Projektleder til Kyst- og klimateam

Projektleder til Kyst- og klimateam

Serviceområde
Projektledelse
Region
København, Aarhus, Kolding, Aalborg
Ansøgningsfrist
2020 - 12 - 13

Swecos Kyst- og Klimateam er særdeles kompetent indenfor rådgivning på kystbeskyttelses- og klimatilpasningsprojekter i ind- og udland.

Vi løser opgaver inden for projektering, design, udbud og tilsyn af kyst- og offshore konstruktioner og bruger numeriske modeller til brug for beregning af vandstande og bølgehøjder. Vi arbejder helhedsorienteret med integrerede projekter, der både håndterer regn, grundvand, havvand og landskabsarkitektur. Vi arbejder med administrationsgrundlaget og varetager myndighedsdialogen igennem alle projektfaserne samt udarbejder miljøkonsekvensvurderinger for forskellige projekter f.eks. på søterritoriet. Kyster og klima varetager også interessentinvolveringen og står for opstilling af bidrags- og partsdelingsmodeller samt evaluerer bæredygtigheden på konkrete projekter.

Vi arbejder f.eks. på nuværende tidspunkt med højvandssikring af Korsør bymidte, kystbeskyttelse i Solrød Kommune, er partner i EU InterReg-projektet ”IMMERSE” og arbejder med lokale kystbeskyttelsesprojekter i Kulhuse samt har flere spændende projekter undervejs.

Sweco er i dag Europas største rådgivervirksomhed med over 17.000 ansatte. Koncernen har samlet set et stort og dygtigt hold af specialister inden for kystbeskyttelse og klimatilpasning, der samarbejder på tværs af landeselskaberne. Dit tilhørsforhold er derfor både til dit team i Øst- eller Vestdanmark og til andre medlemmer af dette dygtige hold i koncernen som helhed.

Kyst- og klimateamet er en del af afdelingen for Havne og Geoteknik, der udgør Sweco’s stærke hold på dette markedsområde på tværs af landet. Der er ca. 80 medarbejdere på tværs af Sweco Danmark med fokus på havne, vandbygning, kyst- og højvandssikring samt geoteknik. Havne og Geoteknik afdelingerne er en del af Sweco Danmarks infrastrukturdivision.

Sweco’s model
Hos Sweco er vi altid tæt på kunderne. Vi tilstræber at forstå vores kunders forretning og udvikler aktivt langvarige kunderelationer på alle niveauer af organisationen. Vi er praksisnære, vores struktur er decentral, og du vil hurtigt få ansvar og mulighed for personlig og faglig udvikling. Da vi har mange opgaver af forskellig art, skal du synes, det er spændende at arbejde i en dynamisk og afvekslende hverdag med skiftende arbejdsopgaver.

Vi forventer at du tager ansvar for at løse dine egne opgaver – og søger nye. Vi tilbyder til gengæld en udstrakt grad af fleksibilitet i forhold til tilrettelæggelse af din hverdag.

Din profil

 • Du kan påtage dig projektlederens eller evt. seniorprojektlederens rolle inden for kystbeskyttelses- og klimatilpasningsprojekter med særligt fokus på design, projektering og udførelse.
 • Du er samtidig også personen, som har kunderelationerne på plads og aktivt dyrker og bruger dit netværk.
 • Du er fagligt stærk. Du er formentlig uddannet ingeniør med en del års erfaring inden for kystteknik, vandbygning og klimatilpasning og selvfølgelig med projektledelse.
 • Du er udadvendt med et selvstændigt drive, og du har erfaring med salg og tilbudsgivning.
 • Du har gode kommunikationsegenskaber på dansk og engelsk.
 • Din baggrund ligger sandsynligvis i rådgiverbranchen, på entreprenørsiden eller fra det offentlige.
Sweco – den mest imødekommende og engagerede partner med anerkendt ekspertise

Hos Sweco er fremtiden ikke langt væk. Vi former den her og nu og sørger for, at alt, hvad samfundet har brug for, bliver en naturlig del af morgendagen – fra rent vand og varme boliger til effektiv transport og moderne hospitaler. Succes forudsætter et tæt samarbejde med vores kunder og en dyb forståelse for deres behov. Imødekommende og engagerede medarbejdere er kernen i vores forretning, og vi rådgiver dagligt vores kunder i udfordrende projekter. Hos Sweco er det ikke kun en mulighed, at du udvikler din ekspertise – det er en forventning.

