0 af 0 for ""

Retail - Sweco Architects

Retail & Logistik

Vi omsætter dine koncepter til velfungerende retail design

I vores afdeling for Retail & Logistik udvikler vi alt fra enkelte butikker til centre og butikskæder og omsætter dine koncepter til velfungerende retail design. Som arkitekter er vi nede i alle detaljer af vores projekter – fra det optimale flow på parkeringspladsen til den velfungerende butiksindretning og effektive varelevering. Vi tænker og tegner arkitektur, logistik og layout sammen til én optimal løsning. Det har vi gjort i over 30 år, og vi står bag mere end 3,5 mio. m2 handelsprojekter fordelt over hele Norden.

Vores tilgang

Vi ved, at hver streg, vi tegner, har betydning for økonomien, når byggeriet er færdigt, og kan få direkte konsekvens for omsætningen. Vi sætter os ind i vores kunders rammer og forudsætninger, og derfor kan vi gøre en forskel – også for vores kunders kunder. Resultatet er retail bygninger og områder, der lever og virker, og som kan ændres og tilpasses i takt med skiftende forudsætninger og behov.

Hos os er effektivitet, fleksibilitet og hurtighed afgørende for en succesfuld proces. Derfor har vi integreret det som en bevidst del af vores arbejde, hvor vi har defineret værktøjerne til en sikker og effektiv afklaring. Vores tankegang er kommerciel og rationel, og vi arbejder målrettet. På hver opgave sætter vi et specialiseret team med key-account ansvarlige tilknyttet hver enkelt kunde.

Ydelser og kompetencer

Vores viden og kompetencer spænder vidt, og vi kan derfor tilbyde vores kunder forskellige ydelser inden for retail arkitektur.

Profilering, identitet og konceptudvikling

Vi hjælper med at skabe en ny identitet eller optimere jeres profil, så visioner og værdier fremstår knivskarpt for jeres kunder. Vi afstemmer materialer,detaljerog konkretiserer jeres bærende ideer, så de udvikles og manifesteres i et slagkraftigt koncept. Konceptudviklingen er en del af vores proces, som skaber en helhed i forhold til de idéer, vi definerer sammen med kunden.

Trafik og logistik

Vi ved, at kundeoplevelsen allerede starter, før man ankommer til butikkerne, og det er derfor vigtigt, at vi har analyseret, hvordan kunderne ankommer fra de tilstødende veje, og hvilken konsekvens infrastrukturen kan få for kundetilstrømningen og den daglige omsætning.

Kundeflow

Kundernes adfærd i butikken er væsentlig. Vi ved, hvordan et kundeflow kan optimeres i forhold til den vare, I sælger. Vi kigger på flowet fra A-Z – fra det øjeblik kunden ankommer til butikken, cirkulerer og derefter forlader butikken igen.

Optimering og spaceplanning

Vi omsætter jeres guidelines i nye eller eksisterende lokaler: Hver søjle og væg, der placeres i rummet, har en konsekvens for butikslayoutet og den daglige omsætning, når projektet står færdigt.

Implementering og projektering

Vi har specialiseret os i implementering af butikslayout og koncepter, og vi forstår og respekterer de forudsætninger, der er til stede, når et gennemarbejdet koncept skal passes ind. Vi forstår bygherre og fagtilsyn og sikrer, at alt løses i henhold til de forventninger, som kunden har til indretning, kvalitet og finish.

Bæredygtighed

Vi tænker bæredygtige løsninger ind fra projektets start – fra landskab, materialevalg, tekniske løsninger og til den daglige drift.

Massimo Dutti Københavns Lufthavn
Massimo Dutti facade
Zara Home København
Zara Home
Rødovre Centrum Rødovre
Rødovre Centrum rulletrappe
Power Glostrup
Power
Rema 1000 Greve
Rema 1000
Løgismose København
Løgismose
Exit 59 Vejle
Exit 59
Rapha København
Rapha facade
BIG Glostrup
BIG Glostrup
Kiri Lysbjerg Hedegaard

Kiri Lysbjerg Hedegaard

Head of Logistik og Retail

Vil du vide mere om vores projekter?

Send os dit spørgsmål og vi kontakter dig.
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.