0 af 0 for ""

Hjørring Kommune

MiljøWeb

Ny portalløsning til de danske kommuner

I Hjørring Kommune har Sweco implementeret MiljøWeb – en ny, moderne IT-løsning, der samler alle funktioner og data i ét integreret system. En teknologisk hjælpende hånd til at understøtte kommunernes arbejde med at føre tilsyn med landbrug, virksomheder og vandanlæg.

Hjørring Kommune var én ud af 15 kommuner, der indgik i en brugerinddragelsesproces drevet af Sweco for at udvikle den nye IT-løsning. Brugerne blev inviteret med ind i maskinrummet for at bidrage med faglig viden og ideer, så MiljøWeb i sidste ende bliver et støttende værktøj i kommunernes arbejde.

Kommunen tog MiljøWeb i brug den 1. juli 2020.

Lokation
Hjørring Kommune
År
2020
Bygherre
Hjørring Kommune
Rolle
Udvikling af digital portalløsning
En flot ko

Optimering af den daglige drift

MiljøWeb bidrager til, at kommunens medarbejdere nu arbejder langt smartere og kan bruge tiden på virksomheden frem for på systemet.

MiljøWeb giver en samlet indgang til kommunens arbejde med at planlægge, udføre og registrere det tilsynsarbejde, som er krævet jf. gældende lovgivning. Systemet integrerer til diverse andre fællesoffentlige datakilder, herunder Datafordeleren, Digital Miljøadministration (Miljøstyrelsen) og Jupiter (Danmarks Miljøportal).

Implementeringen af den nye IT-løsning bidrager til at få den daglige drift til at forløbe mere optimalt i kommunen. Med MiljøWeb udnyttes kommunens ressourcerne bedre og giver ovenikøbet brugeren langt større arbejdsglæde, da brugervenligheden er i top.

Et brugervenligt og mobilt system

Tidligere måtte medarbejdere i kommunen skrive observationer ind i et Word-dokument og efterfølgende indtaste det i miljøsystemet manuelt. Nu tager medarbejderne blot en iPad med på tilsyn og registrerer data direkte i MiljøWeb. Dermed springes flere led over i forhold til tidligere arbejdsgange, og der frigøres tid til dialogen med landmanden og virksomheden.

Vil du vide mere om vores projekter?

Send os dit spørgsmål og vi kontakter dig.
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Copy link
Powered by Social Snap