0 af 0 for ""

KUBE udeareal

Frederiksberg

KU.BE

Et kultur- og bevægelseshus af international karakter

Ambitionen med KU.BE (KUltur- og BEvægelseshus) var at skabe et hus med international klasse, der bidrager til et attraktivt og levende bymiljø ved Flintholm Station.

Lokation
Frederiksberg
Kunde
Frederiksberg Kommune | FK Ejendomme
Rådgiverrolle
Bygherrerådgiver
Samarbejdspartnere
ADEPT (totalrådgiver og arkitekt) | MVRDV (arkitekt) | Søren Jensen (ingeniør) | SLA (landskabsarkitekt) | Max Fordham (bæredygtighed) | Duck Sceno (scenografi og iscenesættelse) | Imitio (brugerinddragelse) | Winie Ricken – Learningspaces (rum og bevægelse)
Ydelse
Bygherrerådgivning
Anlægssum
DKK 130.000.000
Status
Realiseret, 2016
KUBE rutsjebane
KUBE interiør
KUBE facade

Projektet blev gennemført som storentreprise, og Sweco ydede bygherrerådgivning fra projektstart – herunder udarbejdelse af program, tilrettelæggelse af projektkonkurrence samt udvælgelse, indstilling og kontrahering med arkitekten.  

Bæredygtige tanker og synergier

KU.BE har været med til at sætte dagsordenen ved at eksperimentere med nulenergiløsninger og ved at samle bevægelse, sundhed, kunst og kultur under samme tag.

Kunst og kultur er ikke bare udsmykning, men kan integreres i arkitektur og design, så der skabes inspirerende og æstetiske rammer, der gør det attraktivt og spændende at motionere.

Syv zoner med hver sin stemning, identitet og funktion

KU.BE består af syv zoner med hver sin stemning, identitet og funktion. I én zone er der plads til bevægelsesaktiviteter, der giver sved på panden, en anden giver rum for spektakulære og interaktive kunstoplevelser, mens en tredje inviterer til aktiv leg og kreativitet. Huset byder også på performance og multimediekunst, sundhedsaktiviteter, rum til fordybelse og et godt måltid mad.

Mange forskellige mennesker mødes i kultur- og bevægelseshuset og på forskellige tidspunkter af døgnet, ugen og året. Derfor var det et centralt krav, at de fremtidige brugere blev taget med på råd, dels for at de kunne tage ejerskab fra start dels for, at huset blev bygget efter deres behov.

Bygherrerådgivning fra start til slut

Sweco har været bygherrerådgiver på projektet fra projektopstart til aflevering af byggeriet til bygherre. Vores ydelser har bl.a. omfattet udarbejdelse af konkurrenceprogram, rådgivning i forbindelse med valg af rådgiver og indgåelse af aftaler og bistand ved aflevering, mangelgennemgang og mangeludbedring.   

Vil du vide mere om vores projekter?

Send os dit spørgsmål og vi kontakter dig.
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.