0 af 0 for ""

Danske Bank facade

Driftsrådgivning

Bygningsautomatik CTS/BMS

Et velfungerende samspil mellem bygningens installationer sikrer det rette indeklima og holder driftsomkostningerne nede.

Bygningsautomatik – Building Management System, BMS – skaber optimal sammenhæng gennem central styring, regulering og overvågning af bygningen samt levering af driftsdata til kontinuerlige fejlfindinger og optimeringer. Samlet bidrager BMS til at sikre den mest bæredygtige drift af ejendommen.

Axel Tower København
Axel Tower under opførelse
Commissioning på Danske Bank Domicil København
Danske Bank facade

Taber virksomheden penge på dårligt indeklima?

Lige så meget værdi, en velfungerende bygningsautomatik giver, lige så meget kan det skade, når det ikke fungerer. Men med relativt beskedne investeringer kan bygningsejere opnå store gevinster i form af energibesparelser, driftsbesparelser og mere funktionel drift ved at få de tekniske anlæg til at fungere bedre sammen.

Vi får alle bygningers teknik til at spille sammen

I Sweco er vi specialiseret i bygningsautomatik i drift. Vores specialister har alle praktisk erfaring inden for CTS, og vi kan håndtere alle gængse danske produkter til CTS, PLC og bygningsautomatik samt større globale systemhuse.

Optimering og udskiftning af procesanlæg

Grænsefladerne mellem bygningsautomatik og procesanlæg hænger ofte sammen – eksempelvis i den farmaceutiske industri. Derfor rådgiver vi også om optimering og udskiftning af procesanlæg.

Carsten Werner Lund

Carsten Werner Lund

Teamleder / Tele & Sikring / EL-installationer / BMS/CTS
Theis Tristan

Theis Tristan Nielsen

Teamleder / Projektledelse / BMS/CTS, EL, CAD og driftsoptimering

Vil du vide mere om vores ydelser inden for bygnings-automatik?

Send os dit spørgsmål, og vi kontakter.
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.