0 af 0 for ""

IT-konsulenter

Digitale Løsninger

IT-rådgivning og konsulenter

IT-løsninger er ofte strategiske med potentiale for besparelser, effektivisering og bedre kundebetjening.

Swecos IT-konsulentydelser bygger på et solidt fundament af viden om jeres faglige domæne, om fremtidens IT-teknologi og IT-arkitektur, datakommunikation samt det lovgrundlag, der regulerer brug af IT-løsninger.

Vi bidrager med ekspertise og erfaring inden for IT, der understøtter forretningsvision og -strategier samt behovsanalyse, kravspecificering og IT-anskaffelse.

Vi rådgiver desuden om forandringsprocesser inden for IT og GIS.

Feature Manipulation Engine (FME) – sikker og effektiv konvertering af dine data

Vi arbejder dagligt med at udvikle løsninger, hvor data flyder uhindret mellem systemer og lagringsmetoder. Til det formål kan vi anvende FME, Feature Manipulation Engine, der er et af verdens mest anvendte programmer til konvertering af geografiske data. Med mere end 10 års erfaring som distributør af FME har vi i Sweco den højeste status som Platin Partner.

Vi er samtidig den virksomhed, der har flest certificerede FME-eksperter i verden, bl.a. indenfor FME Certified Professional, FME Certified Trainer og FME Certified Server Pro.

Hos os kan I få adgang til samtlige FME-produkter og tilgængelige tillægsmoduler – FME Form, FME Flow og FME Flow hosted.

I FME-regi er vi også ansvarlige for salg af licenser og support. Vi tilbyder kundetilpassede workspace-files samt grundlæggende og avancerede kurser.

FME-kurserne afholdes af Safe Software-certificerede undervisere, som tilpasser undervisningen efter jeres behov.

Ditte Reholt

Ditte Wittendorff Reholt

Teamleder / Compliance og GIS

Interesseret i IT-rådgivning?

Ønsker du at vide mere om – eller indhente et konkret tilbud på – vores rådgivningsydelser inden for IT-udvikling? Udfyld vores kontaktformular, og vi vender tilbage til dig. Vi kan også kontaktes telefonisk på 4348 6197.
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.