0 af 0 for ""

Er du en dygtig VVS-ingeniør med erfaring fra entreprenør – eller rådgiverbranchen?

Ansøgningsfrist

2021-09-30

Jobtitel

Ingeniør

Lokation

Odense

Vores mål er at vækste over de kommende år, og i Odense har vi særligt fokus på at opbygge et stærkt team sammen med vores arkitektkollegaer og kollegaer fra vores andre divisioner. Har du lyst til at være en del af den rejse, som byggeri Odense står overfor?

I Byggeridivisionen er vi ca. 300 ansatte fordelt på afdelinger i København, Odense, Kolding, Viborg, Herning, Silkeborg, Aarhus og Aalborg. Vi dækker alle klassiske ingeniørdiscipliner som ­konstruktioner, el, VVS og ventilation samt en lang række specialist­områder som energioptimering og ­bære­dygtighed inkl. certificering af byggeri, indekli­ma, bygningsakustik, bygnings­automatik, brand, avancerede konstruktioner samt byggeledelse og arbejdsmiljøkoordinering.

Bred kontaktflade og spændende projekter

Vi er en afdeling, hvor vi bestræber os på at skabe de bedste rammer for vores fælles faglige og personlige udvikling, og hvor der er store personlige udfoldelsesmuligheder. En afdeling, hvor der lægges vægt på selvstændig opgavevaretagelse og ansvar, og hvor vi værner om vores uformelle arbejdsform og tætte kollegaskab. Du vil således få stor medindflydelse i din egen faglige udvikling i tæt samarbejde med nærmeste leder. Du vil også opleve, hvordan den integrerede rådgivning for alvor er slået igennem, og hvordan hvert team indeholder både arkitekter og ingeniører i tæt samarbejde.

Som projekterende VVS-ingeniør vil dine ansvarsområder og arbejdsopgaver bl.a. indbefatte:

– Fagprojektledelse

– Design og beregning af VVS-installationer

– Design og beregning af ventilation

– Indeklimasimuleringer

– Energiberegninger

Den brede kontaktflade i stillingen, betyder at du får tæt dialog og samarbejde med både kolleger og kunder.

Det du kan allerede…

Vi forestiller os, at du er uddannet diplom-, civilingeniør, VVS-installatør eller lignende og kommer med min. 5 års erfaring fra rådgiver- eller entreprenørbranchen.

Du er også i stand til at arbejde selvstændigt med projektering af tekniske installationer, og er en god sparrings- og samarbejdspartner for dine kolleger med en positiv og konstruktivtilgang til samarbejde.

Sådan søger du stillingen

Kontakt Henrik Kronborg Olsen på telefon +45 21 89 91 77, hvis du vil vide mere om stillingen eller Sweco som arbejdsplads. Brug linket for at sende din ansøgning gennem vores online rekrutteringssystem med relevante dokumenter gerne i dag og senest d. 30 september 2021. Vi modtager ikke ansøgninger på mail.

Vil du vide mere om en
karriere i Sweco?

Udfyld vores kontaktformular og send os dine spørgsmål, så kontakter vi dig.
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.