0 af 0 for ""

Bygning med udsigtspunkt, College360

Silkeborg

College360

En ny erhvervsskole med fokus på indlæring, pædagogik og iværksætteri

Vi har i projektet vendt det traditionelle klasseværelse og den grønne tavle ryggen og sat indlæring, pædagogik og iværksætteri ind i erhvervsskolens arkitektoniske grundplan fra første streg.

Derfor har vi tegnet en skole med åbne arbejdsområder, så den kommende mekaniker kan se, hvordan den kommende bagerjomfru folder butterdejen. Der er indarbejdet en smidig teknologi, så man kan folde værksteder, laboratorier, fleksible undervisningszoner, et inkubatormiljø til iværksættere og områder ud og ind eller sætte dem sammen – alt efter behov.

Lokation
Silkeborg
År
Realiseret, 2020
Bygherre
Silkeborg Kommune
Areal
24.000 m²
Detaljer fra College360
Afskærmning på College360

Hesteskoform med udsigtspunkt

Skolefunktionerne er disponeret, så de danner en hesteskoform, der omfavner bygningens gårdrum og fællestorv – bygningens ”hjerte”. Ovenpå skolefunktionerne er der placeret nye elevboliger i tæt relation til uddannelse, bevægelse og fællesskab. Gårdrummet, elevboliger og teorilokaler er udformet i en intim og nærværende skala, fyldt af liv og fællesskab.

Vores vision har været at skabe en bygning, der ikke kun funktionelt, men også arkitektonisk beriger byen. Derfor har vi formet et sammenhængende rampeforløb, der inviterer byens borgere indenfor i gårdrummet og herfra kan nyde den gode udsigt ud over Søhøjlandet.

College360 er Danmarks første DGNB-certificerede erhvervsskole.

Trailer med logo, College360
Trappeopgang, College360
Indergården på College360
Vil du vide mere om vores projekter?
Send os dit spørgsmål og vi kontakter dig.
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.