0 af 0 for ""

Placeholder

Guldborgsund Kommune

JordWeb

Jordflytning med et nemt og hurtigt overblik

I Danmark har landets kommuner ansvaret for at sikre, at forurenet jord bliver placeret, hvor den ikke kan være skade for mennesker og natur. Både borgere og fagfolk, der arbejder med jord, skal være opmærksomme på, at flytning af jord i visse tilfælde skal anmeldes til kommunen. Det gælder for store entreprenørvirksomheder, der flytter mange tons jord, men det gælder også for private borgere, der skal afskaffe opgravet jord fra egen have. Til det formål har Sweco udviklet IT-løsningen, JordWeb.

JordWeb er et redskab, der hjælper kommunerne med at holde styr på alle jordflytninger, foretaget både af borgere, virksomheder og myndigheder. Med JordWeb får kommunen nemt og hurtigt et overblik over kommunes jordpartier – fra opgravningssted til det aktuelle modtageanlæg. JordWeb er samtidig et redskab, der bidrager til, at kommunerne bedre kan passe på vores fælles natur og ressourcer.

Lokation
Guldborgsund Kommune
År
2020
Bygherre
Guldborgsund Kommune
Rolle
Standard IT-løsning JordWeb

Jordweb i Guldborgsund Kommune

I Guldborgsund Kommune har Sweco leveret JordWeb til effektiv og målrettet håndtering af kommunens jordanmeldelser. På JordWeb-hjemmesiden kan brugerne finde relevante informationer i forbindelse med flytning af jord.

Guldborgsund Kommune bruger både JordWeb til konkrete jordflytningsanmeldelser i kommunen og til jordflytninger, der anvises dertil fra andre kommuner. I kommunen er der for nyligt etableret en naturvold, hvor der modtages store mængder jord. Anmeldelserne til jordvolden kan via JordWeb deles med kommunen, så de altid har et overblik over de jordpartier, der køres dertil.

Guldborgsund Kommune er blot én af i alt 68 kommuner, der anvender JordWeb til håndtering af jordanmeldelser.

»JordWeb er et rigtig godt værktøj til kommunikation og hurtigt overblik. Helt generelt er vi meget tilfredse med både produkt og service.«

Thomas Jørgensen, Center for Teknik og Miljø, Guldborgsund Kommune

Vil du vide mere om vores projekter?

Send os dit spørgsmål og vi kontakter dig.
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.