0 af 0 for ""

Arkitekter bygger model

Praktikant i Sweco Architects

Join us!

Bliv praktikant i Sweco Architects

Som praktikant i Sweco Architects bliver du en del af hverdagen hos en af Danmarks største arkitektvirksomheder med over 300 medarbejdere på kontorer i hele landet. Vi er specialiseret inden for bolig, kontor, skoler, transformation, byplanlægning og retail, og sammen med vores 1.100 europæiske arkitektkolleger er Sweco Architects Europas største europæisk baserede arkitektfirma.

Krav: Du er i gang med sidste del af bachelorstudiet eller masterstudier og har praktik viden om CAD og 3D-modelleringssoftware samt Adobe Suite. Praktikforløb hos Sweco Architects varer min. 5 måneder med start i hhv. februar og september med ansøgningsperioder mellem oktober-december og april-juli. For at ansøge skal du indsende din portefølje og CV (maks. 10 MB) via onlineformularen nedenfor.

Bemærk venligst, at vi kun accepterer ansøgere fra EU/EØS-lande, der endnu ikke er uddannet fra en relevant kandidatgrad.

Please note that we can only accept applicants from EU/EEA countries that have not yet graduated from a pertinent master’s degree.

Se ledige praktikstillinger her

Vores medarbejdere er vores stærkeste kort. Derfor søger vi hele tiden kreative, nysgerrige og ambitiøse praktikanter til vores tegnestuer.

 

Almanakken model
Østre-Vestre Søbad fra luften 2

Arkitektpraktikant

Som arkitektpraktikant i Sweco Architects bliver du en central del af vores team, hvor du både lærer af vores erfarne arkitekter og er med til at forme og udvikle vores projekter. Du får mulighed for at udfordre og udvikle dine faglige kompetencer inden for de områder, hvor vi er specialiseret – bl.a. bolig- og undervisningsarkitektur, landskabsarkitektur, byplanlægning, brugerinvolvering og bæredygtighed.

Har du spørgsmål til praktikforløb i Aarhus og Silkeborg, er du velkommen til at kontakte Lisbeth Kjærsfeldt på +45 53 72 10 31 / lisbeth.kjaersfeldt@sweco.dk

Har du spørgsmål til praktikforløb i København, er du velkommen til at kontakte Marco D’Ambrogio på +45 22 22 93 44 / marco.dambrogio@sweco.dk

Konstruktørpraktikant

Som bygningskonstruktørpraktikant indgår du i et projektteam, som du bliver en central del af. Her vil du både få tildelt dine egne arbejdsopgaver, ligesom du vil samarbejde tæt med andre i teamet.

Har du spørgsmål til praktikforløb i Aarhus, Silkeborg eller Herning, er du velkommen til at kontakte Christian Straarup på +45 7024 1098 / christian.straarup@sweco.dk

Har du spørgsmål til praktikforløb i København, er du velkommen til at kontakte Bjørn Krogh Andersen på +45 2222 9349 / bjornkrogh.andersen@sweco.dk

Arkitekter med model
Modelværksted hos Sweco Architects
Hverdagen hos os

Vi har et stærkt socialt miljø og et højt arkitektfagligt ambitionsniveau. Vi forventer, at du er opsat på at lære og griber muligheden for at arbejde med selvstændige og udfordrende opgaver. I Sweco Architects har vi tradition for, at praktikanter bliver hængende. Flere af vores markedschefer og kreative ledere er selv startet som praktikanter hos os.

Om Sweco Architects

Sweco Architects er en del af Sweco – Europas største rådgivende arkitekt- og ingeniørvirksomhed. Sammen fungerer vi som én integreret rådgivningsvirksomhed inden for arkitektur- og ingeniørrådgivning, der arbejder sammen ud fra vores kontorer i hele landet. Det betyder, at vi i det daglige arbejder tæt sammen med kolleger i Sweco med specialer inden for bl.a. vand, miljø, energi, brand, konstruktioner og drift.

Signe Stampe
I min tid som praktikant i Sweco Architects fik jeg fede opgaver, der gav mig mulighed for at udforske, udvikle og dygtiggøre mig indenfor netop de faglige felter, som jeg finder interessante”.

Katrine Stampe
Tidligere praktikant / nu studentermedhjælper
Sweco Architects

Neel Lindhardt”Jeg valgte at søge praktik hos Sweco Architects, fordi der var de bedste forudsætninger for læring, at skabe et netværk – og mulighed for at indgå i forskellige teams og faglige felter. Det er ret unikt. Jeg er stadig i gang med at finde ud af, hvad der interesserer mig mest, og Sweco Architects udfordrer mit syn på, hvad arkitektfaget også kan.

Neel Lindhardt
Arkitekt / tidligere arkitektpraktikant
Sweco Architects

Andreas Frederiksen

Sweco Architects gav mig som praktikant muligheden for at tage det ansvar, som JEG havde behov for. Det gav oplevelser og lærdom i et omfang, jeg ikke havde forstillet mig”.

Andreas Frederiksen
Bygningskonstruktør / tidligere praktikant
Sweco Architects

Har du spørgsmål?

Lisbeth Kjærsfeldt

Lisbeth Kjærsfeldt

Sekretær
Bjørn Krogh Andersen

Bjørn Krogh Andersen

Projektleder / Bygningskonstruktør
Marco d'Ambrogio

Marco D´Ambrogio

Arkitekt
Christian Straarup

Christian Schak Straarup

Projektleder