0 af 0 for ""

Zealand - Sweco Danmark

Køge

Zealand – nyt campus i Køge

Undervisningsbyggeri placeret centralt i Køge

Det nye undervisningsbyggeri er placeret tæt på studieboliger, Køge Nord-station, S-tog, motorvej og bus. Bygningen er designet til at huse uddannelser som serviceøkonom, multimediedesigner, administrationsøkonom, logistikøkonom, samt udvalgte bacheloruddannelser. 

Lokation
Køge
Bygherre
Erhvervsakademi Sjælland, Zealand
Kunde
CC Contractors
Entrepriseform
Totalentreprise
Samarbejdspartnere
CC Contractors (totalentreprenør) | Jesper Thyge Brøgger Arkitektur og CUBO Arkitekter (arkitekt)
Rådgiverrolle
Ingeniørrådgiver
Areal
4.500 m²
Anlægssum
DKK. 86.800.000
Ydelser
Konstruktioner, el-, VVS- og ventilationsinstallationer, brand, akustik, dagslys, energi, indeklima, miljø, jord og kloak.
Status
Realiseret, 2020
Zealand - Sweco Danmark
Zealand - Sweco Danmark

Foruden Zealands videregående fritidsuddannelser og efter- og videreuddannelser giver den nye bygning også plads til Zealands rektorat og alle administrative medarbejdere.  

Sweco har udført projektering af alle ingeniørdiscipliner på projektet og vi har rådgivet om brand, akustik, dagslys, energi og indeklima samt jord og kloakering. 

Plads til moderne undervisningsaktiviteter

Centralt for Campus Køge er atriet, hvor væggene er beklædt med trælameller for at skabe optimale akustiske forhold, så atriet kan bruges til forskellige sociale arrangementer og undervisningsaktiviteter. 

Omkring atriet er der undervisningslokaler i forskellige størrelser og til forskellige aktiviteter bl.a. et video- og VR-lab, studiezoner, store undervisningslokaler i dobbelthøjde samt en kantine.

Zealand - Sweco Danmark
Zealand - Sweco Danmark

Optimalt indeklima

I projektet er der arbejdet med at skabe et optimalt indeklima i forhold til luftforhold, dagslys og akustik. Bygningen er kileformet i tre etager. Bygningen har store glaspartier på alle sider af bygningen, ligesom loftet i atriet er af glas. Det sikrer optimale dagslysforhold i hele bygningen.   

Swecos ydelser

Swecos projektering og rådgivning har været i alle projektets faser; dispositionsforslag, projektforslag, myndighedsprojekt, hovedprojekt og projektopfølgning. Vi har endvidere udført fagtilsyn under opførelse og deltaget i commissioning-processen. 

Zealand - Sweco Danmark

Vil du vide mere om vores projekter?

Send os dit spørgsmål og vi kontakter dig.
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.