0 af 0 for ""

Praktikant i Sweco Architects

Join us!

Er du arkitekt- eller bygningskonstruktørstuderende, og søger du en praktikplads i efteråret 2021?

Bliv klædt på til fremtiden i Sweco Architects

Som praktikant i Sweco Architects bliver du en del af hverdagen hos en af Danmarks største arkitektvirksomheder med over 320 medarbejdere på kontorer i hele landet.

I Sweco Architects skaber vi rammer for liv og fællesskaber – og vi bidrager til en bæredygtig udvikling i det samfund, vi er en del af. Vi udvikler fremtidens boliger, skoler, daginstitutioner, arbejdspladser, landskab og byrum. Og vi gør det ud fra et integreret samarbejde imellem alle de æstetiske og tekniske discipliner i byggesektoren.

Derfor får du hos os et afvekslende praktikforløb med mulighed for at prøve kræfter med tværfaglige områder, du måske ikke tidligere har overvejet. Som praktikant i Sweco Architects får du desuden rig mulighed for at dele erfaringer, inspiration og læringsmål med dine med-praktikanter

Ansøgningsfristen er den 11. juni 2021

We are looking for architectural and construction students to intern at our studios in Copenhagen, Aarhus, Silkeborg and Herning this fall 2021.
As an intern at Sweco Architects you will join more than 300 architects and specialists working within housing, office, learning, transformation, space planning and retail.

Application deadline 11 June 2021

Arkitektpraktikant

Som arkitektpraktikant hos os bliver du en central del af vores team, hvor du både kan lære af vores erfarne arkitekter og være med til at forme og udvikle vores projekter. Du vil få mulighed for at udfordre og udvikle dine faglige kompetencer indenfor de områder, hvor vi er specialiseret – bl.a. bolig- og undervisningsarkitektur, indretning, landskabsarkitektur, byplanlægning, brugerinvolvering og bæredygtighed.

Har du spørgsmål til praktikforløb i Aarhus, Silkeborg og Herning, er du velkommen til at kontakte sekretær Lisbeth Kjærsfeldt på +45 70 24 10 90 / lisbeth.kjaersfeldt@sweco.

Har du spørgsmål til praktikforløb i København, er du velkommen til at kontakte arkitekt og projektleder Lizette Araza Jensen på +45 2222 9355 / lizettearaza.jensen@sweco.dk

Apply for an architectural internship here

Konstruktørpraktikant

Som bygningskonstruktørpraktikant vil du indgå i et projektteam, som du bliver en central del af. Her vil du får dine egne arbejdsopgaver, der samtidig skal koordineres med de øvrige på teamet og fagdiscipliner. Dine arbejdsopgaver vil ligge i udarbejdelse af tegningsmateriale, samtidig med at løsningers forslag skal undersøges til de enkelte konstruktioner.

Har du spørgsmål til praktikforløb i Aarhus, Silkeborg eller herning, er du velkommen til at kontakte sekretær Lisbeth Kjærsfeldt på +45 70 24 10 90 / lisbeth.kjaersfeldt@sweco.dk

Har du spørgsmål til praktikforløb i København, er du velkommen til at kontakte bygningskonstruktør Bjørn Krogh Andersen på +45 2222 9349 / bjornkrogh.andersen@sweco.dk 

Apply for constructor internship here 

Hverdagen hos os

Vi har et stærkt socialt miljø og et højt arkitektfagligt ambitionsniveau, som vi regner med, du deler med os. Vi forventer, at du er opsat på at lære – og er du dygtig, får du selvstændige og udfordrende opgaver.
I Sweco Architects har vi tradition for at vores praktikanter bliver hængende, og flere af vores markedschefer og kreative ledere er startet som praktikanter.

Praktikanter i Aarhus og Silkeborg vil indgå i ”Praktikforum”, hvor I under jeres praktikforløb mødes på tværs af tegnestuerne, ligesom I midtvejs i forløbet vil samles til et fagligt arrangement fx en studie til et eller flere af vores projekter.


“Som praktikant hos Sweco Architects fik jeg lov at arbejde med, og få indflydelse på, en bred vifte af forskellige projekter. Jeg følte mig inkluderet som en del af teamet på lige fod med de andre arkitekter – både fagligt og socialt”.

Jacob Mikkelsen
Arkitekt, MAA, tidligere praktikant
Sweco Architects

Jeg valgte at søge praktik hos Sweco Architects, fordi der var de bedste forudsætninger for læring, at skabe et netværk – og mulighed for at indgå i forskellige teams og faglige felter. Det er ret unikt. Jeg er stadig i gang med at finde ud af, hvad der interesserer mig mest, og Sweco Architects udfordrer mit syn på, hvad arkitektfaget også kan”.

Neel Lindhardt
Nuværende arkitektpraktikant
Sweco Architects

Sweco Architects gav mig som praktikant muligheden for at tage det ansvar, som JEG havde behov for. Det gav oplevelser og lærdom i et omfang, jeg ikke havde forstillet mig”.

Andreas Frederiksen
Bygningskonstruktør MAK, tidligere praktikant
Sweco Architects

Lisbeth Kjærsfeldt

Lisbeth Kjærsfeldt

Sekretær
Lizette Jensen

Lizette Araza Jensen

Arkitekt / Projektleder
Bjørn Krogh Andersen

Bjørn Krogh Andersen

Bygningskonstruktør