0 af 0 for ""

Praktik hos Sweco Architects

Praktikant i Sweco Architects

Join us!

Bliv praktikant i Sweco Architects

Som praktikant i Sweco Architects bliver du en del af hverdagen hos en af Danmarks største arkitektvirksomheder med over 250 medarbejdere på kontorer i hele landet. Vores arkitekter og konstruktører er specialister inden for boliger, kontor og erhverv, skoler og institutioner, transformation, byplanlægning, landskab og retail, og sammen med vores øvrige kolleger i Sweco designer og planlægger vi fremtidens byer og samfund.

Krav: Du er i gang med sidste del af bachelorstudiet eller masterstudiet og har praktisk viden om CAD og 3D-modelleringssoftware samt Adobe Suite. Praktikforløb hos Sweco Architects varer min. 5 måneder med start i hhv. februar og august med ansøgningsperioder mellem oktober-december og april-juli. For at ansøge skal du indsende din portefølje og CV (maks. 10 MB) via onlineformularen nedenfor.

Bemærk venligst, at vi kun accepterer ansøgere fra EU/EØS-lande, der endnu ikke er uddannet fra en relevant kandidatgrad.

Please note that we can only accept applicants from EU/EEA countries that have not yet graduated from a pertinent master’s degree.

Se ledige praktikstillinger her

Vores medarbejdere er vores stærkeste kort. Derfor søger vi hele tiden kreative, nysgerrige og ambitiøse praktikanter til vores tegnestuer.

Læs mere om vores kultur og arbejdsplads

 

Aarhus Stadion fra luften
Thomas B. Thriges Gade cykelsti med gående par
UN17 Village
Niels Hemmingsens Gade reonvering
Østre-Vestre Søbad fra luften 2

Arkitekt-praktikant

Som arkitektpraktikant i Sweco Architects bliver du en central del af vores team, hvor du både lærer af vores erfarne arkitekter og er med til at forme og udvikle vores projekter. Du får mulighed for at udfordre og udvikle dine faglige kompetencer inden for de områder, hvor vi er specialiseret – bl.a. bolig- og undervisningsarkitektur, landskabsarkitektur, byplanlægning, brugerindvolvering og bæredygtighed.

Konstruktør-praktikant

Som bygningskonstruktørpraktikant indgår du i et projektteam, som du bliver en central del af. Her vil du både få tildelt dine egne arbejdsopgaver, ligesom du vil samarbejde tæt med andre i teamet.

Studerende eller nyuddannet
Praktik hos Sweco Architect

Det sociale samvær er i top og man føler sig inkluderet fra allerførste dag. De seneste fem måneder har været utrolig lærerige.
Jeg har udviklet mig mere end jeg turde drømme om og har opnået en helt ny indsigt i processer og ikke mindst hvilken
værdi det tilføjer til projekterne, at vi sidder sammen flere faggrupper
.”

– Andreas Henriksen, arkitektstuderende og praktikant

 

”Jeg valgte at søge praktik hos Sweco Architects, fordi der var de bedste forudsætninger for læring og udvikling.
Vi sidder flere faggrupper under samme tag og arbejder integreret. Det er superfedt. Som praktikant føler man sig inddraget og værdsat
fra første dag og man får ansvar og mandat til at udforske og udvikle sig i den retning man ønsker”.

– Frederik Nedergaard, konstruktørstuderende og praktikant

Hverdagen hos os

Vi har et stærkt socialt miljø og et højt arkitektfagligt ambitionsniveau. Vi forventer, at du er opsat på at lære og griber muligheden for at arbejde med selvstændige og udfordrende opgaver. I Sweco Architects har vi tradition for, at praktikanter bliver hængende. Flere af vores markedschefer og kreative ledere er selv startet som praktikanter hos os.

PraktikForum

Praktikanter på vores tegnestuer i Aarhus, Silkeborg og Herning samles til det vi kalder PraktikForum – et fælles praktikforløb som løber 20 uger og består af tre moduler, 1,2, og 3 og afsluttes med fælles studietur for arkitekter, ingeniører og konstruktører.

Vores PraktikForum er et fælles forløb sideløbende med dit individuelt sammensatte praktikforløb som har sit udgangspunkt i de studerendes læringsmål og interesser i forhold til de opgaver vi tilbyder, og det betyder at du som praktikant har stor indflydelse på dit forløb og hvilke opgaver og kompetencer du ønsker at udvikle dig inden for.

Om Sweco Architects

Sweco Architects er en del af Sweco – Europas største rådgivende arkitekt- og ingeniørvirksomhed. Sammen fungerer vi som én integreret rådgivningsvirksomhed inden for arkitektur- og ingeniørrådgivning, der arbejder sammen ud fra vores kontorer i hele landet. Det betyder, at vi i det daglige arbejder tæt sammen med kolleger i Sweco med specialer inden for bl.a. vand, miljø, energi, brand, konstruktioner og drift.

Hos Sweco i Danmark får du 1.500 kolleger. I Europa er vi i alt 21.000 eksperter, der hvert år løser opgaver i 70 lande over hele kloden.

Har du spørgsmål til praktikforløb i Aarhus, Silkeborg og Herning?

Lisbeth Kjærsfeldt

Lisbeth Kjærsfeldt

Sekretær
Christian Straarup

Christian Schak Straarup

Projektleder
Peter Refsgaard Iversen

Peter Refsgaard Iversen

Kreativ leder / Arkitekt

Har du spørgsmål til praktikforløb i København?

Louise Steffensen

Louise Steffensen

Ressource- og kompetencechef
Bjørn Krogh Andersen

Bjørn Krogh Andersen

Projektleder / Bygningskonstruktør
Marco d'Ambrogio

Marco D´Ambrogio

Arkitekt