Sådan kommer du videre

Søg stillingen hurtigst muligt eller senest 13. december ved at bruge linket "søg stillingen"Arbejdsstedet er på et af Sweco’s kontorer rundt omkring i landet. Du er velkommen til at kontakte fagspecialist Oliver Ries på 53 72 10 84 (oliver.ries@sweco.dk) eller senior projektleder Lotte Meldgaard Pedersen på 21 45 25 47 (lottemeldgaard.pedersen@sweco.dk), hvis du vil høre mere om Sweco og stillingen.

Sweco plans and designs tomorrow’s communities and cities. Our work produces sustainable buildings, efficient infrastructure and access to electricity and clean water. With 17,000 employees in Europe, we offer our customers the right expertise for every situation. We carry out projects in 70 countries annually throughout the world. Sweco is Europe’s leading engineering and architecture consultancy, with sales of approximately SEK 20.6 billion (EUR 1.9 billion). The company is listed on Nasdaq Stockholm. www.swecogroup.com.

Søg stillingen
 • Du er velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning, da vi altid er interesseret i at komme i kontakt med nye profiler. Du har mulighed for at opdatere oplysningerne på et senere tidspunkt.

 • Vi er altid interesserede i at modtage henvendelser fra dygtige, unge studerende, som har lyst til at komme i praktik. Ønsker du at undersøge potentielle muligheder for at komme i praktik hos Sweco og ikke har fundet en relevant praktikannonce på vores hjemmeside, er du velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning.
   

 • Hvis du gerne vil holde dig orienteret om vores ledige stillinger, kan du tilmelde dig vores jobagent.

 • FOLKESKOLEPRAKTIK

  I Sweco har vi fokus på udvikling, og vi gør derfor en indsats for at skabe interesse for ingeniørfaget blandt unge - gerne tidligt i deres uddannelsesforløb.

  Har du lyst til at komme i skolepraktik som ingeniør i 8. eller 9. klasse, er du velkommen til at sende en ansøgning på skolepraktik@sweco.dk

  Ansøgningen skal indeholde følgende:

  • Navn
  • Adresse
  • Fritidsinteresser
  • En kort beskrivelse af, hvorfor vil du gerne i praktik som ingeniør 

  Vi vil typisk forsøge at samle skolepraktikanterne, således at der kommer flere i praktik samtidigt.

  Vi henviser i øvrigt til vores persondatapolitik: https://www.sweco.dk/en/for-partners/

 • SÅDAN BEHANDLER VI DINE DATA

  I Sweco bestræber vi os på at sikre en god og kvalitetsbevidst rekrutteringsproces, hvor vi har fokus på at sikre de informationer, du deler med os. Det gælder, når du søger en opslået stilling, sender os en uopfordret ansøgning eller på anden vis bliver en del af et rekrutteringsforløb hos os. Al den data, du deler med os, bliver således behandlet i forhold til retningslinjerne i Persondataforordningen.

  En typisk rekrutteringsproces består af flere samtaler. Vi anvender ofte profilværktøj og logiske test, og indhenter også gerne referencer i slutningen af et rekrutteringsforløb. Dette sker efter nærmere aftale med dig.

  Når du søger en konkret stilling eller uopfordret via emnebankerne, får du et log-on til vores rekrutteringssystem. Dine oplysninger slettes automatisk efter seks måneder, men du kan på et hvert tidspunkt forinden slette dine informationer ved at logge ind. Sørg for at dit CV ikke indeholder personfølsomme oplysninger (eks. CPR-nummer, religiøse og politiske tilhørsforhold m.m.)