0 af 0 for ""

Lysinstallation

København

Nordisk Ministerråd

Specialdesignet lysinstallation og et eksklusivt materialevalg

Med en specialdesignet lysinstallation og et eksklusivt materialevalg har Nordisk Ministerråd og Nordisk Råd fået nyindrettet deres ankomstområde i indre København i en klassisk ejendom, som i dag danner moderne og imødekommende rammer om arbejdspladsen, der også fungerer som rådets ansigt udadtil.

Receptionsområde
Venteområde hos Nordisk Råd
Lokation
København
Bygherre
Nordisk Ministerråd og Nordisk Råd
År
Realiseret, 2018
Areal
150 m2
Samarbejdspartnere
Anour

Nordisk Ministerråds og Nordisk Råds nye receptionsområde og tilhørende back-office er indrettet i en smuk, ærværdig ejendom centralt i København, og i arbejdet med indretningen er der arbejdet bevidst med at fremhæve så meget af rummenes oprindelige og klassiske karakter som muligt. På den måde er der skabt et stort og værdigt ankomstområde, hvor stedets medarbejdere kan modtage gæster i smukke og professionelle rammer.

Unik nordisk lyssky

Ankomstområdet er præget af en afdæmpet farveskala, og er indrettet med receptionsskranke og bænke i egetræ, som sammen med møbler i lyst uld tilfører varme til rummet, og som desuden spiller sammen med det detaljerige naturstensgulv. Tilsammen skaber farver og naturmaterialer en rar og imødekommende stemning i rummet til glæde for bygningens gæster og medarbejdere.

Som et andet greb i receptionsområdet er der monteret en unik og specialdesignet lysinstallation i det dobbelthøje rum, som er udført i lysende messingstave, og som skaber en skulpturel nordisk lyssky over ankomsten. Lysinstallationens gyldne materiale spiller godt sammen med indretningens resterende materialer, og tilføjer noget anderledes og eksklusivt til rummet. Lysinstallationen er tegnet af Sweco Architects, og armaturerne er designet og produceret af Anour, som er en dansk-iransk designer og belysningsproducent.

Sofa i venteområde
Detalje fra interiør

Vil du vide mere om vores projekter?

Send os dit spørgsmål og vi kontakter dig.
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.