0 af 0 for ""

Favrholm Nord cykelsti

Hillerød

Favrholm Nord

Ny bydel med landskabsarkitektur som bindeled

Favrholm Nord er en ny bydel ved Hillerød som i fremtiden vil rumme både boliger, institutioner, erhverv samt park- og byrum. Projektet, som udvikles på tværs af Sweco og Sweco Architects, rummer løsninger inden for både infrastruktur, klimasikring og miljøtiltag.

Favrholm Nord natur
Favrholm Nord natur
Lokation
Hillerød
År
Forventes realiseret, 2022
Bygherre
Hillerød Kommune

Favrholm Nord er en helt ny bydel, hvor landskabsarkitekturen i høj grad kommer til at binde området sammen i form af bl.a. nye pladser og byrum, beplantning samt kunstprojektet Earthwork, der udvikles sammen med den internationale kunstner Maya Lin.

Livskraft

Som en del af projektet arbejdes der også på et strategisk partnerskab om projektet Livskraft – et visionært udviklingsprojekt, der udforsker nye former for aktiviteter, fysiske faciliteter og fællesskaber, der fremmer det hele og sunde liv. Livskraft er et partnerskab mellem Nyt Hospital Nordsjælland og Hillerød Kommune, der blander kunst, kultur, byudvikling, hospitalsvæsen og forskning. Derudover rummer opgaven et stort klimaprojekt, som varetages af Swecos eksperter indenfor bl.a. klimasikring, vand og miljø.

Vil du vide mere om vores projekter?
Send os dit spørgsmål og vi kontakter dig.
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.