0 af 0 for ""

Rendering af Søagerhusene

Smørum

Søagerhusene

Plads til liv og leg på tværs af generationer 

Med fokus på fællesskaber, boliger og grønne uderum er planerne for det nye bykvarter Søagerhusene i fuld sving. Målet er at skabe et varieret boligområde med blandede ejerformer og boligtyper til alle livets faser.

Lokation
Smørum
Bygherre
Egedal Kommune
Areal
Ca. 15.000 m2
Rådgiverrolle
Byplan- arkitekt- og ingeniørrådgivning
Samarbejdspartnere
generous development, HELLES & DOCHERTY, antropolog Niels Bjørn, Jönsson Entreprise og J. Jensen A/S
Status
Forventes realiseret i 2023
Rendering af Søagerhusene
Søagerhusene plan

90 boliger uden ligusterhække

Ingen hække, fælles køkkenbede, et kontorhotel til hjemmearbejdspladser og værksteder til cykelreparation. 90 boliger fordelt på rækkehuse i et og to plan, samt mindre lejlighedsbebyggelser i varierede størrelser fra 55-110 m2. Et boligbyggeri på sammenlagt 7.100 m2.

Sådan skal området ved den lukkede Søagerskolen i Smørum bebygges. Den gamle gymnastiksal og legepladsen skal bevares og indgå i byggeriet, der skal være åbent og invitere til samvær beboerne og resten af byen indbyrdes.

Med Smørumnedres nye attraktive boligområde – Søagerhusene – ønsker vi at skabe et boligområde, der flyder med ‘kærlighed’. Kærlighed er en buket af gode værdier, der for os, handler om at kunne give noget tilbage. Generøsitet, ordentlighed, gensidig respekt, glæde og stolthed. Ord der beskriver de værdier, vi ønsker at føre ind i de boliger og byrum, vi etablerer. Vi mener, at disse værdier skal flyde igennem processen, selve byggeriet og udmønte sig i den livskvalitet, som vi tror på vil opstå i ethvert byggeri, der kommer ud af denne tilgang. Den bymæssige vision er at skabe et nyt kvarter i Smørumnedre, som er generøst i forhold til den omkringliggende by og inviterer indenfor via stier og funktioner, som alle i byen er velkomne til at bruge.

Læs mere om de 11 håndslag, der skal være forvandlingen til en succes

Vil du vide mere om vores projekter?

Send os dit spørgsmål og vi kontakter dig.
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.