0 af 0 for ""

IT udvikling

Digitale Løsninger

IT-Udvikling

Vores IT-specialister hjælper med at udvikle og implementere skræddersyede IT- og GIS-løsninger ud fra jeres krav og behov.

Vi har fokus på brugervenlige løsninger og en IT-arkitektur, der kan anvendes på samtlige platforme i forskellige browsere og for mennesker med funktionsnedsættelse.

Brug os som sparringspartner til at tænke nyt – eller brug os til at udvikle netop det stykke software, der passer til jeres behov og virkelighed for at skabe størst værdi.

Når vi udvikler digitale løsninger, sker det altid i et tæt samarbejde med jer. Vi lægger vægt på at forstå jeres behov, rutiner og arbejdsgange, så det endelige resultat og de tekniske specifikationer gør opgaven og dagligdagen lettere.

Digitale løsninger og IoT DataHub

Succesfuld drift af fremtidens byer og samfund er mange steder baseret på implementering af Internet of Things (IoT).

Med Swecos IoT DataHub kan driften af f.eks. kommunal indsamling af affald i det offentlige rum optimeres ved hjælp af sensorer. Sensorerne registrerer opgaver til undersøgelse eller udførelse og sender automatisk informationer til jeres driftssystem.

Samtidig genererer systemet et bud på den mest effektive rute for dagens arbejde. Det betyder, at I kan minimere unødig kørsel, spare ineffektive rutinetjek og fokusere på mere værdiskabende arbejdsopgaver i løbet af dagen.

Vi anvender standarden OGC® Sensor Observation Server (SOS) til at trække data, hvilket gør det muligt for både Swecos og tredjeparts applikationer at vise og analysere aktuelle og historiske data.

Vores IoT DataHub kan også trække data via API’er udviklet af Sweco til andre cloudbaserede IoT tjenester.

Automatisk opdatering af adressedatabase TDC
Matrix
Byggeskadeforsikringen Trafik- Bygge- og Boligstyrelsen
Søndersø Vandværk nedrives
Råstof-IT De danske Regioner
Køge Jorddepot oppefra 2
placeholder small

Kasper Thunø

Teamleder / Udvikling

Vil du vide mere om vores digitale løsninger?

Ønsker du at vide mere om – eller indhente et konkret tilbud på – vores rådgivningsydelser inden for IT-udvikling og digital aflevering eller vores standardiserede IT- og softwareløsninger? Udfyld vores kontaktformular, og vi vender tilbage til dig. Vi kan også kontaktes telefonisk på 4348 6197.
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.