0 af 0 for ""

Spatial Suite kort

Digitale Løsninger

Geografiske Informationssystemer

Digitale løsninger inden for GIS

Sweco er markedsledende leverandør af WebGIS-løsningen, Spatial Suite, med mere end 20 års erfaring.

Vi leverer langtidsholdbare totalløsninger og tilbyder også at stå for drift og vedligehold af løsningen.

Spatial Suite er modulopbygget, og i samarbejde med jer udvikler vi løbende nye moduler, der skal bidrage til at optimere arbejdsgange og skabe værdi.

EMDB-modul Spatial Suite Silkeborg Kommune
Vindmøller
Datamodul i Spatial Suite Skanderborg Kommune
Kvinde ved skærm

Spatial Suite

Spatial Suite bringer geografiske data i spil og er vores komplette WebGIS-løsning til præsentation, digitalisering og analyse af geografiske data.

Spatial Suite kan løse både simple og komplekse opgaver i samspil med jeres eksisterende systemer. Spatial Suite er opbygget som en basisløsning, der indeholder en række standardfunktioner. Derudover er det muligt at tilvælge en lang række ekstra moduler:

– Datamodulet er en samling af mere end 1000 færdige temaer og præsentationer med offentlige data fra bl.a. SDFE og GeoDanmark
– ESDH-integrationsmodulet integrerer Spatial Suite med en række gængse ESDH-systemer
– Høringsliste-modulet baserer sig på Cognito og LOIS-databaser, og som kan danne adresselister til brevfletning og digital udsendelse i forbindelse med offentlige høringer
– Minimap-modulet giver mulighed for at udarbejde kort med data fra Spatial Suite, der kan indlejres på jeres organisations hjemmeside

Sammensætningen af moduler gør Spatial Suite til et stærkt arbejdsredskab for sagsbehandlere indenfor forskellige fagområder i kommunen.

Digital dialog og indberetningsværktøj Miljøstyrelsen
Åløb ved et hus 2
Spatial Suite Silkeborg Kommune
Spatial Suite kort

Ledningsregistrering/LERDataService

Arbejdet med at fremsende tegninger i forbindelse med LER-forespørgsler kan være besværligt og ressourcekrævende.

Vores digitale løsning til ledningsregistrering er udviklet til kommuner, forsyningsselskaber, styrelser og andre organisationer, der har nedgravede ledninger. Systemet tilvejebringer et digitalt overblik over jeres ledningsdata.

Samtidig hjælper vores LERDataService automatisk og effektivt med at besvare henvendelser vedrørende graveforespørgsler.
Løsningen til ledningsregistrering er relevant, hvis I skal digitalisere jeres ledningsnetværk.

Værktøjet er udviklet specifikt med udgangspunkt i kommuners og virksomheders behov for simpel registrering af de ledninger, som I ikke selv ejer og som ikke vedligeholdes af et forsyningsselskab.

 

Ditte Wiene Koldorf

Afdelingschef for Rådgivning, Digital drift og Forvaltning

Vil du høre nærmere om vores GIS-løsninger?

Ønsker du at vide mere om – eller indhente et konkret tilbud på – vores standardiserede IT- og softwareløsninger? Udfyld vores kontaktformular, og vi vender tilbage til dig. Vi kan også kontaktes telefonisk på 4348 6197.
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.