0 af 0 for ""

Spatial Suite

Silkeborg Kommune

Webbaseret GIS-løsning

Bringer geografiske data i spil

Spatial Suite er Swecos komplette, webbaseret GIS-løsning til præsentation, digitalisering og analyse af geografiske data.

Løsningen er blandt de førende i Danmark og Sverige og anvendes som platform for en lang række kommuner, forsyningsvirksomheder, styrelser og private virksomheder, heriblandt Silkeborg Kommune.

Spatial Suite skaber overblik over organisationens geografiske data, samtidig med at der er adgang til offentlige data og værktøjer, der kan understøtte forskellige arbejdsgange i organisationer såsom intern sagsbehandling og digitalisering. Derfor er det også muligt at tilpasse Spatial Suites værktøjer og temaer, så de lige netop passer til den enkelte organisation.

Silkeborg Kommune har Spatial Suite enterpriseløsningen, som giver adgang til langt de fleste moduler og værktøjer i Spatial Suite porteføljen.

Lokation
Silkeborg Kommune
Bygherre
Silkeborg Kommune
Ydelser
IT-løsning, Spatial Suite

Fordelene ved Spatial Suite

Med Spatial Suite har Silkeborg Kommune fået et endnu bedre overblik over både offentlige og interne data. Løsningen sikrer kommunen en ensartet visning af kort og geografiske data for deres sagsbehandlere – og er desuden med til at sikre, at de data der ses og anvendes, er data, som er sikret værende autoritative, ligesom administrationen af GIS-produkter, der førhen var spredt til flere leverandører, er blevet simplificeret.

»Brugerne er generelt mere selvhjulpne, da interfacet er velkendt og lettilgængelig for vores brugere ift. tidligere tiders DesktopGIS, der ofte krævede ekspertviden.«

Reno Aagaard Lindberg, GIS-koordinator, Silkeborg Kommune

Vil du vide mere om vores projekter?

Send os dit spørgsmål og vi kontakter dig.
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.