0 af 0 for ""

Frederiksborg Gymnasium trappeindgang

Hillerød

Frederiksborg Gymnasium

Løbende om- og udbygning af Frederiksborg Gymnasium

Projekterne omfatter et ny bygning hvor de kunstneriske fag er samlet og en ny multihal der understøtter idræt og samlinger. Vi har for Frederiksborg Gymnasium og HF udvidet skolens faciliteter af tre omgange.

Frederiksborg Gymnasium trappe
Frederiksborg Gymnasium gangareal
Lokation
Hillerød
År
2018-2021
Areal
3.800 m2

Udvidelsen rummer bl.a. opførelsen af et 1.300 m2 stort undervisningshus til de kunstneriske fag. Huset er udført som lavenergi-byggeri, og det har på taget et stort solvarmeanlæg, som producerer strøm til bygningen. Endivdere er der etableret 800m2 undervisningshus i to etager med plads til seks normalklasser.

Ny multihal på 1.700 m2

I projektet er der også opført en ny multihal på 1.700m2. Den nye multihal er udformet til at kunne køre tre simultane spor i idrætsundervisningen, men er også multianvendelig i relation til arrangementer, samlinger, eksamener m.m. Multihallen ligger solitært, så der er omklædningsfaciliteter m.v. i selve hallen. Bygningen ventileres naturligt og har passiv køling. Vedr. valg af materiale er der særlig vægt på anvendelse af materialer fra fornyelige ressourcer:

Projektet rummer desuden en række energioptimeringer – herunder nye solafskæmninger på eksisterende bygninger samt etablering af 250m2 solceller på sydvendt tag. Derudover er alle udearealer optimeret ift. tidsvarende tilgængelighedskrav BR10 niveau.

Vi har som totalrådgivere udført procesledelse, byggeprogram, etape/rokadeplan med brugerinddragelse, projekteringsledelse, projektering, digitalt EU-udbud, byggeledelse, koordinering af sikkerhed og sundhed, drift og vedligeholdelse samt aflevering og et år eftersyn.

Vil du vide mere om vores projekter?
Send os dit spørgsmål og vi kontakter dig.
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.