udgangspunkt for et godt arbejdsmiljø, og som samtidig understøtter og udtrykker virksomhedens værdier, arbejdsmønstre og kultur.

Som arkitekter gør vi os umage for at skabe gennemtænkte, æstetiske og fleksible løsninger, der kan tilpasses virksomhedens udvikling og skiftende forudsætninger over tid, og vi har en målsætning om at skabe generøse rum for virksomheders medarbejdere, hvor de kan mødes, og hvor stærke arbejdsfællesskaber kan udfolde sig.

Vores arkitektur går i dialog med omgivelserne, beskuerne og brugerne, og bliver en naturlig medspiller i en aktiv hverdag, hvor vidensdeling og udvikling er virksomheders primære ressource og kilde til værdiskabelse.

Rød Lagerbygning København
Rød lagerbygning
Laura Hus København
Laura Hus
Bankdata Silkeborg
Trappeløb i Bankdata
Mia Scheel

Mia Scheel

Markedsdirektør
Anders Kærsgaard

Anders Kærsgaard

Afdelingschef Vest / Arkitekt
Bjørn Mogensen

Bjørn Mogensen

Markedschef / Transformation / Arkitekt
Anders Bay Holm

Anders Bay Holm

Markedschef Øst / Arkitekt
Anders Lyhne

Anders Lyhne

Kreativ leder / Erhverv Vest / Arkitekt