0 af 0 for ""

Butler ikon

Digitale løsninger

Digital aflevering

Swecos Facility Management-system, Butler, er en webbaseret, brugervenlig og omkostningseffektiv løsning til digital aflevering samt planlægning og opfølgning i forbindelse med ejendomsvedligehold.

Butler er udviklet med udgangspunkt i den praktiske hverdag og drift, men rummer også mange afrapporteringsmuligheder til strategiske beslutningstagere og ledere, herunder grafiske rapporter og nøgletalsrapporter til benchmarking.

Butler gør det muligt for alle parter – bygherrer, rådgivere, leverandører og underleverandører – at arbejde i samme program på samme tid med forskellige opgaver, ansvar og adgange.

Løsningen indeholder desuden et dokumentbibliotek, der giver overblik over samtlige filer i programmet, og resultater søges frem på få sekunder.

Butler kan skræddersys til jeres virksomhed i løbet af få dage og uden programmering. Det er med til at sikre den mest omkostningseffektive løsning sammenlignet med andre større Facility Management-systemer.

Med Butler er det muligt at:

– Minimere ressourceforbrug på opfølgning
– Udføre løbende kvalitetssikring
– Arbejde i samme program på samme tid
– Få fuldt overblik over, hvem der mangler hvad
– Involvere underentreprenører tidligt i projektet

Interesseret i digital aflevering?

Ønsker du at vide mere om digital aflevering? Udfyld vores kontaktformular, og vi vender tilbage til dig. Vi kan også kontaktes telefonisk på 4348 6197.
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.