0 af 0 for ""

Bygningstilsyn af Swecomand

Driftsrådgivning

Bygningsdrift

Optimeret bygningsdrift understøtter en sund økonomi og en energivenlig drift. I Sweco er vi eksperter i at sikre kvaliteten af byggeriets drift. Vi ser det som vores fornemmeste opgave, at sikre bygherre en optimeret drift og afledt driftsøkonomi, som opfylder bygherres krav til f.eks. indeklima, energiforbrug og driftsøkonomi.

Lej en maskinmester hos Sweco

Dårligt indeklima er et kendt problem i mange ejendomme, og ofte et resultat af manglende fokus på de tekniske anlæg. Men med en optimeret bygningsdrift kan vi både optimere indeklimaet, nedbringe energiforbruget og opnå store besparelser på bundlinjen. Derfor tilbyder vi en hjælpende hånd til at optimere driften af de tekniske anlæg i din ejendom. Vi kalder det ‘Lej en maskinmester’.

Når du lejer en maskinmester hos os, tilser en af vores erfarne maskinmestre anlæggene, hvorefter han giver et bud på, hvordan du fx kan nedbringe energiforbruget eller opnå driftsbesparelser. Vores maskinmestre har ligeledes mulighed for at udføre en tilpasning og lave løbende vedligehold.

Hvis bygningen allerede har tilknyttet en driftsansvarlig, kan vores maskinmester stå for oplæring, der gør det muligt for den driftsansvarlige på et tidspunkt selv at varetage opgaven uden ekstern hjælp.

I bygninger, hvor der er etableret et CTS-anlæg til overvågning af anlæggene, kan vi desuden hjælpe med at følge driften online. Det har den fordel, at vi får tilsendt alarmer om driftsforstyrrelser og straks kan påbegynde løsningen af problemet – uden at være fysisk til stede og også uden for normal arbejdstid.

Digital aflevering

Digital aflevering af drifts- og vedligeholdelsesmateriale er i dag et krav i den offentlige sektor, og mange private bygherrer ønsker også at indfri fordelene ved digital registrering fremfor et fysisk arkiv. Samtidig er der store besparelser at hente ved digital aflevering af drifts- og vedligeholdelsesmateriale. Vores mange eksperter inden for drift & vedligehold og commissioning kan sammen med vores BIM- og IKT-ledere hjælpe med at strukturere det digitale drifts- og vedligeholdelsesmateriale.

Butler – Swecos eget webbaserede D&V system

Vi bruger vores eget webbaserede D&V system, Butler, til at sikre kvaliteten i den digitale aflevering. Med Butler kan vi forebygge fejl og misforståelser, og dermed bidrage til at opnå direkte besparelser og et væsentlig reduceret tidsforbrug i afleveringsprocessen.

Jan Urhammer

Jan Urhammer

Teamleder / Installationer

Vil du vide mere om vores ydelser inden for bygningsdrift?

Send os dit spørgsmål og vi kontakter dig.
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.