0 af 0 for ""

Campus Nyborg facade med flagstang

Nyborg

Campus Nyborg

En stærk identitet på tværs af uddannelsesretninger

Det moderne undervisningsbyggeri skal indeholde fleksible og dynamiske rammer med menneskelig skala, aktive mellemrum og mødesteder som omdrejningspunkt.

Campus Nyborg facade
Campus Nyborg gangareal
Lokation
Nyborg
År
2017
Bygherre
Nyborg Gymnasium og HF

Nyborg Campus har som vision at skabe en stærk identitet for de fire uddannelsesretninger og et nyt samlingspunkt i form af et centralt hjerte i campusområdet.

Opgaven omfatter bl.a. etablering af flere studie-, opholds- og samlingsområder for eleverne. Dette gøres ved at opføre en 1.400 m2 stor tilbygning i forlængelse af den eksisterende festsal. I forbindelse med festsalen etableres nyt produktionskøkken.

Byggeriet indeholder også en ny hovedindgang og vil være identitetsskabende for Nyborg Campus. Samtidig opføres en moderne multihal til idrætsundervisning, fællesarrangementer, eksaminer, musicals, koncerter. Hallen indeholder bl.a. fem badmintonbaner, lokale til fitness, badefaciliteter og depotrum. Centralt i byggeriet  skabes et nyt stort multianvendeligt elevområde med direkte adgang til sekretariat og ledelse på 1. sal.

Rummelige forhold

Et andet fokus i projektet har været at skabe mere rummelige forhold for lærergruppen med flere lærerarbejdspladser, større lærerværelse og flere mødefaciliteter samt udvidelse og mere central placering af sekretariat og ledelse.

Sweco har udført procesledelse, byggeprogram, etape/rokadeplan med brugerinddragelse, miljømål, projekteringsledelse, projektering, digitalt EU-udbud, byggeledelse, koordinering af sikkerhed og sundhed, drift og vedligeholdelse, totaløkonomi samt aflevering og et år eftersyn.

Campus Nyborg fællesareal
Vil du vide mere om vores projekter?
Send os dit spørgsmål og vi kontakter dig.
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.