0 af 0 for ""

Undervisning

Vi skaber fleksible og trygge rammer for leg, læring og fritid til alle aldre

Gennem flere år har vi tegnet og transformeret daginstitutioner, skoler, gymnasier og videregående uddannelser, som inspirerer til samvær og læring og understøtter det gode undervisnings- og arbejdsmiljø.

Vi ved, at skoler ikke bare er skoler, men at skoler skal danne trygge rammer for undervisning, læring og trivsel hver eneste dag. Vi har fokus på indeklima, fordi det er afgørende for børn og unges indlæringsevne. Vi arbejder aktivt med dagslysforhold, akustik og materialer, så vores læringsbyggerier er rare og sunde at være i.

En af vores vigtigste opgaver er at skabe langtidsholdbare læringsrum, som over tid kan omformes, så de understøtter pædagogiske ambitioner og krav. Vi stræber efter at indrette fleksible skoler, som i løbet af dagen kan anvendes til flere formål – både til undervisning, SFO og fritidsaktiviteter. På den måde sikrer vi, at vores løsninger holder – ikke bare i dag og i morgen, men også i fremtiden.

TRUST / Den gode skole – det gode samarbejde

Den store befolkningstilvækst i København har skabt et kæmpestort behov for flere pladser på kommunens skoler og daginstitutioner – og de eksisterende skoler trænger til fornyelse. Med en byggesektor præget af komplekse og langsommelige processer, konfliktkultur og overskredne budgetter var der behov for nytænkning, hvis opgaven skulle løses med succes.

Københavns Kommunes bygherreenhed Byggeri København (ByK) og TRUST har siden november 2016 haft et strategisk partnerskab og løser en lang række institutions- og skolebyggerier i en fire-årig rammeaftale.

Tillidsbaseret samarbejde

TRUST er skabt af ”modervirksomhederne” Enemærke & Petersen, Nøhr & Sigsgaard, Sweco Architects, DOMINIA, Norconsult, LYTT Architecture og Kragh & Berglund landskab samt en række tilknyttede samarbejdspartnere. Vi har udviklet en samarbejdsform, der er tillids- og interessebaseret og bygger på et gensidigt commitment. Det faste, tværfaglige leverandørteam arbejder tæt sammen på en lang række projekter og deler kontor, så alle de forskellige fagligheder såsom arkitekter, ingeniører, landskabsarkitekter og entreprenører sidder side om side – og der er altid et ledigt bord til vores bygherrer.

Med ByK med TRUST har vi på kort tid skabt en selvstændig organisation og et engageret tværfagligt fællesskab, der arbejder fokuseret på at skabe de bedste rammer for byens børn og unge – til den rette tid og den rette pris.

Lindbjergskolen Herning
Legeareal på Lindbjergskolen
Lundehusskolen København
Lundehusskolen aula
TEC Kgs. Lyngby
tec_topbillede
Bellahøj Skole København
Bellahøj Skole trappe med elever
Marie Mørk Skole Hillerød
Marie Mørks Skole streetview
Den Kreative Skole Silkeborg
Flex A B C D Sverige
FLEX ABCD interiør legeplads
Kulturcenter Kildevæld København
Kulturcenter Kildevæld indgang
Holbergskolen København
Holbergskolen gangareal
VÆKST – Skolen i Sydhavnen København
VÆKST overview
Dyvekeskolen København
Dyvekeskolen gangareal
Frederiksborg Multihal Hillerød
Frederiksborg Gymnasium multihal
Peter-kristiansen_kontakt_lille

Peter Kristiansen

Kreativ Leder for Undervisning og Fritid / Arkitekt
Birgit Worm

Birgit Worm

Kreativ leder for Undervisning Øst/ Kompentenceleder for Brugerindvolvering / Arkitekt
Eva Bjerring

Eva Bjerring

Markedschef
Copy link
Powered by Social Snap