0 af 0 for ""

Arkitekter bygger model

Praktikant i Sweco Architects

Join us!

Bliv praktikant i Sweco Architects

Som praktikant i Sweco Architects bliver du en del af hverdagen hos en af Danmarks største arkitektvirksomheder med over 320 medarbejdere på kontorer i hele landet. Vi er specialiseret inden for bolig, kontor, skoler, transformation, byplanlægning og retail, og sammen med vores 1.100 europæiske arkitektkolleger er Sweco Architects Europas største europæisk baserede arkitektfirma.

We are always looking for architectural and construction interns to join our studios in Copenhagen, Aarhus, Silkeborg and Herning. As an intern, you will become part of one of Denmark’s largest architecture firm with more than 300 experts working within housing, office, learning, transformation, space planning and retail. Together with our 1,100 European architect colleagues, Sweco Architects is Europe’s largest European based architectural firm.

Requirement: We are looking for motivated students in their late bachelor or master studies with working knowledge of CAD and 3d-modelling software, as well as Adobe Suite. Internships at Sweco Architects last a minimum of 5 months, starting in February and September with application periods between October-December and April-July. To apply, please submit your portfolio and CV (max. 10 MB) through the online form below. Please note that we can only accept applicants from EU/EEA countries that have not yet graduated from a pertinent master’s degree.

Se ledige praktikstillinger her

Vores medarbejdere er vores stærkeste kort. Derfor søger vi hele tiden kreative, nysgerrige og ambitiøse praktikanter til vores tegnestuer.

 

Almanakken model
Østre-Vestre Søbad fra luften 2

Arkitektpraktikant

Som arkitektpraktikant i Sweco Architects bliver du en central del af vores team, hvor du både lærer af vores erfarne arkitekter og er med til at forme og udvikle vores projekter. Du får mulighed for at udfordre og udvikle dine faglige kompetencer inden for de områder, hvor vi er specialiseret – bl.a. bolig- og undervisningsarkitektur, landskabsarkitektur, byplanlægning, brugerinvolvering og bæredygtighed.

Har du spørgsmål til praktikforløb i Aarhus, Silkeborg og Herning er du velkommen til at kontakte Lisbeth Kjærsfeldt på +45 53 72 10 31 / lisbeth.kjaersfeldt@sweco.dk

Har du spørgsmål til praktikforløb i København, er du velkommen til at kontakte Marco D’Ambrogio på +45 22 22 93 44 / marco.dambrogio@sweco.dk

Apply for an architectural internship here

Konstruktørpraktikant

Som bygningskonstruktørpraktikant indgår du i et projektteam, som du bliver en central del af. Her vil du både få tildelt dine egne arbejdsopgaver, ligesom du vil samarbejde tæt med andre i teamet.

Har du spørgsmål til praktikforløb i Aarhus, Silkeborg eller Herning, er du velkommen til at kontakte Christian Straarup på +45 70 24 10 98 / christian.straarup@sweco.dk

Har du spørgsmål til praktikforløb i København, er du velkommen til at kontakte Marco D’Ambrogio på +45 22 22 93 44 / marco.dambrogio@sweco.dk

Har du spørgsmål til praktikforløb i Odense, er du velkommen til at kontakte Rune Figge Jensen på +45 27264777 / runefigge.jensen@sweco.dk

Apply for constructor internship here

Arkitekter med model
Modelværksted hos Sweco Architects
Hverdagen hos os

Vi har et stærkt socialt miljø og et højt arkitektfagligt ambitionsniveau. Vi forventer, at du er opsat på at lære og griber muligheden for at arbejde med selvstændige og udfordrende opgaver. I Sweco Architects har vi tradition for, at praktikanter bliver hængende. Flere af vores markedschefer og kreative ledere er selv startet som praktikanter hos os.

Om Sweco Architects

Sweco Architects er en del af Sweco – Europas største rådgivende arkitekt- og ingeniørvirksomhed. Sammen fungerer vi som én integreret rådgivningsvirksomhed inden for arkitektur- og ingeniørrådgivning, der arbejder sammen ud fra vores kontorer i hele landet. Det betyder, at vi i det daglige arbejder tæt sammen med kolleger i Sweco med specialer inden for bl.a. vand, miljø, energi, brand, konstruktioner og drift.

Signe Stampe
I min tid som praktikant i Sweco architect fik jeg fede opgaver, der gav mig mulighed for at udforske, udvikle og dygtiggøre mig indenfor netop de faglige felter, som jeg finder interessante”.

Katrine Stampe
Tidligere praktikant, nu studentermedhjælper
Sweco Architects

Neel Lindhardt”Jeg valgte at søge praktik hos Sweco Architects, fordi der var de bedste forudsætninger for læring, at skabe et netværk – og mulighed for at indgå i forskellige teams og faglige felter. Det er ret unikt. Jeg er stadig i gang med at finde ud af, hvad der interesserer mig mest, og Sweco Architects udfordrer mit syn på, hvad arkitektfaget også kan.

Neel Lindhardt
Arkitekt og tidligere arkitektpraktikant
Sweco Architects

Andreas Frederiksen

Sweco Architects gav mig som praktikant muligheden for at tage det ansvar, som JEG havde behov for. Det gav oplevelser og lærdom i et omfang, jeg ikke havde forstillet mig”.

Andreas Frederiksen
Bygningskonstruktør MAK, tidligere praktikant
Sweco Architects

Har du spørgsmål?

Lisbeth Kjærsfeldt

Lisbeth Kjærsfeldt

Sekretær
Bjørn Krogh Andersen

Bjørn Krogh Andersen

Projektleder / Bygningskonstruktør
Marco d'Ambrogio

Marco D´Ambrogio

Arkitekt
christian_straarup_kontakt_lille

Christian Schak Straarup

Projektleder
Copy link
Powered by Social Snap