0 af 0 for ""

Acoustica - Sweco Danmark

Akustik

Sweco Acoustica

Lyd er en af de vigtigste faktorer for oplevelsen af rum og bygninger, for arbejdsmiljø, indlæring og trivsel. Et godt akustisk design handler om at forstå kundens ønsker og brugernes behov og omsætte det til funktionelle arkitektoniske løsninger.

Nogle af vores fokusområder er træbyggeri – som en del af en bæredygtig fremtid – samt BIM, hvor integration af de akustiske værktøjer giver nye muligheder for en tæt, dynamisk samarbejdsproces.

Østerport Station København
Østerport Station hall
Hempel København
Hempel trappeareal
Rigshospitalets Nordfløj København
Nordfløjen facade

Sweco Acoustica arbejder konsekvent med at integrere akustikken i bygningernes arkitektoniske udtryk i samspil med øvrige indeklimafaktorer – lys, luft og temperatur – som et samlet funktionelt og æstetisk udtryk. Samtidig skal akustikken understøtte bygningens funktion, hvad enten det drejer sig om skoler, kontorer, biografer eller koncertsale. Vi hjælper vores kunder gennem hele processen med bygnings- og rumakustik – fra de indledende skitser til endelige løsningsforslag til et behageligt akustisk miljø.

Sweco Acoustica

Med flere end 35 akustikere, der er geografisk repræsenteret i hele Danmark, dækker Swecos akustikafdeling – Acoustica – de fleste specialer indenfor fagområdet akustik, støj og vibrationer.

Vi er drevet af en passion for god lyd, hvad enten det drejer sig om at dæmpe generende støj eller skabe optimale rum for læring, trivsel eller kreativ udfoldelse. Flere af os er også udøvende musikere og sangere ved siden af arbejdet.

Vores ydelser

Bygnings- og rumakustisk projektering

Dimensionering af lydkrav til bygningsfacader

Bygningsakustiske målinger

Måling af alle rumakustiske parametre

Rådgivning ved produktudvikling

Akkrediterede laboratorietests

Akustikere i Sweco
Morten Hell

Morten Hell

Afdelingschef / Acoustica / Lysdesign

Vil du vide mere om Sweco Acoustica?

Send os dit spørgsmål, og vi vender tilbage til dig.
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.