0 af 0 for ""

Egedal living visualisering

Egedal Stationsby

Egedal Living

Arkitektrådgivning til en levende bydel med forbindelser, mødesteder og blandede boformer

Visionen er at skabe et varieret og levende bykvarter, der indskriver sig som en naturlig del af Egedal By Stationsområde – et sted man kan bo flere generation sammen.

Lokation
Egedal Stationsby
Bygherre
2E Group
Areal
26.000 kvm.
Ydelser
Arkitektrådgivning (inkl. Landskab)
Samarbejdspartnere
Egedal Kommune
Status
Forventes realiseret i
Egedal Living
Egedal Living, rendering

Egedal By er et stort udviklingsområde placeret på grænsen mellem Ølstykke og de åbne vidder – på kanten af by og landskab. Den nye bydel knytter sig til Egedal Station og bliver dermed en ny attraktiv beliggenhed tæt på Roskilde og København. Den unikke placering mellem by og landskab giver en enestående mulighed for at skabe en bebyggelse, som favner begge typologier.

Projektet Egedal Living vil danne rammerne for en bebyggelse hvor de bedste kvaliteter fra henholdsvis by og landskab mødes og forenes. Egedal Living er en lille brik i et større udviklingsområde, hvor landskabet og naturen, og de oplevelser og fællesskaber der findes her, er i fokus.

Harmonisk arkitektur

Arkitektonisk set vil bebyggelsen fremstå som et veltilpasset byggeri, der i skala og materialitet danner en harmonisk helhed basis i afdæmpede farver og materialer. Det grønne element i form af attraktive udendørs opholdsarealer og grønne tage vil træde frem og blive en væsentlig del af byggeriets identitet og udtryk.

Landskabet omkring bebyggelsen er bearbejdet med fokus på at skabe spændende og varierede udemiljøer, som gavner og styrker fællesskabet på tværs af hele bebyggelsen.

Holistisk bæredygtighed

I byggeriet er der arbejdet med holistiske bæredygtige løsninger, der opkvalificerer området under ét. Uderummene er designet med klimatiske sikringer der er integreret i sociale og rummelige funktioner. Helhedstanken genererer åbenhed og tilgængelighed for alle i og omkring byggeriet.

Der designes med energioptimerede byggetekniske løsninger med anvendelse af kendte, gedigne og sunde materialer med minimum klimaaftryk. I boligplanerne er der fleksible planløsninger der giver mulighed for ændring af typer, størrelser og hensyn til mobilitet. Dermed sikres fremtidige løsninger for ændringer i behov og efterspørgsel.

Vil du vide mere om vores projekter?
Send os dit spørgsmål og vi kontakter dig.
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.