0 af 0 for ""

Kanalvejshusene

Kongens Lyngby

Kanalvejshusene

Opførelse af nye boliger, erhvervsmål og parkeringskælder

Kanalvejshusene er en del af Kongens Lyngbys nye byområde, som også omfatter Microsofts nye domicil. Byggeriet omfatter en 17.000 m2 parkeringskælder i to niveauer, 5.250 m2 erhvervsarealer i stueetagen samt 16.700 m2 boliger.

Lokation
Kongens Lyngby
År
2018
Bygherre
Danica Pension A/S
Kunde
KPC København
Areal
39.000 m²
Ydelser
Alle ingeniørdiscipliner inkl. specialistrådgivning for brand, energi, indeklima, akustik, trafikflow til, fra og i parkeringskælder samt IKT-ledelse og CSM-proces (jernbanesikkerhed i relation til lokalbanen)
Rådgiverrolle
Ingeniørrådgiver til totalentreprenør
Arkitekt
Henning Larsen Architects

Fokus på indeklima

I projektet er der lagt stor vægt på sikring af optimalt indeklima. Sweco har i den forbindelse udarbejdet indeklimaberegninger, der har dannet grundlag for en tilretning og præcisering af facaderne.

Opvarmningen af boligerne styres automatisk efter både ude- og inde temperaturer, der etableres mekanisk ventilation og Sweco har anbefalet, at der anvendes vinduer med støjreducerende effekt med henblik på at skabe et godt indeklima – både i forhold til akustik og atmosfære.

Boligerne skal overholde Bygningsreglementet (BR) 2010 samt Lavenergirammen 2015 – her har Sweco sikret, at krav og projektforudsætninger er indarbejdet i projektet og beskrivelserne. Det omfatter krav til vinduer, ovenlys, døre, fundamenter, solafskærmning, naturlig og mekanisk ventilation, VVS samt el.

 

Kanalvejshusene facader 2
Kanalvejshusene indgang

Swecos ydelser

Kanalvejshusene er opført i totalentreprise, hvor Sweco indgik som ingeniørrådgiver for alle ingeniørdiscipliner til totalentreprenør, KPC.

Sweco var ansvarlig for færdiggørelse af myndighedsprojektet samt gennemførelse af hovedprojekt inkl. udarbejdelse af fagbeskrivelser for alle ingeniørfag med henblik på, at arbejderne kunne gennemføres af KPC’s underentreprenører. CSM-proces (jernbanesikkerhed i relation til lokalbanen), IKT-ledelse samt tilsyn blev ligeledes varetaget af Sweco.

 

Kanalvejshusene altaner

Vil du vide mere om vores projekter?

Send os dit spørgsmål og vi kontakter dig.
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.